Şimdi Ara

PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
4
Favori
34.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MortalRide kullanıcısına yanıt

    PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcciyim ama yolladım. önüne gelen bizi düdüklüyor

  • Aynı şey oyun fiyatlarının düşmesi için yine yapılmıştı.


    UK takmamıştı, niye taksınlar zaten bizi? Geçen seferki nasıl sonuçsuz kaldıysa bu da tıpkı onun gibi sonuçsuz kalacak. Oyunun tanesini 50.000'e bile satsalar ben İngilizler'den vs. medet ummamak taraftarıyım. Kendimizi oyun için moyun için kimsenin ofiste otururken arkadaşları arasında yapacağı bir espiri malzemesine çevirmeyelim.


    Beyler almayın ya şu PS5'i madem bu kadar sıkıntı. Konsol daha ülkeye gelir gelmez her tarafta stok tükeniyor niye fiyat düşürsünler. Almayın abi exclusive oyun oynamayalım bir süre. Xbox alın, ekran kartı alın, var yani az da olsa atlernatifi var şu meretin.


    PS kullanıcılarının başka platformlara kaydığı istatistiği masalarının önüne koyulduğu zaman tokat yemiş gibi olurlar zaten. O zaman siz hiç mail atmadan özel fiyatta çekerler, Türkiye'ye özel haftalık bedava oyun bile verirler yani o derece. Artık onlar size mail atarlar size özel fırsatlarımız var değerlendirmek ister misiniz diye peşinizde koşarlar.


    Ama devranı döndürüp bu noktaya gelmek için bu nesil PS zevkinizi başka bir tarafa kaydıracaksınız başka yolu yok. Şu an rezillikten başka bir şey olmaz mail yağmuru yapmak. Hele elin İngilizine dilenmek iyice acınası olur bizim için. Almayın olsun bitsin, fiyat arttı da ne oldu adamlar bizi öptükçe biz bunların 3 kuruşluk mallarını almaya devam ediyoruz, öper tabi.


    Maille düzelecek iş değil bu, battık çünkü biz.





  • Birşey çıkmaz ama ben de yolladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mail işlerini pek beceremiyoruz. Önceki yıllardaki zam furyasında Mustafa Yiğit'i kovduracağız dedik mail bombardımanına tuttuk adam şirkette terfi aldı Türkiye'den bastı gitti. O hareket bu hareketten daha yoğun katılımlı bir hareketti sanki. Maili gönderdim fakat bir ses çıkacağını sanmıyorum. 1500 lira yaparlar oyunları bu sefer de döner bize geri gelir yine.

  • Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek...

    Hiç bir şey yapmamaktan iyidir yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahhahahahaahhaha Endonezya psnden alırken iyidi paramiz değerliyken adamlar ne yapsın kur artıyorsa
    Ayrıca fiyatları indiremezler şöyle düşününün rusyada yaşayan adam turkiye psnini daha uygun olduğunu görecek hop turk psn hesabı açacak haksızlık olacak o yüzden ağlamayı kesin pc masterrace beyler
    İndirceklerini gerçekten düşünen varmı kardeşlik abi yaeev yari yariya geliyo oyunlar anliyomusun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır uğraştılar konusu bile vardı. Boşa uğraşmayın sizden giden mailler okunmaz bile spama düşer zaten. Şirket mailleri filtreli olur.

  • tozyet T kullanıcısına yanıt
    Vergi ekler kesin çözüm

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan ps sahibi olmasam da ilk mesajdaki maillere ikinci şablonu gönderdim

  • Yolladım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni fiyat politikasında sony den çok aralın da parmağı yoksa bende birşey bilmiyorum.

  • Kimsenin umudunu söndürmek istemem ama uk veya japonya'nın Türkiye pazarını umursadığını düşünmüyorum. Türkiye psn ise zaten salla başı al maaşı modunda. İsteseler yaparlar ama hem para hırsı hem de tekel olmanın verdiği rahatlık var. Şuan yapılacak en doğru eylem xboxa geçip burdaki psn pazarına kuruş harcamamaktır. Geçemeseniz bile oyun falan almayın. Para kazanamadıklarında görün siz nasıl kıpırdanmaya başladıklarını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey çıkmaz demeyelim arkadaşlar PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! 

  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt

    Biz bunu desekte farketmezki hocam. Sonucta ps topluluğunu forum oluşturmuyor. Türkiye'de fiyata bakmadan alan çok kişi vardir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir xbox kullanıcısı olarak ben de mail attım, umarım Playstation Türkiye'deki sorumsuz, umursamaz çalışanlar ve yöneticiler artık değişir veya yaptıkları hatanın farkına varırlar.

  • Listeye Benide yaz hocam

    PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çabanızı takdir etmekle birlikte adamların bizim ülkedeki stratejisi bu, belli bir satış kotasının altına inmedikçe kimseyi sallamayacaklar.

    Bu sizinle sürekli dalga geçip alay eden, arkanızdan konuşan birinden vazgeçememek gibi. Herkes bir süre 1-2 sene ps sevdasından vazgeçip boykot etmesi lazım diyeceğim ama, ps5 ve oyun fiyatlarını umarsamayan 1000lerce ultra zengin ailelerin bebeleri var. Muhtemelen onlara sattıkları oyunlardan yeterince kar ediyorlar.

  • Henüz ps almadım ama almayı düşünüyorum, yardımım olsun diye bende attım mail umarım faydası olur.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.