Şimdi Ara

PSU Çıkmıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hatırlarsanız güç kaynağımın sesinden şikayetçiydim.Temizlemek istedim fakat çıkaramadım.Arkadaki 4 vidayı söktüm,fakat psu çıkmıyor.Kasanın üstünde öyle sağa sola gidiyor ama ne yaptıysam çıkaramadım

2. Olarak birde sizden PSU önerisi isteyeceğim.mATX kasa kullanıyorum.Sistemim : i5 760 6gb ddr3 hd 7750 1tb hdd.Bu sisteme şunu düşündüm.Şuanki 400w

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xilence-sps-xp500(12)r3-xilence-xp500-500w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44904#allImages

Sizce kasaya uyarmı ? Cevaplarınızı bekliyorum.

• o psu rahat rahat yeter ama ileride ekran kartı değiştirilecekse ''SEA-SS-650HT '' uygun olur. 600watt ve 4 tane 7750 cf yapabilir.
  • çıkmaması imkansız hocam eksik bişeyler yapıyorsundur vida falan sökmemiş olabilirsin gözünden kaçan yada ne biliyim başka bir yöntemi vardır çıkmaması imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

çıkmaması imkansız hocam eksik bişeyler yapıyorsundur vida falan sökmemiş olabilirsin gözünden kaçan yada ne biliyim başka bir yöntemi vardır çıkmaması imkansız

Hocam şimdi vidaları sökmüştüm,fakat PSU kasanın üzerinde ileri geri haraket ediyor,çıkmıyor :S Gerçi artık çıkartmaktanda zavgeçtim abartılacak kadar bir sesi çıkmıyor çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.