psp de yeni farkettim ekran oyunlarda falan simsiyah olunca minicik mavi bir nokta var(ölü piksel)ekran beyaz olduğunda gözükmüyo sadece siyahta başka hiç bir zaman belli olmuyo ama yeniden farkettim ki bazı oyunlarda ekran siyah olunca gözükmüyor bu nedendir , sony psp de kaç piksele garanti veriyor acaba bide ölü piksel yayılıp büyümez veya başka bişey olmaz dimi garantiye göndereyimmi
3 e kadar ölü pixel normal zaten bendede var 3 tane ama hiç bir sorunum yok hiç rahatsız etmiyor
yayılma vs. olmuyo dimi aldığında üç vardı şimdide 3 var heralde
aldıgımda varmıydı bilmiyom ama bigun oyun oynarken ekran kararınca dikkatimi cekmişti yayıldıgını bilmiyom sanırım ama elektronik cihaz herşey olabilir bi bakarsın bidaha hiç çıkmaz bi bakarsın bir kaçtane daha cıkar
quote:
Orjinalden alıntı: skull_lord
aldıgımda varmıydı bilmiyom ama bigun oyun oynarken ekran kararınca dikkatimi cekmişti yayıldıgını bilmiyom sanırım ama elektronik cihaz herşey olabilir bi bakarsın bidaha hiç çıkmaz bi bakarsın bir kaçtane daha cıkar
o nası oluyo yaw
Iyyy kabus gibi valla. Benimkinde ölü değilde sıkışmış pixel vardı, gözükmüyordu bile ama böyle inadına gözüme batıp durdu ensonunda bir arkadaşıma satmak zorunda kaldım kurtuldum valla. :(
neyseki benimki küçücük çok zor görülüyo ekran simsiyah olunca bide bazen siyahta bile gözükmüyo(bazı oyunların siyah tonu farklı heralde) neyse yok sayıcam artık napıyım
quote:
Orjinalden alıntı: skull_lord
o ne be ole sivilcemi
bilmem kaç milyon pixel içinde çıkabiliyor böyle işte. Şu lcdlerde şu meseleyi bir çözemediler ya tam ne diyeyim.
evet yüzdeyüz varmış ölü pixel kendi eklediğim piksel kontrol resimleri ile kendi kendime kanıtlamış oldum(inanamıyodumda)sadece simsiyah ekranda çıkıyor küçücük minicik mavi lanet bir nokta()
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme