Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

us psn de hala bu indirimler gözükmüyor Noel i kutlayanlar onlar indirimi bizimkiler yapıyor hayret

Ya demin ben de onu düşünüyordum. Geçen senelerde US psn bu indirimi yapmış mıydı? Sanki sadece Avrupa PSN yapıyordu bu indirimi. Net hatırlamıyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

2 haftalık deneme alıp bu oyunu plus indirimi ile almak mümkün mü?

Mümkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

us psn de hala bu indirimler gözükmüyor Noel i kutlayanlar onlar indirimi bizimkiler yapıyor hayret

Ya demin ben de onu düşünüyordum. Geçen senelerde US psn bu indirimi yapmış mıydı? Sanki sadece Avrupa PSN yapıyordu bu indirimi. Net hatırlamıyorum açıkcası.

Gecen seneki tekliflere bakmak lazim dolar olarak belirtilen fiyatlar var miydi diye. Benimde icime kurt dustu simdi. Us psn e yoksa plus beklemeyeyim bosuna Tr psn de plus indirim gelsede us psn fiyatina anca inmis olur almaya degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar! Plus olmadan bu kampanyalı the last of us oyunu alırsam oynarım mı? Acilen cvp
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmodel06

Arkadaşlar! Plus olmadan bu kampanyalı the last of us oyunu alırsam oynarım mı? Acilen cvp

Evet yine indirimli olur sadece sarı yazılı olanı değil gri yazılı olanını alırsınız. Plus olsaydı +%10 indirim olurdu.
  • sonmodel06 S kullanıcısına yanıt
    senaryo modunu oynarsın. çok oyunculu için psn plus gerekir. ama unutma oyun psn plus için 66,59 normal üyerl için 73 lira yani 7 liralık bir fark var.14 günlük deneme ile alabiliyorsan al eğer 14 günlük denemeyi kullandıysan 2 günlük plus alma yöntemi varmış onu dene. eğer onuda kullandıysan ya plus alacaksın yada normal indirimli fiyattan alacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

senaryo modunu oynarsın. çok oyunculu için psn plus gerekir. ama unutma oyun psn plus için 66,59 normal üyerl için 73 lira yani 7 liralık bir fark var.14 günlük deneme ile alabiliyorsan al eğer 14 günlük denemeyi kullandıysan 2 günlük plus alma yöntemi varmış onu dene. eğer onuda kullandıysan ya plus alacaksın yada normal indirimli fiyattan alacaksın.

Yeni hesap açarak da 14 günlük deneme plus'tan yararlanabilir.
  • oyunu kutulu olarak aldıktan sonra indirimi görünce verdiğim tepki

• Last of Us PS3 de bitirmeseydim almıştım şimdi.
  • Güzel konu takip.
    Teşekkürler

• takip.
  • Takip etmekte fayda var.The Evil Within bekliyorum.
  • 14 günlük deneme hesabı ile plus indirimli 66 TL olarak Last of us'u aldım. Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

oyunu kutulu olarak aldıktan sonra indirimi görünce verdiğim tepki

/>

Super olmus cok guldum. Dostum harika valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Takip etmekte fayda var.The Evil Within bekliyorum.

Evil within black fridayde 30 dolara satildi kutulusu, digitalde indirim pldu mu hatirlamiyorum. Oradan alsaydiniz keske.

• Tr psnde indirimi ilk defa gordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf4
    Cod aw
    Onceliklerim bunlara indirim gelirse kesin alirim
    Diger indirim gelen oyunlarada bakarim cazip guzel bir oyun varsa alirim
    Last of us ps3 de bitirmistim almaya gerek duymuyorum
  • Kutulusu 65 70 liraya sürünüyor ilanlar.

Değecek bir indirim yok ortada.

Kutulu almanızı tavsiye ederim.
  • Tr psn den beklenmedik hareketler

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Takip etmekte fayda var.The Evil Within bekliyorum.

Evil within black fridayde 30 dolara satildi kutulusu, digitalde indirim pldu mu hatirlamiyorum. Oradan alsaydiniz keske.

Hocam iki arkadaş kardeşlik yapıyoruz, aynı oyunları birlikte oynuyoruz.İki kutulu da zaten PSN fiyatı ediyor.Bekleyelim biraz daha illaki düşer.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.