Şimdi Ara

PTC Bank

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben size PTC Bank hakkında biraz bilgi vereceğim. PTC Bank çoğunuzun bildiği gibi reklamları tıklayarak para kazanılan bir site. $100 'da paranızı paypal, payza ve kartınıza çekebiliyorsunuz. Üye olduktan sonra Surf Ads sekmesinde 4 farklı kategoride reklamlar karşınızda. Bunlar;
    Double Advertisements(0.20$)
    Normal Advertisements(0.10$)
    Cheap Advertisements(0.02$)
    Special Advertisements(0.30$)

    olarak ayrılıyor. Günlük toplamda 2.40$'lık tıklama yapabiliyorsunuz.


    Bu sistemi şuanda deniyorum. Peki ne oldu da üye oldum denemeye başladım?

    Bulgaristanda okuyan bir arkadaşım bu sistemi bana tanıttı ve bir çok arkadaşının buradan ödeme aldığını kendisinin de başladığını söyledi. Evet şuanda resim olarak bir kanıt yok elimde. Dediğim gibi zaten gün içerisinde 1000'lerce clik yapıyoruz. Ve en fazla 10 dk ayırıp bütün reklamları tıklamış oluyorsunuz. Yalnız belirtmek isterim ki yine aynı arkadaş bir arkaşının da $99 'a ulaştığında hesabının katıldığını da söyledi. Ancak öte taraftan onca kişi içerisinde 1 kişi diye düşündüm ve riski göze alınabilir diye düşündüm. Belki sizlerde denemek istersiniz diye düşündüm. Hatta belki forumda bu sistemde ödeme alan arkadaşlarımızda olabilir onlarda bu konu altından bizlere bilgilendirme verirse sevinirim.

    Evet çok uzattam gerçekten arkadaşlar arkadaşlar geçti konu :) Şimdi link vereyim ve sonrasında küçük bir Tüyo;

    Refferals Link
    Direk Link

    Denemek isteyen arkadaşlardan ricam referans ile kayıt olmalarıdır. Ama "yok banane ne yardımım dokunacak sana" derseniz direk linkten devam edebilirsiniz.(Şaka tabikide )

    Ve Tüyo(Bunu bi kaç arkadaşın yapamadığını duydum ve nasıl olduğunu çözdüm)

    Evet arkadaşlar sisteme üye olduktan sonra Surf Ads kısmına başladığınızda en altta $0.30'luk bir reklam göreceksiniz.Buna tıkladıktan sonra 5 farklı reklamı içeren bir sayfa karşınızda.Solda 5 reklama da tıklamınızı istiyor. Burada yapmanız gereken sağda bulunan 5 reklama da tıklayıp bütün sayfaları açmak. Yalnız bu açılan sayfaları kapatmayınız! Hepisini açtıktan sonra solda bahsettiğim yazı altında Finish butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

    Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim... Ve dediğim gibi sizlere palavra vs. yazmadım bu bir duyum ve deniyorum bu konuyu göz ardı etmeyip sonradan bana sevgi sövcüklerinizi iletmezseniz sevinirim :)))



  • arkadaşlar size en güvendiğim ve kullandığım ptc websitelerinin linklerini veriyorum.ptc sitelerini tavsiye ediyorum hele hele öğrenciyseniz tam size göre

    1-http://www.neobux.com/?r=kellemrt
    2-http://www.probux.com/?r=kellemrt
    3-http://www.clixsense.com/?6340840
    4-http://www.trbux.net/?ref=kellemrt (türk sitesidir ve güvenilirdir)
    5-http://wattbux.com/ref/kellemrt
    kazancınız bol olsun..
  • Bunlardan herhangi birinden ödeme aldınız mı acaba?
    Aldıysanız paylaşabilir misiniz? Ben henüz ptcbank dan ödeme alamadım yani o kadar biriktiremedim daha :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FermaNHat

    Bunlardan herhangi birinden ödeme aldınız mı acaba?
    Aldıysanız paylaşabilir misiniz? Ben henüz ptcbank dan ödeme alamadım yani o kadar biriktiremedim daha :)

    http://forum.donanimhaber.com/m_90421464/tm.htmhttp://forum.donanimhaber.com/m_90421464/tm.htm

    hepsi güncel hepsinden ödeme aldım
  • FermaNHat kullanıcısına yanıt
    Kardeşim PCT BANK scam internetten biraz araştırırsan görürsün zaten bende kulla @FermaNHat ndım hiç bi hilede yapmadım özellikle neyse 100$ ödeme talep ettim 1 gün sonra bi baktım banlanmışım hesabım silindi sana da tavsiyem boşuna uğraşıp hayal kırıklığı yaşama karar senin yinede şansını denemek isteyebilirsin saygılar
  • @erkan_888 teşekkürler bilgilendirdiğin için... :) BiDroop'a bakınıyorum şimdi bi yandan :D
  • Ödeme yapmıyormuş arkadaşlar PTC Bank Bilginiz olsun
  • Teşekkürler arkadaşlar bende bıraktım o zaman o siteyi :)
  • Paypal ile ödeme yapan güvenilir sistemler, tavsiye sırasıyla listelenmiştir. Refferer ile üye olmanın bazı

    avantajları vardır, yorumlarınızı bekliyorum, ödemelerle ilgili olarak bazılarından 2-8$ arası ödeme alınmıştır,

    Türkiye'ye ödeme yapan sistemlerdir kesinti yapmayan sistemlerdir.

