Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ground zerous u almak istiyorum ne yapmam lazim amazondan mi aliniyor bilgim yokda bu konularda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Ground zerous u almak istiyorum ne yapmam lazim amazondan mi aliniyor bilgim yokda bu konularda

Hocam oyunun bir pc versiyonuna baksaydin once , yoksa da sayet bir sure bekle belki pc ye de cikartirlar. Simdi ps4 e oyunu alip sonra pc versiyonu daha guzelmis yazik oldu verdigim 6 dolara diye dert yanmayasin

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Ooo manyak laf

• 1. si normal oyun
    2. si sadece oyun olmayan premium aktifleştirme
    3. sü hem oyun hem de premium hesap

almanız gereken 3. südür. Ayrıca TR psn fiyatlarımıdır bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

1. si normal oyun

TL Olarak yazdığına göre TR Psn hesap kendisi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murbertar -- 26 Aralık 2014; 11:03:20 >
  • arkadaşlar bende Fifa 15 ve Gta 5 vardi Us psn indirimlerinden de 12 $ batllefieldi aldım şu an yükleniyor

Bunların dışında Us psnde veya Tr psnde indirime girmiş çok kaliteli oyun mutlaka sahip olman lazım dediğiniz oyun var mı ? (başka psn de olur çok güzelde bir hesapda ordan açarız )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinho123 -- 26 Aralık 2014; 17:35:40 >
  • Arkadaşlar dünden beri PSN hesabıma giremiyorum. Sanki serverda sıkıntı var. Sizde de durum aynı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris707

Arkadaşlar dünden beri PSN hesabıma giremiyorum. Sanki serverda sıkıntı var. Sizde de durum aynı mı ?

Foruma da bakmiyosun galiba, hacklediler psni xbox livei. :)

• Hadi ya. Ben sadece takip ettiğim konuları vs. inceleyebiliyorum. Bilmiyordum valla bende BF4 kaçırcam diye üzülüyordum. Devede kulakmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

1. si normal oyun

Tesekkurler, evet tr psn fiyatlari
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orijinalden alıntı: baris707

Arkadaşlar dünden beri PSN hesabıma giremiyorum. Sanki serverda sıkıntı var. Sizde de durum aynı mı ?

Foruma da bakmiyosun galiba, hacklediler psni xbox livei. :)

Şimdi girdi hocam. Hemen kaptım BF4 ü :)
  • Arkadaslar selamlar,
    Ilk defa PSN'den oyun almayı dusunuyorum. Mıgrostan sanal kart cıkartıp para yukleyecegım. Sonrasında ıslemler nasıl olacak? Napmam lazım? Yardım edersenız sevınırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris707 B kullanıcısına yanıt
    birşey sorucam bu yeni indirimler kaç gün devam edicek? birde us psn alıp metal gear alsam kendi tr primer hesabımdan oynayabilirmiyim? oynadıkdan sonra forumda us hesabını satabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

birşey sorucam bu yeni indirimler kaç gün devam edicek? birde us psn alıp metal gear alsam kendi tr primer hesabımdan oynayabilirmiyim? oynadıkdan sonra forumda us hesabını satabilirmiyim?

kendi tr psninde oynarsın. sonrada us hesabını satabilirsin
  • saolasın.peki bu indirim kaç gün bilgin varmı?
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Ayın 30'una kadar.
  • Arkadaşlar Fifa 15 en uygun nereden alabilirim şu an bilen var mı? USA PSN? olabilir mi?
    Bir de mesela BF4 ü premium almayınca hiçbir espirisi yok biliyosunuz. Bu oyun için de almışken ultiamte deluxe vs gerekir mi sizce? Bir de holiday edition çıkmış nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 27 Aralık 2014; 13:40:32 >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Çok yanlış adama sordun hocam. Bende o kadar anlamıyorum malesef :)ama takipteyim oluyorsa bf için yapayım bende.

• Arkadaşlar bende 3-4 ay önce us den aldığım bf4 vardı premium almak istiyordum ama şimdi indirime paket halinde girmişler. Ben premiumu tek 18 dolara alabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: rdm

Selamlar. fifa 15 deluxe sürümü tr psn de 80 tlye düşmüş.https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/fifa-15-deluxe-s%c3%bcr%c3%bcm%c3%bc/cid=EP0006-BLES02048_00-FIFA15DELUXE0000

ancak bu deluxe surumun ne oldugunu tam anlayamadım ben. oyunun kendisi de var mı sürümde yoksa sadece eklenti mi? çünkü açıklamasında şöyle yazıyor: Tam oyunu alın FIFA 15 Ultimate Team Paketleri için 2200 FIFA Points, 5 maçlığına FUT Kiralık oyuncu Leo Messi ve sevilen EA SPORTS Football Club öğeleri içeren bir paket sizin olsun.
    19 OCAK 2015'TE SÜRESİ DOLACAK DELUXE SÜRÜMÜ İÇERİĞİ YALNIZCA YENİ ALIŞVERİŞLER İÇİNDİR. 2200 FIFA POINTS BONUS İÇERİĞİ, EN AZ 22 ALTIN PAKETİN KİLİDİNİ AÇAR.

bir de tr psn de fifa 15 arattığımda ps3 için 189tl lik versiyonu var:https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/fifa-15/cid=EP0006-NPEB02045_00-FIFA15PSNLICENSE muhtemelen bu deluxe sürüm sadece paket, oyunu içermiyor heralde?

aynen bende merak ettim şimdi fifa 15 en ucuz nerden bulunur

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.