Şimdi Ara

Psp oyun tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde gta ve pes 5 var ve bunlardan çok sıkıldım acaba bana tavsiye edebileceğiniz ne tarz oyunalr var,orjinal almak zorunda oldğumdan deneme fırsatımda olmuyor.Sizin önereceğiniz denediğiniz hangi oyunları bana önerirsiniz acaba

• pes5 in olduğuna göre sana spor oyunları önermek çok zor ama nbalive06 yada virtua tenis alırsan sıkılmadan oynayabilirsin.
  • star wars battlefront ve prince of persia güzel

bide pursiut force var deneme şansım olmadı ama herkes beğeniyor bu oyunu...

edit: burnout legends de güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 24 Haziran 2006; 18:28:43 >
  • battlefrontu dene bi
    dynasty warriors
    pursuit force
    burnout
    x-men 2
  • burnout legends
    syphon filter:dark mirror
    prince of persia revelations
  • Lord of the Rings Tactics var inanılmaz zevkli oyun kesinlikle tavsiye ederim
  • virtua tennis ve worms u bir dene
  • dostum gta dan sıkılmayı başardıysan sana oyun önermenin pek yararı olmaz diye düşünüyorum şaka yapıyorum tabiki dostum yanlış anlama

şimdi benim de çok eğlenerek oynadığım bazı oyunları sana öneriyim

1: nba ballers: rebaund eğer basketbol oyunlarını seviyorsan mutlaka almalısın ben geçen ay amerikadan getirttim türkiye'ye geldimi bilemiyorum ama eğer geldiyse kesinlikle almanı tavsiye ederim

2: midnight clup3 dub edition bence şu anda psp deki en iyi yarış oyunu (en azından gran turismo gelene kadar:)

3: dövüş oyunlarından hoşlanıyorsan street fighter 3 alpha max harika bir oyundur ve bir çok mod var sıkılacağını sanmıyorum

4: eski capcom klasiklerini psp de oynamak istiyorsan capcom cllassic collection remixed kesinlikle tavsiye ederim

25 temmuz 2006 da tekken geliyor onuda kaçırmayın derim dostlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.