Bildirim
Psp alacağım yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
alma vitanın çıkmasını bekle..Şu an kötü bi dönem..Vita çıktığında pspler ölü fiyata satılacak stokları eritmek adına..vita harbi ses getirecek..tabi sen de vita çıktığında hala psp gibi rezalet bi konspla bakar mısın onu bilmem:D -
quote:
Orijinalden alıntı: cresy
alma vitanın çıkmasını bekle..Şu an kötü bi dönem..Vita çıktığında pspler ölü fiyata satılacak stokları eritmek adına..vita harbi ses getirecek..tabi sen de vita çıktığında hala psp gibi rezalet bi konspla bakar mısın onu bilmem:D
Vitayı beklemek mantıklı olacak galiba ama biraz param birikmişken vakit geçirmek için işte özellikle :) almayı düşünüyorum ama oyun çıkmıyorsa psp ye boşa yatırım olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sinager_dante
quote:
Orijinalden alıntı: cresy
alma vitanın çıkmasını bekle..Şu an kötü bi dönem..Vita çıktığında pspler ölü fiyata satılacak stokları eritmek adına..vita harbi ses getirecek..tabi sen de vita çıktığında hala psp gibi rezalet bi konspla bakar mısın onu bilmem:D
Vitayı beklemek mantıklı olacak galiba ama biraz param birikmişken vakit geçirmek için işte özellikle :) almayı düşünüyorum ama oyun çıkmıyorsa psp ye boşa yatırım olur.
kesinlikle bekle derim paranı boşuna harcama..psp kullanmış biri olarak diyorum..Bugünkü teknolojiyle psp artık tat vermiyor..zaten sony artık psp ile değil vitayla uğraşacak..Çünkü sistemi belli psp nin..Bi yere kadar grafik ve hızı destekleyebiliyor.Haliyle de yeni oyunlar da psp versiyonu çıkacağını hiç sanmıyorum..Sağlam bi oyuncuysan vakit geçmez o psp 3004le..ipod touch al daha mantıklı..ya da vita bekle
-
Baska soze gerek yok cresy iyi açıklamış vita nin Avrupa ve TR çıkışı ile PSP ler sudan ucuza satılacak -
PS3 yada Xbox 360 al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 5 Ocak 2012; 2:39:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bynoname
PS3 yada Xbox 360 al.
ps3 var hocam ben en iyisi vitayi beleyim
@ cresy saol hocam cevap yazan arkadaslar saolun -
Vitayı bekleme bence
Vita Türkiyeye gelicek faiş fiyatlar bitecek dolar insan gibi bi rakama düşecek sonra orjinal oynamıyorsan kırılmasını bekliyeceksin
Ölme eşşeğim ölme bence.
Psp al bir tane 1-2 sene sonra vitaya geçersin -
quote:
Orijinalden alıntı: Blizzard Days
Vitayı bekleme bence
Vita Türkiyeye gelicek faiş fiyatlar bitecek dolar insan gibi bi rakama düşecek sonra orjinal oynamıyorsan kırılmasını bekliyeceksin
Ölme eşşeğim ölme bence.
Psp al bir tane 1-2 sene sonra vitaya geçersin
+1 -
vita nın çok bahalı olacağını sölüyorlar bence en iyisi 3000 ankara kule teknoloji de 8 gb hafıza kartıyla 415 fiat yazmışlardı... -
bence hiç bulaşmaın 3004 e..alacaksanız da ya vitayı bekleyin ya da hiç bişey almaın..evinizdeki rafın birinde psp 3004 ün tozlanmasını izlemek istiyorsanız 415 tl verilebilir..tabi bu sözüm parası çok olan arkadaşlara:D
ne oynanış bakımından ne de grafiksel bakımdan beni 3004 hiç tatmin etmedi..analog tuşu konmuş ama onunla oyun oynamak resmen işkence ve pes ya da fifayı cep telefonunuzdan oynayın daha çok keyif alırsınız..Cihaz uzaktan çok gösterişli ve işe yarayacak bi alet gibi duruyor ama elinize alıp oyunu açtığınızda tüm fikirleriniz değişiyor..Hele ki şu devirde call of duty mw3 gibi oyunlar piyasada iken psp 3004teki o grafiklere 10 dakika dahi katlanamıyorsunuz..2 ay önce almıştım hemen sattım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: princo0644
vita nın çok bahalı olacağını sölüyorlar bence en iyisi 3000 ankara kule teknoloji de 8 gb hafıza kartıyla 415 fiat yazmışlardı...
fiyatı en fazla 550-600 arası olacak..biliyorsunuz her türlü yolu var yurtdışından getirtme vs..abartılacak kadar da değil bence..3004 gibi bi alet 415 ediosa vitanın bu fiyatı çok ucuz bile kalır onun yanında -
Vitanin fiyatı 248,99 €.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 5 Ocak 2012; 23:01:56 > -
kim ne derse desin el konsuluna aksesuarlarıyla beraber 900 tl para verilmez. sakın 900 demeyin ha 800 ha 900 !. kardeşim illa hevesliyorsan 2. el temizinden 1000 serisinden al, 200 tl felandır en fazla, hem can sıkıntını alır hem cebini çok yakmaz. bak benden sana tavsiye ne gerek var bi bilgisayar parasını cebinde taşımaya ? -
Psp alma oyun çıkmıyo yada ben olanlarla oynarım diyosanda 2.el 100-150 civarı pspler var -
quote:
Orijinalden alıntı: RuthlessAnqeL
kim ne derse desin el konsuluna aksesuarlarıyla beraber 900 tl para verilmez. sakın 900 demeyin ha 800 ha 900 !. kardeşim illa hevesliyorsan 2. el temizinden 1000 serisinden al, 200 tl felandır en fazla, hem can sıkıntını alır hem cebini çok yakmaz. bak benden sana tavsiye ne gerek var bi bilgisayar parasını cebinde taşımaya ?
evet haklısın artık çok gereksiz bi ihtiyaç oldu el konsolları..o parayı verene kadar iphone al ya da androidli bi tel al daha mantıklı..vitayı dört gözle bekleyenlere şaşıyorum,el konsolu devri artık kapanmışken..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X