Şimdi Ara

Psu Alırken Nelere dikkat edilmesi gerek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2 psu mefta ettim bende. Corsair rx750x ve evga süpernova 750g. Corsair 1 hafta olmadan mefta oldu. Evga 1 ayda gitti

    şuanda 3-4 aydır High power modular kullanıyorum sorunsuz. 1.5 yıl önce 600b kullanıyordum oda voltaj verirken zorlanıyordu gpu saat hızını düşürüyordu. Daha sonra rm750x i taktım sorunsuz kullanırken oda gitti gelen bütün evga psu lar benim evde bozuluyor
  • psu patlatmanin bilmekle bilmemekle alakasi yok biraz hasin kullaniyorsan oc yapiyorsan dayanamayabiliyor isiniyor patliyor bir lanet degil yani uzerindeki.olacagi varsa oluyor evga patlatip high power sorunsuz kullanabilirsin sasirmam.evin elektrik tesisatina bi baktir yalniz belki sorun budur ya da sizin oradaki trafo duzgun voltaj gondermiyordur oc yapmakla da alakasi olmayabilir senlik bir sey olmayabilir.bunu da gordum cunku ben adam cevre etmenleri yuzunden ne taksa patliyordu.
  • Benimde dikkat ettiğim en önemli kriter bu işi hakkıyla yapan yerlerde incelemenin olup olmaması ama malum incelemelere hep iyi ürün gönderiyorlar ve o ürünlerin fiyatı da yüksek oluyor genelde. Alt seviyedeki ürünler için inceleme durumu karanlık biraz. Firma ürünün ne olduğunu bildiği için yollamıyor bile incelemeye. Güç kaynağı forumlarda da son kullanıcı yorumuna bakılarak alınacak bir şey değil. Güç kaynağının zaten sorun çıkarttığı zaman onun tamamen öldüğü zamana geliyor. Bu arada tavsiyemhttps://www.cybenetics.com/ sertifikalarına göz atın. İşin başında Aris olduğu için her rapor inceleme tadında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 20 Kasım 2017; 15:46:55 >




  • bence siz bir ev elektrik tesisatınızı kontrol ettirin bu kadar psu'da sıkıntı yaşanması voltaj kaynaklı sıkıntı olabileceğini gösteriyor. bunların dışında çevresel etmenler, oturduğunuz lokasyonun(mahalle, sokak, cadde) elektrik altyapısı da çok önemli daha önceki sayfada da belirtmiştim eski oturduğum yerde sürekli voltaj sıkıntısı vardı. voltajda sürekli bir dengesizlik gidip gelme v.b. sorunlar yaşadık en sonunda regülatör alarak çözdük. alana kadar'da bir çok elektronik ev aleti mefta olmuştu. allahtan yeni ikamet ettiğimiz yerde böyle sıkıntı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 5 Aralık 2017; 11:39:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu seçerken, marka ve ürünün yanında üreticisinin kalitesi ve ürünü getiren ithalatçısı da çok önemli, yani satış sonrası hizmette işin içine giriyor,bizim ülke de en sorunlu durumlardan biri de budur.

    Sistem gereksinimlerini, yük altında ki güç tüketimini ve pc'de ne kadar zaman geçirileceği ve ileri de de neler eklerim, çıkarırım vb. bilgiler doğrultusunda, bütçeye uygun psu seçilir.
  • imzamdaki sisteme imzamdaki fsp psu isabetli olmuşmu hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.