    PTC Siteleri
    1 - Clixsense.com
    2 - Ojooo.com
    3 - Shbux.com
    4 - Probux.com
    5 - Neobux.com
    6 - Waoindia.com
    7 - Trbux.net
    8 - Twickerz.com
    9 - Ctpbux.com
    10 - Ptcsolution.com

    Beğer Kazan Siteleri (Paid to Like)
    1 - Paid-to-like.org
    2 - Socialtakipci.com
    3 - Youlikecash.com
    4 - Likes2cash.com
    5 - Xfans.eu
  • Arkadaşlar bendehttp://www.ojooo.com/ açılıyor fakathttp://wad.ojooo.com/ açılmıyor. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Sizde de aynı durum mevcut mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptcsite46 -- 13 Mayıs 2014; 11:40:02 >
  • Kayıt:http://ptcbank.info/?r=Mustafa98



    Öncelikle herkese merhaba. Bu konuda herkeze bilgi vermek istiyorum. Site dolandırıcı felan değildir.!! Belli başlı kuralları var. Öncelikle kapatılmasının veya silinmesinin sebepleri ve kuralları;

    1) PTC Bank Nedir?

    PTC Bank, reklamverenleri "Surf Ads" sayfasında reklamlarını görüntüleyerek binlerce potansiyel müşteriye ulaşmalarına olanak tanıyan yenilikçi, uluslararası ve ÜCRETSİZ İngilizce tabanlı bir hizmettir.



    2) Nasıl çalışır?

    Web sitelerini "Surf Ads" sayfasından birkaç saniyede görüntülersiniz. Reklamı tıkladıktan sonra 5-8 saniye bekledikten sonra "BU HABERİ GEÇİN" düğmesine tıklayın, yeşil bir işaret veya kırmızı bir 'X' alırsınız. Yeşil işaret işareti, ziyaret için para kazandığınız anlamına gelir ve 'X', ziyaret için para kazanmadığınız anlamına gelir. Açık olan "Sörf Reklamları" sayfasından birden fazla web siteniz olduğunda kırmızı X'leri alacaksınız. Bu olduğunda, kredi alamazsın.



    Not: Lütfen Google Chrome, Chromium, Firefox veya Safari tarayıcısını kullandığınızdan emin olun, sizi Google Chrome veya Chromium tarayıcıyı kullanmanız için daha iyi sonuçlar elde etmenizi tercih ederiz.



    Nasıl çalışılacağına ilişkin bir youtube video eğitimini izleyebilirsiniz :https://youtu.be/Jpzpct6O3tk



    3) Evimdeki diğer insanlar katılabilir mi?

    Bire bir Kişi, kendi özel cihazından kayıt yaptıktan sonra her bilgisayarı HER BİR BİLGİSAYAR KULLANABİLİR, Kimsenin cihazınıza bir hesap kaydettirmesine izin vermemelisiniz, ancak kimseyle birlikte çalışmasına (oturum açmasına) izin verebilirsiniz cihazınız.



    Her birinin kendi cihazını elinde bulundurduğu sürece!, Paypal / Payza / Payoneer / Katı Güven Ödeneği / Perfect Money / Web Para / Western Union / Money Gram / EFT Ödeme hesabı ve e-posta adresi. Hile yapma konusuna gelince, yazılımımız hayali hesaplar oluşturan kullanıcıları tespit eder ve aynı cihazı kullanır; böylece evdeki bir başka kişi sizinle birlikte olmak isterse ve yasal olarak onların hesabını kullanacak olursanız, kötüye kullanım için işaretlenmemelisiniz.



    4) Birden fazla hesabım olabilir mi?

    Hayır. Birden fazla hesabı muhafaza etmeye gerek yoktur. Giriş bilgilerinizi kaybettiyseniz, e-posta adresinize gönderilmesini isteyebilirsiniz. Birden fazla hesap açılarak yakalanırsanız (ödemeler gönderilmeden önce çok sıkı denetime tabi tutuluruz) hesabınız feshedilecek, ip adresiniz yasaklanacak ve kazanç elde edilemeyecektir.



    5) Ağım, okulum veya internet kafeteryası, İSS'mizin hepsi aynı veya rasgele kullanılan IP adreslerini kullanabilir mi, katılabilir miyim?

    Kendi özel cihazınızdan ilk defa kayıt olmalısınız, daha sonra okulunuzdan, internet cafelerinizden vb. Giriş yapın.



    6) Ne kadar para kazanabilirim?

    Her 24 saatte en az 25 Reklamınız var ve kredilerinin% 50'sini kazanmak için tavsiyede bulunabilirsiniz. Kazanç olasılıklarınız neredeyse sınırsızdır.



    7) Başkalarına nasıl başvurayım?

    Tavsiye linkiniz:http://ptcbank.info/?r=Mustafa98 Benzersiz

    tavsiye linkiniz "Hesap" da ( kullanıcı alanı) bulunabilir .

    Başkalarına danışmak için başvuru bağlantınızı, başvurmak istediğiniz kişiye (e-posta, facebook, twitter vb.) Kendisine kaydolmak istediğiniz kişiye göndermeniz gerekecektir.



    Ayrıca, bir web sitesi sahibiyseniz / blog yazarsanız, web sitenize, bloga vb. Bir tavsiye banner koyabilirseniz yönlendirme afişlerini de kullanabilirsiniz.



    Not: Tavsiye linkiniz bir şekilde sosyal bir ağda veya bir web sitesinde engelleniyorsa, Sevk bağlantısını küçültmek ve göndermek için Google URL Kısaltma Aracı'nı kullanın.



    8) Tavsiyelerimin listesini nerede görebilirim?

    Tavsiyeler listenizi şu adresten görebilirsiniz: Hesap -> Referanslarınızı Görüntüle.



    9) Doğrudan sevkimden ne kadar alacağım?

    Tıklama kredilerinin% 50'sini kazanacaksınız.



    10) Bazıları yönlendirdiğimi biliyorum, neden onları hesabımda göremiyorum?

    Bu imkansızdır, sistemimiz herkesi sayıyor ve bundan eminiz. Lütfen, tavsiyenizin bağlantısını kontrol edin, doğru gönderirseniz veya gönderirseniz, özür dileriz, tavsiyeleri manuel olarak koymamız size yardımcı olamaz, politikamıza aykırıdır.



    Not: Hâlâ belirli bir kişinin (hesap) havale edilmesini istiyorsanız, hesabını silmek için kendisiyle irtibat kurmasını isteyebilirsiniz ve tekrar yönlendirme bağlantısına kaydolabilirsiniz !, Teşekkür ederiz ..



    11) Tavsiyeler kazanma veya tavsiyede bulunma konusunda herhangi bir kısıtlama var mı?

    Hayır, bunun için bir sınır yoktur.



    12) Bu sitede kayıt yapamıyorum !, neden?

    Kayıt yapamadıysanız, IP'nizi kullanarak kayıtlı bir kişi veya sistemimiz sizi şüpheli olarak reddetti demektir, elle kayıt yaptırmamız için gereken tüm bilgileri bize bildirmeli ve bize bildirmelisiniz .



    13) Herhangi bir reklam göremiyorum!

    "Sörf Reklamları" sayfasında herhangi bir reklam bağlantısı görmüyorsanız ancak sol tarafta istatistikler görüyorsanız, tüm antivirüs ve casus yazılım önleme yazılımı / reklam yazılımı programlarını devre dışı bırakmanız gerekir. Bu işe yaramazsa, önbellek, geçici dosyalarınızı, çerezlerinizi vb. Temizlemeyi deneyin. Bunların hepsinden sonra hâlâ sorun yaşıyorsanız, tarayıcınızı değiştirmeyi veya güncellemeyi deneyin.



    14) İstatistiklerim güncellenmiyor!

    Sayfanızı F5 veya Ctrl + R tuşlarına basarak yenilemeye çalışın. Güncelleme yapmadıysanız, belki tarayıcınız sayfayı önbellekte sakladığı için önbellek, geçici dosyalarınızı, çerezlerinizi vb. Temizlemeyi deneyin. Bunların hepsinden sonra hâlâ sorun yaşıyorsanız, tarayıcınızı değiştirmeyi veya güncellemeyi deneyin.



    15) "Geçersiz doğrulama kodu girildi." Kaydolmayı veya giriş yapmayı denediğimde!

    Doğrulama kodunu doğru yazdığınızdan emin olun. Doğru kodu giriyorsanız ve yine de sorun yaşıyorsanız, tarayıcınız daha önce kullanılan oturum görüntüsünü önbelleğe almanızla alakalı bir işlemdir. Önbellek, geçici dosyalarınızı, çerezlerinizi vb. Temizlemeyi deneyin. Bundan sonra hala sorun yaşıyorsanız, tarayıcınızı değiştirmeyi veya güncellemeyi deneyin.



