Şimdi Ara

PTT 1.LİG PLAYOFF FİNAL MAÇI / ESK - GÖZ / 04.06.2017 21.30 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
11.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 yıl düşmezsek bir daha düşmeyiz ligden. özlettin kendini göztepe
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Agzindan bal damliyor hocam.

    Osmanlinin bu ligte yeri yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcko1


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hardwired


    quote:

    Orijinalden alıntı: pcko1


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hardwired

    İzmir den takım görelim artık şu ligde 20 yıl oldu nerdeyse

    2010 yılında Bucaspor vardı. Her hafta 100.000kişiye oynuyordu. Anlatamam...

    Sanki Fenerbahçe galatasarayın maçlarını 2 milyar kişi izliyor. Kafa yapısına bak?





    İzmirden takım görelim dediniz örnek verdik işte hocam ne uzatıyonuz

    Ne uzatması birader, değişik değişik yorum yazıyorsun. Bak gör bakalım göztepeliler nasıl dolduracak maç günü stadyumları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aktroller kusurun !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rıza kocaoğlu üçlü çektiriyor

    PTT 1.LİG PLAYOFF FİNAL MAÇI / ESK - GÖZ / 04.06.2017 21.30
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IceWizardd

    Aktroller kusurun !!!

    bu da farklı bir bakış açısı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marrusia

    Sivas malatya yerine es es ciksaydi 2 cop takim insallah geldikleri gibide 2 side duser seneye es es gelir.

    Bos takimlardan kurtulsun su superlig osmanlispor falan dusmesi dileklerimle

    bu nasıl bir çekememezlik kardeşim . Eskişehir adam gibi oynasaydı çıksaydı super lige.
  • Göztepe taraftarı kadar itici taraftar yok. Ama İzmirden bir takımımız oldu tebrik etmek gerekir. Ve maç sırasında iki tarafında taraftarı çok saçmaladılar meşale falan ne diye atıyorsun ne diye zamanı durduruyon efendi gibi izleyin işte.
  • Hardwired kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde alt liglerde stadlar full çekerken Süper Lig'e çıkınca stad bomboş oluyor böyle takımlarda. Umarım Göztepe'de de böyle olmaz, ligden de düşmezsiniz umarım. İzmir'in en güzide takımı Göztepe'dir. Aksini iddia eden futboldan anlamıyordur.
  • İyi bir futbol seyircisiyim diyebilirim çünkü futbol sadece 22 kişinin peşinden koşturduğu bir spor değildir. Bu işin çok yönü var, insan dolayısıyla psikolkoji faktörü, taraftar ve şehir faktörü, hava durumu ve stat faktörü, gelir, rant, siyaset, bürokrasi, propaganda faktörü. Bunlar sonuca direk etki eden unsurlar.

    Şimdi kaseti biraz geri saralım; geçen sene Eskişehir nasıl küme düştü? yada neden küme düştü? şehrin ileri gelenlerinin ve basına yansıyanların söylediklerine göre takım ekonomik krize girdi, mevcut yönetim görevi devretmek istedi ama bu borç yüküyle kimse koltuğa oturmak istemedi sonuç? Borçlarla uğraşmak vs. derken takım küme düştü.

    Peki borca giren takım ne yapar? kaynak yaratmak için oyuncu satar, yıldız oyuncularının maaş yükünden ötürü kendilerine kulüp bulmaları istenir, küçülmeye gider, alt yapı oyuncularını as kadroya taşır vs. Peki Eskişehir ne yaptı. o kadar borç yükümlülüğü varken kadroyu neredeyse korudular. Üzerine çok iyi bir stada sahip oldular ve en önemlisi geçen sene düşmelerinin en büyük sebebi olan ekonomik sıkıntıya rağmen en büyük sponsoru Eti ile yola devam ettiler?

    Kısacası anlatmaya çalıştığım durum şu, taraftarıyla şehrinin bütünleştiği ender takımlardan olan Eskişehir maddi sıkıntılardan ötürü küme düştükten sonra bu sıkıntıları yaşayan bir kulübün karşılaşması gereken vaziyetlerin tam tersi bir şekilde kadroyu koruyan, transfer yapan, sponsorlarıyla yola devam eden ve yeni modern bir stada kavuşan ve hedefini süper lig olarak belirleyen bir takım kimliğine büründü?

