Bildirim
Psp oyun tavsiyesi.
JACK & JONES, JJEMIL KNIT LS POLO, Triko, Erkek, Siyah , M : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C6QGVTH9
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pes5 in olduğuna göre sana spor oyunları önermek çok zor ama nbalive06 yada virtua tenis alırsan sıkılmadan oynayabilirsin. -
star wars battlefront ve prince of persia güzel
bide pursiut force var deneme şansım olmadı ama herkes beğeniyor bu oyunu...
edit: burnout legends de güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 24 Haziran 2006; 18:28:43 > -
battlefrontu dene bi
dynasty warriors
pursuit force
burnout
x-men 2 -
burnout legends
syphon filter:dark mirror
prince of persia revelations -
Lord of the Rings Tactics var inanılmaz zevkli oyun kesinlikle tavsiye ederim -
virtua tennis ve worms u bir dene -
dostum gta dan sıkılmayı başardıysan sana oyun önermenin pek yararı olmaz diye düşünüyorum şaka yapıyorum tabiki dostum yanlış anlama
şimdi benim de çok eğlenerek oynadığım bazı oyunları sana öneriyim
1: nba ballers: rebaund eğer basketbol oyunlarını seviyorsan mutlaka almalısın ben geçen ay amerikadan getirttim türkiye'ye geldimi bilemiyorum ama eğer geldiyse kesinlikle almanı tavsiye ederim
2: midnight clup3 dub edition bence şu anda psp deki en iyi yarış oyunu (en azından gran turismo gelene kadar:)
3: dövüş oyunlarından hoşlanıyorsan street fighter 3 alpha max harika bir oyundur ve bir çok mod var sıkılacağını sanmıyorum
4: eski capcom klasiklerini psp de oynamak istiyorsan capcom cllassic collection remixed kesinlikle tavsiye ederim
25 temmuz 2006 da tekken geliyor onuda kaçırmayın derim dostlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X