Şimdi Ara

Psp hakkinda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkdaslar merhaba oncelikle herkese iyi forumlar. Psp hakkinda size bi kac sorun olucakti oncelikle psp vlta almayi dusunuyorum bir tane ama slim ve normal versiyonlari arasinda ebatlar dan baska fark buluyormu ve cok asiri bir ebat farki varmi? Birde 3g+wfi olmasimi daha ii yoksa sadece wifi olmasimi daha bazi yorumlarda 3g nin sikinti oldugunu okumustum. Ayricada son olarak psp vitalarda kopya oyun calistirabiliyormuyuz acaba? Smdiden cok tsk ederim herkese ii geceler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1- Cihazın adı PS Vita
    2- Slim ve Fat arasında farklar var. Fat'ın ekranı daha iyi, Slim'in bataryası daha iyi, Fat'in kendi hafızası yok illa hafıza kartı lazım, Slim'in 1GB dahili hafızası var. Fat ağır ve kalın olduğu için Slim'e göre daha fazla yorar. Aslına bakarsan keşke diğerini alsaydım diyebileceğin pek bir fark yok, hangisini beğeniyorsan onu al.
    3- 3G ile online oynanıyor sanıyordum, meğer sadece destekleyen oyunlarda çalışıyormuş, açıkçası Wi-Fi olmayan yerde 3G ile online oynanılamayacaksa 3G alınması biraz gereksiz bence.
    4- Cihazın yazılımı şuan kırıldı fakat kopya oyun oynanılmıyor, önümüzdeki haftalarda bir şeyler olabilir belki ama en iyisi orjinal oynamak tabi ki.
  • Hocam cok tesekkur ederim aciklamalarini icin. Birde son bir aorum olucak cihazi belki 2. Elde alabilirim 2. El alirsam dikkat etmem gereken hususlar belerdir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imamoglu

    Hocam cok tesekkur ederim aciklamalarini icin. Birde son bir aorum olucak cihazi belki 2. Elde alabilirim 2. El alirsam dikkat etmem gereken hususlar belerdir acaba?

    Rica ederim. Tüm tuşların bastığından emin ol. Özellikle analoglar, oyun içinde aşağıya veya yukarıya çekme sorunları olabiliyor. Ama genelde PS Vita kullanıcıları cihazlarını özenle kullandıkları için herhangi bir sorunla karşılaşmazsın. Zaten sıfır bulabileceğini sanmıyorum pek satan kalmadı artık.
  • imamoglu kullanıcısına yanıt
    Alcağın konsolu aynı şehir içi elden al hocam tavsiyem sanalpazar mağduruyum 300 liram yatırılmıyor hala kargoya internete başvurma yani ikinci el almak için mutlaka bir aksilik çıkıyor hayırlı olsun şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.