Şimdi Ara

psvita vs ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fazla ps3 oynamıyorum. eski bir psp'm vardı onda baya bir yıl oynadım baya da zevk aldım. acaba ps3 ü satıp psvita alsam mı? bir danışayım dedim...

Orijinalden alıntı: Big-Brother

arkadaşlar fazla ps3 oynamıyorum. eski bir psp'm vardı onda baya bir yıl oynadım baya da zevk aldım. acaba ps3 ü satıp psvita alsam mı? bir danışayım dedim...

Bende xbox ve ps3 vardı en son 4-5 ay önce ps3 açmıştım heralde psvita ile takas teklifi gelince elden çıkardım.

TR Psn: EmreeTR & XboxGT:EmreTR
  • bende hem ps3 hem ps vita var ikisinin de zevkleri ayrı ps3 oynamıyorsan hiç vita alabilirsin ama ps3 exclerini oynadın mı?

Orijinalden alıntı: Einstein was here

bende hem ps3 hem ps vita var ikisinin de zevkleri ayrı ps3 oynamıyorsan hiç vita alabilirsin ama ps3 exclerini oynadın mı?

Gow3, Killzone, inFamous2, MaxPayne2, Little Big P.2, AC.Revelations falan ve ayrıca pes falan oynadım ama öyle ne bileyim bilgisayarda oynadığım strateji veya menejerlik oyunları gibi sarmadı. tabi psvitayla da strateji falan oynanamaz ama yine de ps3 den daha zevkli olur diye düşünüyorum. yanlış mıyım ?

quote:

bende hem ps3 hem ps vita var ikisinin de zevkleri ayrı ps3 oynamıyorsan hiç vita alabilirsin ama ps3 exclerini oynadın mı?

Gow3, Killzone, inFamous2, MaxPayne2, Little Big P.2, AC.Revelations falan ve ayrıca pes falan oynadım ama öyle ne bileyim bilgisayarda oynadığım strateji veya menejerlik oyunları gibi sarmadı. tabi psvitayla da strateji falan oynanamaz ama yine de ps3 den daha zevkli olur diye düşünüyorum. yanlış mıyım ?

şuan ps vitada çok oyun yok ancak ps3de uc2-3 kesin oyna heavy rain oyna bu oyunları al bitir derim sonra vitaya geçebilirsin film izlersin yolculuklarda güzel oluyor ayrıca gravity rush uc mk gibi oyunlar da var ve ayın 19'unda lbp de geliyor

• quote:

quote:

quote:

şuan ps vitada çok oyun yok ancak ps3de uc2-3 kesin oyna heavy rain oyna bu oyunları al bitir derim sonra vitaya geçebilirsin film izlersin yolculuklarda güzel oluyor ayrıca gravity rush uc mk gibi oyunlar da var ve ayın 19'unda lbp de geliyor

teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.