Şimdi Ara

PTT'de güvenlik açığı: vatandaşların isim ve adres bilgileri herkese açık (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
9
Favori
19.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • son 2 misafir yorumu pttyi övüyor hatta neymiş sorun 3 saatte düzeltilmiş. hangi şube müdürünmüz söyledide yazdınız acaba?

    dikkatinizi çekerim bu sayfa belkide 10 yıldır bu halde, öyle 3 saatte düzelecek iş değil bu. google yıllar boyunca bu verileri zaten kaydetmiş... ptt google ile iletişime geçip bu verileri sildirecek mi? hiç sanmıyorum.

    ayrıca şu sistemi yazan kişi kendine mühendis, yazılımcı vs. diyorsa yazıklar olsun, kazandığı para da haram olsun demeyeceğim zaten haramdır. böyle aptalca haberler irandan gelirdi dalga geçerdik, salaklara bak hiç bir işi bilmiyorlar, bunların ki de mühendislik mi derdik. adamlardan beter hale geldik.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanhan68

    Bu mesaj silindi.

    PTT Taşeron işçileri kendi kurdukları sendikaya (

    @pttsendika

    ) üye oldukları için işten atıldılar. 25 gündür İstanbul Sirkeci PTT Baş Müdürlüğü önünde ve İzmir'de direniyorlar. Sendika kanunu tanınıp, işe iadeleri olana kadar direnecekler.






  • Rezillik ötesi...
  • Juggernaut005 J kullanıcısına yanıt

    Her PTT çalışanını zan altında bulundurmayın bence: PTT Genel Müdürlüğü'nden bir memur iPhone'daki güvenlik açığını firmaya bildirerek, firmanın resmi sitesindeki listeye adını yazdıran ilk Türk oldu.


    https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/ptt-calisani-iphoneda-acik-buldu-1645359/

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    bitmedi şu genellemeyinler ülkede toprili olmadan kimse iş bulamıyor hala 2017den haber paylaşıyorsunuz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sayko RGB

    Bu mesaj silindi.

    Çomar, özgün haliyle çoban köpeklerine verilen bir isimken Ekşi Sözlük'ün de etkisiyle Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy veren geneli İç Anadolulu insanları aşağılamak için kullanılan bir ifade olmuştur.[1] Türk Dil Kurumu, sözcüğün bir anlamını da "Terbiyesiz, kaba, saldırgan kimse" olarak vermektedir.[2] Ancak, sözcük giderek Amerika'daki redneck kullanımına evrilmiştir. Yer yer "Anadolu çomarı" şeklindeki kullanımına da rastlanmaktadır.[3]


    https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87omar_(a%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1lama)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Broon

    bitmedi şu genellemeyinler ülkede toprili olmadan kimse iş bulamıyor hala 2017den haber paylaşıyorsunuz.

    Bitmedi şu genellemeler ülkede torpille işe gelen insanlar varken kendi çabası ile bir yere gelen bir çok kurum içinde başarılı olmuş insanlar da var. PTT çalışanından birisinin başarılı olmasının haberi neden rahatsız eder ki kişiyi? Eğer torpilsiz insan yok diyorsanız siz de bu torpille işe giren veya torpille iş verenlerden birisiniz. Başka bir anlamı çıkmıyor cümlenden. Zira şu bozuk cümlelerin, tek bir tane hatasız kelimen bile yok iken senin torpilsiz bir kurumda iş bulup para kazanman gerçekten cümleni kanıtlar nitelikte.


    PTT'de güvenlik açığı: vatandaşların isim ve adres bilgileri herkese açık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 18 Ocak 2021; 13:43:18 >




  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Kesin o torpilsizlerde sizin çevrenizdedir. Sizin torpilleriniz yüzünden, ülke de işsiz kalan birisiyim. Sizinde böyle bir şeyi her yoruma karşı savunduğunuza göre torpille gelip, emeğinizle geldiğinizi düşünüyorsunuz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Broon

    Kesin o torpilsizlerde sizin çevrenizdedir. Sizin torpilleriniz yüzünden, ülke de işsiz kalan birisiyim. Sizinde böyle bir şeyi her yoruma karşı savunduğunuza göre torpille gelip, emeğinizle geldiğinizi düşünüyorsunuz.

    Her PTT çalışanına genelle yapmayın diyorum neyini anlamadın? Iphone açığını bulup adını övgüyle yazdıran PTT çalışanı haberine içerleyen biri asıl genellemeyi kendisi yapan at gözlüklünün biridir. Bu haberi paylaşmam da beni onun bunun şunun partisinin sempatizanı yapmaz. Sen önce kendi yazdığın cümlelerdeki hatasızlığını düzletsen de düzgün Türkçe ile yazı yazmayı öğrensen, imlan yerlerde sürünüyor, sonra başkalarını karalar işsizlikten dem yanarsın.


    PTT'de güvenlik açığı: vatandaşların isim ve adres bilgileri herkese açık




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Juggernaut005

    Bu mesaj silindi.

    Nedense bu güne kadar Iphone'da veya Facebook, Windows'ta bulunan büyük güvenlik açıkları söz konusu olduğunda bu derece argo ve küfüre varan yakıştırmalar pek yapılmadı. Çomarlar yani köpekler denmiyor bu insanlara. Tabii ki her kurum ve kuruluş kendine yakın yandaş kişi ve elemanları bünyesine kattığı gibi bunların arasında aile sülale bağları ile kalifiyesiz elemanlar da var ve var olacaktır bu hep böyledir dünyada. Torpilden canı yanmış biri olarak torpili sevmem ama herkes kendisi gibi düşünene yandaş burada bile. Bu torpilli kişilerin de hataları bütün kuruma mal oluyor mu oluyor. Ama bu kurumların tamamının aynı kişilerden oluştuğu gibi yargılamalar hatalı, aralarındaki başarılı insanları bile "ama, fakat" gibi cümleler ile küçümsemek bile onlardan farkınızın olmadığınızın kanıtı oluyor gözümde.





  • KVKK ancak şikayet edersen gereğini yapıyor. Bu durum da "Kimi kime şikayet edeceksin" durumu. SGK'nın verileri çalındığında hangi yetkili istifa etti? Şikayet etsek te bir şey çıkmaz! Adamlar adımızı soyadımızı evimizin adresini ne varsa biliyorlar! Kötü niyetli insanların eline geçti mi Allah sonumuzu hayır eylesin!

  • Ergenler hatırlamaz. Yaklaşık 5-10 sene önce 50 milyon Türk vatandaşının kimlik bilgileri internete sızmıştı. 1990 öncesi doğumlu herkesin kimlik,tc,adres bilgileri yazıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam dosya boyutu 8 gb idi. Forumdan biri dosyayı paylaşmıştı. Dosyayı açmak için bir editör programı kullanılıyordu.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.