Şimdi Ara

PSU sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler pc yi açmak için power tuşuna basınca tık diye bi ses geliyor ve fanlar 1 defa dönüp duruyordu
    PSU yu değiştirdim aynı psu dan alıp taktım bu seferde psu ya gelen güç kablosunu oynatınca fanlar durup tekrar çalıştı oynattıkça güç gidip geliyordu

sonra başka bir güç kablosu taktım pc açılmadı tık tık sesler geldi ve kablonun psu ya girdiği yerden hafif bir duman sonrası elektrik çarptı (kablonun psu ya girdiği yer çarptı)

şimdi ne yapmayılım pc benim değil başkasının ve yarın sabah halletmem gerek
    öğrenciyim param yok ve bu işi yapmam gerek
    yardım lütfen

şimdi yarın yeni bir psu ve yeni bir kabloyla yeniden denicem
    bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Sakalsız Dede -- 18 Aralık 2012; 20:33:10 >

• bir bilen yok mu?
  • Anakartı sök ve uzay kasa dediğimiz tabirle çalıştır. Anakartın altına vida vs kaçmış ya da anakart bi yere temas edip kısadevreye maruz kalıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Anakartı sök ve uzay kasa dediğimiz tabirle çalıştır. Anakartın altına vida vs kaçmış ya da anakart bi yere temas edip kısadevreye maruz kalıyor olabilir.

hocam peki ikinci psuyu taktığımda kablonun hareket etmesiyle psuya elektriğin gelip gitmesi neden olur?
    ben kablodan şüphelendim kabloyu değiştim hepten bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

quote:

Anakartı sök ve uzay kasa dediğimiz tabirle çalıştır. Anakartın altına vida vs kaçmış ya da anakart bi yere temas edip kısadevreye maruz kalıyor olabilir.

hocam peki ikinci psuyu taktığımda kablonun hareket etmesiyle psuya elektriğin gelip gitmesi neden olur?

O konuda İnsanın aklına temassızlıktan başka birşey gelmiyor.

Sen ilk dediğimi bir uygula

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

quote:

O konuda İnsanın aklına temassızlıktan başka birşey gelmiyor.

Sen ilk dediğimi bir uygula

hocam dediğini yapıcam saol

şimdi korktuğum şey ise diğer parçalardan birine zarar gelmiş olma olasılığı

• Güç anakarta ulaşmadan psu yanmıştır belki..
  • İşallah dediğin gibidir de birde onunla uğraşmayız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.