Şimdi Ara

PSU'dan motor sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayar boştayken bir anda bu şekilde motor gibi ses gelmeye başladı. Ses link
    Ses arada çıkıyor sonra geçiyor yerini çıt çıt çıt, sanki HDD çalışıyormuş gibi bir sese bırakıyor, belli bir süre sonra bu da geçiyor, normal sessiz hale dönüyor. Olay bilgisayar boştayken ya da yük altındayken oluyor, yaptığımın işten tamamen bağımsız. PSU modeli Corsair VS600. Mavi ekran vs. ile de karşılaşmadım ama ses epey ürkütücü ve rahatsız edici, sorun ne olabilir?



  • ses gelince fanı durdur ses o an gidiyorsa fanı yağla
  • Sesin PSU üzerinden geldiğine eminseniz, PSU'yu bilgisayardan sökün, PSU üzerindeki vidaları da sökün ki fana ulaşın, fan boşta iken fırça benzeri bir cisimle tozunu pisini alın, fanın üzerinde marka etiketi olan kısımdan etiketi sökün altında küçük bir tapa gibi birşey var sivri uçlu bir cisimle kanırtarak kaldırın, içeri çok olmamak kaydıyla 1 damla kadar makina yağı damlatın, 30 40 ml şişeler milyon shoplarda 2 liraya satiliyor elinizde yoksa, elinizle birkaç tur attırın fana tapayı yerine takın. Etiketi ister takın ister takmayın montajı gerçekleştirin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parcapincik

    Sesin PSU üzerinden geldiğine eminseniz, PSU'yu bilgisayardan sökün, PSU üzerindeki vidaları da sökün ki fana ulaşın, fan boşta iken fırça benzeri bir cisimle tozunu pisini alın, fanın üzerinde marka etiketi olan kısımdan etiketi sökün altında küçük bir tapa gibi birşey var sivri uçlu bir cisimle kanırtarak kaldırın, içeri çok olmamak kaydıyla 1 damla kadar makina yağı damlatın, 30 40 ml şişeler milyon shoplarda 2 liraya satiliyor elinizde yoksa, elinizle birkaç tur attırın fana tapayı yerine takın. Etiketi ister takın ister takmayın montajı gerçekleştirin.
    Şimdilik kendi kendine düzelmiş gibi gözüküyor, sizin çözümünüzün garanti durumuna etkisi nedir peki, garanti dışı kalır mı psu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • John Citizen kullanıcısına yanıt
    PSU üstünde garanti etiketleri varsa ve sökerken yırtılırsa garanti dışı kalır. Yoksa herhangi bir sorun olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.