    16) İstatistikler ne sıklıkta güncellenir?

    İstatistikler derhal güncellenir.



    17) Tıkladığımda Proxy, VPN, DNS kullanabilir miyim?

    Evet yapabilirsin!



    18) "PTC Banka Durumu" nun arkasında "Bitti" yazan kelimeyi göremiyorum?

    Bu, İnternet bağlantınızın yavaş olduğu veya yükleme işlemini tamamlamak için sayfaya fazla zaman vermediğiniz anlamına geliyor.



    19) Sonunda bir linke tıkladığımda yeşil veya kırmızı kene olmaksızın DONE görürüm, neden?

    Sorunu çözmediyse lütfen oturum açtığınızdan emin olun, oturumu kapatın ve yeniden giriş yapın, çerezlerinizi temizleyin ve önbelleklerine göz atın, sorunu çözmediyse tarayıcınızı güncelleyin veya farklı bir tarayıcı kullanın, aksi takdirde, Çözmüyorsanız, bu durumda İSS'niz (İnternet Servis Sağlayıcısı) Sistemimizi engelliyor demektir.



    20) Neden her seferinde Surf Ads sayfasını yenilediğimde içerisindeki reklamlar normal reklamlara dönüyor mu?

    Bu, reklamları doğru şekilde tıklamadığınız ve kredileri alamadığınız veya giriş yapmadığınız anlamına geliyor!



    21) Reklamlarım geçti! (Kilitli) Ne zaman tekrar tıklayabilirim?

    Tıklama işlemini tamamladıysanız ve tüm reklamlarınız geçtiğinde, 24 saat sonra, önceki tıklamalarınızın aynı saatinde gelip onları açılabildiğini görebilirsiniz.



    22) Nasıl tıklanacak daha fazla reklam alabilirim?

    Her gün en az 25 Reklamın tıklanması gerekir, bu bizim birincil kurallarımızdan biridir.



    23) Nasıl ödeme alırım?

    100 $ olan minimum tutarı biriktirirseniz,

    "Hesap" => "Para Çek " => " Ödemenizi talep edin " bölümünde ödeme isteğinde bulunabilirsiniz ve isteğinizi gönderir.

    İstediğiniz parayı, ödeme e-postanız / hesap kimliği aracılığıyla seçtiğiniz ödeme yöntemine göndeririz ve ödeme yapılırken size e-posta ile bildirimde bulunuruz!

    Paypal, Payza, Payoneer, Katı İman Ödemesi, Mükemmel Para, Web Para, Western Union, Para Gramı ve EFT Ödemesi yoluyla ödeme yapıyoruz.



    24) Ne zaman ödenirim?

    Bir kez hesap bakiyesi, birikmiş olan minimum tutardır, ödemeyi talep edebilirsiniz. Ödemeniz, 10 iş günü veya daha kısa bir sürede Paypal, Payza, Payoneer, Kesin Güven Ödeneği, Mükemmel Para, Web Para, Western Union, Para Gramı veya EFT Ödemesi yoluyla işlenecek ve yayınlanacaktır.



    25) Neden borçlu olduğumdan daha az para aldım?

    Ödemenizi Paypal, Payza, Payoneer, Katı Güvence Payı, Mükemmel Para, Web Para, Western Union, Para Gramı veya EFT Ödemesi yoluyla gönderdiğimizde, siz para aldığınızda size aktarma ücreti verirler, bu da her ödeme yöntemi ve ülkeye göre değişir !



    26) PTCBank.net Paypal, Payza, Payoneer, Katı Güven Ödeneği, Mükemmel Para, Web Para, Western Union veya Para Gramını İş Ortağı veya İştirak olarak mı kullanıyor?

    Paypal, Payza, Payoneer, Solid Trust Pay, Perfect Money, Web Money, Western Union veya Money Gram'dan herhangi biriyle ortak değiliz, yalnızca sizin gibi bir üyeyız ve biz size para göndermek için bu hizmetleri kullanıyoruz.



    27) Hesabımı nasıl iptal edebilirim?

    Aktif olmayan hesaplar, kullanmadıysa 20 gün sonra otomatik olarak silinecek veya bize hesabınızı silmek için bir istek gönderebilirsiniz.



    28) Birisi benim e-postam ile kayıtlı, ne yapmalıyım?

    Hesabınızı istemiyorsanız, silmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.



    29) Reklamlar çalışmıyor !, Ne yapmalıyım?

    Lütfen google chrome tarayıcısını kullandığınızdan ve 2. soruyu okuduğunuzdan emin olun. Ülkenizde erişilebilir olmaması durumunda reklamlara erişmek için Proxy, DNS veya VPN kullanmanız gerekebilir!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.