    Bence bunun en büyük sebeplerinden biri İzzet Erdoğan ve onun kısa süreli de olsa yürüttüğü sportif koordinatörlük görevi idi. 2 ay kaldı ancak o 2 ayda da zaten takımı kadroyu oturtması adına transfer çalışmaları, kaynak bulma vs. ile iyi bir rüzgar yakaladı.

    Sonrasında ismi olan bir teknik direktör bulmaları gerekiyordu ki o medya önünde olsun ki İzzet Erdoğan arka planda daha rahat çalışabilsin o yüzden Alpay ile anlaştılar ama Alpay'ında yapısı egosu ve karakteri bu birlikteliğe fazla izin vermedi. Önce İzzet Erdoğan ayrıldı sonra da Alpay.

    Eskişehir takım olarak ise TFF 1. lige hiç ısınamadı. çok büyük bir egoları vardı. 3 büyükler için bir tabir vardır, formasıyla kazandı, yıldızlarının adı yetti şeklinde, Eskişehirli futbolcular işte hep bu mantıkla oynadı. İsmimizle kazanırız, formamız yeter diye görüp asılmadılar lige, küçük gördüler rakibini. Zaten Alpay lı dönemde net bir şekilde gözüküyordu, takımın teknik taktik olgusu tamamen Erkan Zengine endeksliydi. o nasıl oynamak isterse takım öyle oynuyordu.

    Sonrasında Mustafa Denizli gibi büyük bir isim geldi ki bu takıma. Aklıma hemen şu soru takıldı, bu takım geçen sene süper lige Skibbe ile başladı, İsmail Kartal'ı getirdi en son Samet Aybaba ile düştü. Madem Mustafa Denizli gibi bir teknik direktörü getirme şansına sahiptiniz geçen sene neden iyi bir teknik direktör getirip ligde kalmak için savaşmadınız?

    Mustafa Denizli'de hem kendi adının markasına hem de futbolcuların adına güvendi kısacası. o yüzden o rakibini küçük görme, nede olsa çıkarız mantığından bir türlü kurtulamadı Es-Es buda onun sonu oldu.

    Sonuç olarak, o kadar süper lig kalitesindeki topçusuna, yeni stadına, Mustafa Denizli gibi bir Teknik direktöre ve İzzet Erdoğan gibi gizli kahramana rağmen çıkamadı Es-Es bu yüzden de gerçekten çok sevindim.

    Tabi bir diğer durum da futbolcu kurnazlığı dediğimiz durumdu. Şehir güzel, taraftar ateşli, maaşlar ödeniyor, ligin kalitesi belli. Ee o zaman o Erkan Zenginler, Tarık Çamdallar, Akaminkolar, Bruno Mezengalar neden çıkıp, süper ligde baskılı sıkı çalışan bir döneme girmek istesin. 1 sene daha kalır yata yata, yaya yaya şampiyon olur. Bu sene TFF'de takım mı kaldı. düşenlerin durumu da ortada.

    Göztepe ise Altınbaşlı dönemde anormal paralar harcayıp çok iyi topçular aldı. maaşlarını takır takır ödedi ama disiplini sağlayacak bir teknik kadro oluşturamadı. kulüpten alınan dedikodular, Altınbaş holding Göztepe üzerinden iyi para akladı şeklindeydi. Çünkü böylesine bir holdingi başarı ile yönetirken, potansiyeli olan bir takımı bu kadar para ile neden çıkaramadı sorusu hep İzmir'de soruldu yazıldı çizildi.

    Sonra da beşikten Göztepeli Mehmet Sepil başkan oldu. Mehmet Sepil'i şöyle özetleyebiliriz. çocukken her evinden dışarı adımını attığında gördüğü ilk şey Göztepe kulüp binası olan, eğitimi ve iş için kentten taşınana kadar Göztepe ile yatan kalkan birisiydi. Takım kazandığında taraftarlar evinin önünden başlardı konvoya. futbola yabancıydı ama başarılı bir iş adamıydı ve hayalleri vardı, hatta şöyle demişti bir keresinde 'Göztepe ile ilgili hayallerimi duysanız geceleri uyuyamazsınız'

    Değişik bir profile sahip olan bir başkan taraftar otobüsüyle deplasmana gider, yurt dışı taraftar gruplarının maç için gelen otobüsünü sınırda karşılar, Göztepe ile yatar kalkar. İlk sene geldiği gibi takımı 2. ligden çıkardı. kulübün tesisleşme sorununu çözdü ve stat sorunu için canını dişine taktı. son zamanlarda böyle bir başkan profiline bir örnek daha verebilir misiniz? ÜSTELİK Bunu yaparken kimseden destek, torpil, hatır, rica, gönül yapmadı. Doğru adamlarla çalıştı olmadı bir daha denedi en sonunda başardı. 2003 yılından itibaren her sene bir küme düşerek amatöre kadar inen ve bu konuda guiness rekorlar kitabına giren Göztepe Sepil'li dönemde 3 senede 2 lig birden yükselerek süper lige çıktı. Bunu yaparken tesis sahibi oldu, stat yakında bitecek.

    Sonuçta hak edenin kazandığı bir playy-oo oldu




  • 7427 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir marş yok uydurma marşlarla reklam yapmayın. Bu marşın aslı Kafkasya marşıdır. Çakma marş olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan.ka


    quote:

    Orijinalden alıntı: Phantom II

    Goztepe yata yata superlige cikti.Ligdede hakemler kolladi,90. dakikada penaltilar vsvs.

    Boluyla olan rovans maci tam bir fiyasko

    Göztepe mi yattı

    Eskişehirliler yerden kalkmadı ne saçmalıyorsun?

    Ligde ve play off ilk maçındaki oyununa bakarsan görürsün.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Hocam Göztepe taraftarı amatöre düştü o zaman bile deplasmana 5 bin kişi ile gitti. takımına sırtını dönmeyen bir taraftar profiline sahip Göztepe.

    Ama şöyle handikapları var

    1) Bornova stadı ismine aldanılmasın çok şehir merkezinde bir stat değil, ve ulaşım sorunu var.
    2) Stat benim hayatımda (eski inönü, aslantepe, saraçoğlu, izmir atatürk ve izmir alsancak) gördüğüm statlar arasında en küçük stat (zaten ilçe stadı olarak geçiyor) 6222 sayılı kanun ve passolig gerçekten o kadar uzakta olan stada gitmenin cefasının üzerine bir de günlük hayatta bile ağızdan kaçan küfür yüzünden ceza almak çok sıkıntı. Burada kendi adıma da konuşuyorum. eskişehir maçında hakaret içeren tezaruhattan 1 yılı yapıştırdılar bana ve ben kendi kendime benden başka salak yoktur dedikten sonra her hafta karakola imzaya gittiğimde, tribündeki eski arkadaşları göre göre, maç esnasında karakollarda oluşan yoğunluğa şaşırarak vay be tek ben değilmişimi de geçtim. Abi Göztepe tribününün nereden baksan %20 si 6222 den işlem yemiş. (zaten bu durum biraz da bizim seyirci ortalamamızın düşük olmasının en büyük sebebi, kimse maça gitmek istemiyor)
    3) YEni stat bitene kadar bu takım lige tutunur ve ülke ile futbol şartlarında çok marijinal değişiklik olmazsa (ve MEhmet Sepil' başımızda kalırsa) 3 sene içerisinde bu takım ligde ilk 5 e yer bulur, Türkiye Kupasında yarı finale kalacak bir ekip olur.




