Şimdi Ara

PTT Bu kadar mı yavaş çalışıyor, resmen rezalet !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ay önce ebay üzerinden bilgisayarım için "dock station" aldım. satıcı gönderdiğini söyledi ama ürün bana gelmedi sonra tekrar satıcı ile görüştük. Adresimde hata olduğunu tekrar göndermek için yeni adres istedi. Ben de verdim. 3 hafta daha bekledim baktım gelen giden yok satıcıya mesaj attım cevap yok ben de ebay üzerinde müşteri hizmetleri desteğini kullanrak bir dosya "case" açtım. Satıcı ile karşılıklı biraz tartıştık. Sonra bana ikinci gönderinin takip kodunu gönderdi. Resmen şaka gibi :

28/04/12 07:54 2012-04-28 07:54:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi POLAND (Yurt Disi)
    28/04/12 13:14 2012-04-28 13:14:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) POLAND (Yurt Disi)
    30/04/12 06:46 2012-04-30 06:46:30 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
    14/05/12 09:56 2012-05-14 09:56:00 Send item to customs (Inb) Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) TÜRKIYE

Paket iki günde Polonya'dan Türkiye'ye geliyor fakat 2 haftadır gümrüğe girmesi için beklemiş. Daha gümrük kontrolünden çıkacak. Resmen rezalet. Doğrudan kıyaslama yanlış olacak ama bir de DHL ile Amerika'dan gelen pakete bakın:

14 Mayıs Pazartesi Gönderi DHL tarafından teslim alındı.
    15 Mayıs Salı Almanya'ya geldi paket ve Türkiye'ye yönlendirildi.
    16 Mayıs Gönderi İstanbula geldi, gümrük işlemleri tamamlandı, dağıtıma çıarıldı.

Şimdi bu ikisini görünce gelde kızma. PTT'den bir DHL olmasını beklemiyorum ama en azından Bir Polonya Posta işletmesi kadar olsaydı bari .Bu kadar da olmaz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muuzoo -- 16 Mayıs 2012; 22:34:03 >

Türkiye Türklerindir
  • ben istedim türkiyeye girdikten sonra çok hızlı bir şekilde getirdiler gümrüktede beklemedi sanırım
  • senin dhl ile gelen paketin gümrüğe takılsın o zaman görürüm ben seni :))) ptt yavaş mavaş ama genelde 2 liralık makbuzla paketini kurtarırsın ama dhl de öyle depo parası bilmem ne parası 100 $ lık ürüne 100$ dolarda masraf cıkar eğer gümrükte takılırsa

Orijinalden alıntı: Koios

Yurtdışından bir şey sipariş ediyorum 3 günde aldığım ülkeden türkiyeye geliyor,20 günde istanbuldan denizliye geliyor.

+1

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.