Şimdi Ara

PSP GO için oyun almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Psp Go için oyun almak istiyorum ,biliyorum psn storeden almam gerekiyor fakat ben viza kartıyla almak istemiyorum,uk psn için oyun kartlarımı ne oluyormuş,psp de Motor Strom oyunun için kart acount vs numarası varsa almak istiyorum,bu işlerle uğraşan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

• psn card alıp oyun indirebilirsniz sadece dragonstory nickli arkadasş satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

Arkadaşlar Psp Go için oyun almak istiyorum ,biliyorum psn storeden almam gerekiyor fakat ben viza kartıyla almak istemiyorum,uk psn için oyun kartlarımı ne oluyormuş,psp de Motor Strom oyunun için kart acount vs numarası varsa almak istiyorum,bu işlerle uğraşan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

konuyla alakası yok ancak avatarınız ve imzanızı çok beğendim
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

Arkadaşlar Psp Go için oyun almak istiyorum ,biliyorum psn storeden almam gerekiyor fakat ben viza kartıyla almak istemiyorum,uk psn için oyun kartlarımı ne oluyormuş,psp de Motor Strom oyunun için kart acount vs numarası varsa almak istiyorum,bu işlerle uğraşan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

konuyla alakası yok ancak avatarınız ve imzanızı çok beğendim

Teşşekkür ederim hocam,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.