Şimdi Ara

Psu fanı sürekli döner mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.Hx 850i 850w 80+ powerımı biraz önce içini açıp temizledim ve bağlantıları yaptığımda pcmi açtım ve power fanının dönmediğini gördüm. Oyuna girdim biraz oynadıktan sonra tekrar baktım hala dönmüyordu.
    Acaba bi ısıdan sonramı dönmeye başlıyor yoksa pc açıldığından itibaren dönmesimi gerek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu bunun gibi birkaç psu daha var kalteili şekilde. Bu psularda yeni ekran kartlarındaki gibi Zero rpm özelliği var. Belli bir yüke gelmeden fanlar dönmez sessizliğini korur. Ama performanstan da ödün vermezler. Hx850i bildiğim kadarı ile 400W ve ya 450W yüke girene kadar fanlarını döndürmez. Bundan daha fazla yüke girse bile en fazla fan hızı 1300rpm olduğu için yine gayet sessiz olacaktır zaten.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum bende üstüne bir araştırma sonucu senin dediğin gibi yük altındayken döndüğünü anladım teşekkür ederim konu kilit.
  • Merhaba,

    HX840i güç kaynağında ZERO RPM teknolojisi yer almaktadır. Güç kaynağına %40 yük binmeden veya güç kaynağı belli bir sıcaklığa ulaşmadan fan devreye girmemektedir.

    Fanın çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için güç kaynağı üzerindeki test düğmesine basılması yeterli olacaktır.

    Corsair Link yazılımı üzerinden ayrıca fanın çalışma değerleri izlenebilir veya fanın çalışma eğrisi veya yükü manuel olarak ayarlanabilir.

    NOT: Güç kaynağını açmış olduğunuzda ürünün garanti dışı kaldığını üzülerek belirtmek isterim. Keşke ürünü açmadan önce bize danışsaydınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.