  • Es Es tarafından bakarsak.
    Sezon başından beri bazı oyuncularda maçlarda laubali hareketler isteksiz oluşlar üstüne birde Alpay Özalan'la başlayıp Mustafa Denizli ile devam eden yanlış kadro ve oyuncu değişiklikleri bu hareketlere eklenince hiç ummadık maçlarda puan kaybetmemize neden oldu. Tabi fazla dillendirilmese de maaşlar konusunda da sıkıntılar oldu. Sonucunda kolay maçlarda puan kaybedersen ilk 2ye giremezsin. Neyse öyle yada böyle playOffa kaldık. Giresun maçlarında zorlanmamızı beklerken bence biraz kolay şekilde Giresun u geçtik. Finalde rakip Göztepe oldu. Her ne kadar basında sosyal paylaşım sitelerinde 'yeneriz' algısı oluşturulsa da taraftarın büyük bir kısmı maçın çok zor geçeceğini biliyordu. Çünkü takım güven vermiyordu. Maç başladığında da görüldüğü gibi öyle ezici bir oyun oynayamadı Es Es üstün olan taraf Göztepe'ydi.. Buna rağmen 1-0 öne geçmek büyük bir nimetti. Burada Mustafa Denizli'nin yaptığı Ofoedu - Meye değişikliği bence maçın kaderini değiştirdi. Sen elindeki en hızlı oyuncuyu çıkartırsan ben yarım saat defans yapıcam dersen golü yeme ihtimalin artar ki golü de yedik. Maç penaltılara gitti ve penaltılarda kaybettik. Artık Eskişehir in biran önce bu maçı unutup ileriye bakması lazım çünkü bundan sonra çok çok zor zamanlar bekliyor bizi. Şuan ki durum da Semih Şentürk , Kaan Kanak , Murat Uçar , Hakan Çinemre , Tarık Çamdal , Razmazan Övünç ve Mustafa Denizli takımdan ayrıldılar. Başkan da yarın yönetim kurulu toplantısından sonra ne yapacağını açıklayacak. Devam etse bile kaynak bulması gerekiyor, bu sene ne belediyeden nede Eskişehir in zenginlerinden destek alamadı. Es Es için inşallah önümüzdeki sezon iyi geçer ve tekrar ait olduğu yere geri döner. Göztepe'ye de üst ligde başarılar inşallah çıktıkları gibi düşmezler.

    Not: Bu kapıda ki aramalarda bu güvenlik ve polisler acaba ne yapıyor. Stad içine girene kadar 3 tane arama noktasından geçtik. Hadi 1-2 tane meşale torpil gözden kaçabilir de 40-50 tane meşale yandı heralde maçta.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 09kezman09


    quote:

    Orijinalden alıntı: pcko1


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hardwired

    İzmir den takım görelim artık şu ligde 20 yıl oldu nerdeyse

    2010 yılında Bucaspor vardı. Her hafta 100.000kişiye oynuyordu. Anlatamam...

    Bucaspor'mu?
    Buca taraftarı olmayan köy takımı.Göztepe ve Karşıyaka ile karşılaştırmak saçma.Göztepe amatöre düşerken bile 10bin seyirciyle takımını destekliyordu.

    köy takımı dediğinin buca zamanında parasız pulsuz süperlige çıkarken sözde izmirin efsanesi göztepe parayla pulla yüzerken 20 senedir ondan buna satıla satıla anca süper lige çıktı




  • Tebrikler Göztepe
  • Es es



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 21 Haziran 2020; 4:6:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göztepeli hemşerilerim ilk olarak stad konusundan bahsedeyim.

    Yeni stad ihalesi 14 haziranda yapılacak. 22.000 kapasiteli olacak . kapasite bazı arkadaşlara ufak gelebilir ama klüp,taraftarlar ve başkanımız Mehmet sepil bu kapasiteye çıkarabilmek için bile çok uğraştı. stadın hikayesi çok uzun ve çok zor. Devletin izmire 3 stad yapacak olması (ksk stadı 15.000, alsancak stadı 12.500 ve gürsel aksel göztepe 15.000) tek kapasite olarak bakmasına sebep oldu( toplamda 42.500) dediğim gibi kapsitenin artması için Mehmet sepil çok uğraştı. Sağolsun FB kongre üyesi olan aziz kocaoğlu da stadın yapılmaması için bazı engeller sürmüştü ama sonunda oda rağzı oldu ve gürsel aksel içindeki bazı mülkleri bağışlayıp engelleri biraz hafifletti (daha çok olay var ama sayfalar yetmez) şimdi dediğim gibi stad ufak gelebilir ama başımız da insanların sevmediği ve istemediği pasolig diye bir olay var. türkiyede takımların seyirci ortalamalarını çok düşürdü. kimine göre faydalı kimine göre (ki bana göre de) faydasız bir uygulama. baktıgınızda Şampiyon BJK 30.000 ortalam ile oynamış. GS ikinci sırada 21.000 ile oynamış. trabzon 17.000 ortalama ile oynamış . diğer büyük stadlı takımlar 12 ila 16.000 ortalama ile oynamış. yani devletin diğer şehirlere yaptıgı büyük stad yatırımları boş kalmış.

