Şimdi Ara

--PSP-- ACİL YARDIM--Biras anlatın şu aleti yaww..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar yakın zamanda bir psp almak istiorum ama ne özellikleri var tam bilmiorum.Biraz anlatırsanız..bi de bi kaç sorum olucak

1.Psp de nası film izleyebiliriz?Altyazı konulurmu?
    2.Oyunları illaki orjinal mi olucak?
    3.Siz psp de hangi prog. kullanıyor ya da neler yapabiliorsunuz.
    4.Şu an almaya kalksam ucuza nerden alabilirm?(ANKARA)
    5.Fat ve slim ne farkedio?
    6.Hafıza kartları ne işe yarıo ?kaça mal oluo?
    7.şu version işi nedir?yok o versiyon oyunlar desteklemioo yok şu ver. açığı var?

YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİCEM

ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan302

ya arkadaşlar yakın zamanda bir psp almak istiorum ama ne özellikleri var tam bilmiorum.Biraz anlatırsanız..bi de bi kaç sorum olucak

1.Psp de nası film izleyebiliriz?Altyazı konulurmu?
    2.Oyunları illaki orjinal mi olucak?
    3.Siz psp de hangi prog. kullanıyor ya da neler yapabiliorsunuz.
    4.Şu an almaya kalksam ucuza nerden alabilirm?(ANKARA)
    5.Fat ve slim ne farkedio?
    6.Hafıza kartları ne işe yarıo ?kaça mal oluo?
    7.şu version işi nedir?yok o versiyon oyunlar desteklemioo yok şu ver. açığı var?

YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİCEM

ŞİMDİDEN ÇOK TŞK EDERİM

Çok konu var bunla ilgili ve 1 adet üst konu , ama ben yinede cevap vereceğim.

1- Avi , MP4 formatında izlersin. Konulur.
    2- Hayır , internetten indirip oynarsın.
    3- Ev yapımı oyun ve yazılımları yükleyebilirsin. Örn: ev yapımı oyun olarak tetris.
    4- Ankara hakkında bir fikrim yok.
    5- Çok konu var bununla ilgili. Üst konulara bak lütfen veya PSP Topluluğuna.
    6- Oyun atmana , müzik dinlemene , resim atmana , film izlemene yarıyor. 80 YTL'ye orjinal 2 GB almıştım. Gerisini düşün.
    7- Bu konuda bilgi vermek yasak.

• Arkadaşım şu siteye gir psp ile ilgili bütün her şeyi bulabilirsin yok yok yani

http://www.r.egamers.com/forum aradaki noktayı kaldır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 23 Kasım 2007; 11:26:51 >
  • NE KADAR ÇOK BU SORULARDAN WAR YAWW YETER ARTIKK BİRAZ DAHA FAZLA ZAMAN AYIRIP BULUB BU SORULARINIZIN CEWAPLARINI
  • Vallai doğru söylüyorsun.Bi de sorular hep aynı çerçevede dönüyo.Topic açmak kolaylarına geliyo.Kalabalık yaratılıyo boşuna.
  • teşekküler tirple h saol...

sana da teşekkürler sony 55

kul ada ya gelince bilmemk ayıp diil öğrenmemk ayıp artı kimse anasının karnında psp iyle doğmuoo öğreniorz zamanla ztn çoğu şeyi öğrendim saol
  • er aclern sanada tşk
  • necatibey cad. balıkçıoğlu çarşısında 43 numara, psp slim 350 ytl yanında 4 gb hafıza kartı+data kaablosu+ekran koruyucu bant+8 oyun
  • her yerde fiyat degişiyo ve yanındaki malzemelerde degişiyor.Peki burdaki fiyat nasıl sizce:
    http://irmaktoysland.com/product_info.php?cPath=23&products_id=226&osCsid=1639ebabebebdbd334ca02c4850ddfa6
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.