    GÖztepe için şu yönden bakmak lazım. istanbul klüplerini saymazsanız süperligteki tek semt takımı Göztepe. maçlarını bitince kendi semtindeki stadta oynayacak ve her maç 20.000 kişi full çekecek. yani stadta gereksiz boşluklar olmayacak.zamanın ali sami yen stadı da 25.000 kişilikti ama ne başarılar kazanıldı . cehennem deniyordu. ki göztepe taraftarı GS den çok daha ateşlidir. yeni stad devletin diğer takımalra yaptıgı gibi dagın başında ve sadece futbol maçlarında kullanılan bir yapı olmayacak . Altında Göztepeye gelir getirecek AVM si ve 500 araçlık otoparkı olan . stadın çatısında çim alanı ile yürüyüş yolu olan bir stad olacak. yeni stadın kısaca hikayesi budur.
    PTT 1.LİG PLAYOFF FİNAL MAÇI / ESK - GÖZ / 04.06.2017 21.30

    Son olarak göztepe maçlarını Stadın çok eski olması ve diğer izmir klüplerinin de bu stadı kullanıyor olmasından dolayı bprnpva doğanlar stadında oynamya devam edecek. doğanlar stadının kapasitesi de 6500 den 12.500 e çıkarılacak. sezona yetişirmi bilmiyorum ama muhtemelen yetişmez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

    Hocam genelde alt liglerde stadlar full çekerken Süper Lig'e çıkınca stad bomboş oluyor böyle takımlarda. Umarım Göztepe'de de böyle olmaz, ligden de düşmezsiniz umarım. İzmir'in en güzide takımı Göztepe'dir. Aksini iddia eden futboldan anlamıyordur.

    99-2000 sezonunda küme düşmemize rağmen seyirci ortalamasında süperlig 2.olmuştuk 19.500 ortalama ile 1. uefa şampiyonu Gs idi 20.000 ortalama ile. Maddi güce gelirsek başkanımız zengin, store gelirleri açısından ilk 10 kulüp diyebiliriz borçsuz olarak çıkıyoruz parayı düzgün kullanırsak kötü rüya görmeyiz. Stat konusuna gelince haftaya ihale var bir sorun olmazsa 2 yıl içinde biter arazi küçük olduğu için 20 bin sığıyor ama konum olarak değerli ve güzel bir yerde mimarı da vodafone arena mimarı değişik bir stat olacak. Mevcut statlar olarak Doğanlar 1.seçenek gibi devre arasına kadar 12 bin kişi kapasiteye çıkarılacak Türkiyenin sahaya en yakın stadı atmosfer olarak avantajı var ama küçük ben Bornova da oynarız diye düşünüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: torres_35


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

    Hocam genelde alt liglerde stadlar full çekerken Süper Lig'e çıkınca stad bomboş oluyor böyle takımlarda. Umarım Göztepe'de de böyle olmaz, ligden de düşmezsiniz umarım. İzmir'in en güzide takımı Göztepe'dir. Aksini iddia eden futboldan anlamıyordur.

    99-2000 sezonunda küme düşmemize rağmen seyirci ortalamasında süperlig 2.olmuştuk 19.500 ortalama ile 1. uefa şampiyonu Gs idi 20.000 ortalama ile. Maddi güce gelirsek başkanımız zengin, store gelirleri açısından ilk 10 kulüp diyebiliriz borçsuz olarak çıkıyoruz parayı düzgün kullanırsak kötü rüya görmeyiz. Stat konusuna gelince haftaya ihale var bir sorun olmazsa 2 yıl içinde biter arazi küçük olduğu için 20 bin sığıyor ama konum olarak değerli ve güzel bir yerde mimarı da vodafone arena mimarı değişik bir stat olacak. Mevcut statlar olarak Doğanlar 1.seçenek gibi devre arasına kadar 12 bin kişi kapasiteye çıkarılacak Türkiyenin sahaya en yakın stadı atmosfer olarak avantajı var ama küçük ben Bornova da oynarız diye düşünüyorum.

    Hayırlısı olsun hocam. Göztepe lige renk katacaktır. Issız kuytu köşelerden sonunda dönüldü




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.