Şimdi Ara

PSN Paskalya İndirim Günleri Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
7.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EU bölgesin'de olmamız işi daha'da kolaylaştırıyor.Avrupa'da avrupalı'dan çok türk var

Orijinalden alıntı: khan_1903

Tomb Raider'a indirim gelecek sanırım (sony manager birinin sorusuna öyle cevap vermiş), o indirimi bekliyorum açıkçası.

Gelmeli bencede. Amazon.com'da Steam uyumlu Tomb Raider 35 dolar.

Bu tarz indirimler keşke konsollar içinde yapılsa. PC'de resmen bedava fiyatlara oyun oynuyoruz. Neden konsollarda da olmasın. :)

Orijinalden alıntı: salvo

Ülkesel içerik güzel olabilir, ama ters de tepebilir gibi geliyor bana. Nortec örneğini hatırlarsanız fiyat politikaları inanılmaz kötüydü son kullanıcı için; gerçi bilmiyorum bu Nintendo'nun dayatması mıydı, yoksa Nortec'in işi miydi veya ikisinin bir birleşimi mi. Şu an için EU'ya bağlıyken en azından Euro fiyatına eşdeğer veya yakın fiyatlandırma yapıyorlar genelde. Ben korkarım şahsen yetki tamamen Sony TR'ye geçse :)

Nortec konusunda öyle başına buyruk hareket edeceğini sanmıyorum, mutlaka Nintendo'nun da parmağı vardı.

Sony zaten tüm yetkiyi, fiyat oranlarını vb Sony Türkiye'ye bırakmaz. Her şey şuan ki gibi aynen devam eder, en büyük getirisi Türk kullanıcılar için harika jestler olur. Bunları da yapmak zaten çok büyük emek gerektirmez.
    Google'ın özel günleri logosuna taşıması gibi. (Google abartıyor.)
    Sony için getirisini söylememe gerek yok zaten.

Her bölge de bunu yaparsa zaten ününe ün katar.

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Tomb Raider'a indirim gelecek sanırım (sony manager birinin sorusuna öyle cevap vermiş), o indirimi bekliyorum açıkçası.

Evet Blog'da bende gördüm onu.
    Eğer gelirse sakın kaçırma Gökhan mükemmel oyun.

Valla takipteyim Yunus, indirim geldiği gibi alacağım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah bir gün özel günlerimizde bizimde PSN mizde indirimler olur. Paskalyaymış... Ne bileyim paskalyayı. Adamlar tatil yapıyorlar, açıp oyun oynuyorlar. Bizim normal çalışma günümüz. Yapsalar bizim bayramlarımızda indirimleri önüne gelen alır, haberi olur.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • ciddi hacı sevdim dediğini

Yumurta Avımızda Her 2 Günde Bir Harika Teklifler Sizi Bekliyor.

İlk Teklif

Killzone HD + inFamous: Festival of Blood (Türkçe) 28,79 TL.

Special offer price valid from 27-03-2013 to 28-03-2013 (Was: TRY 45.99)
    Bu çok önemli aksiyon dolu bir çift oyunun tadını çıkarın. İkonik nişancı oyunu Killzone® ile gezegenler arasında geçen savaşa katılın ve baş döndüren inFAMOUS™ macerasında kötü amaçlı vampirlere karşı koyun.

Killzone®:
    Patlamaya hazır, orijinal Killzone®, elden geçirilmiş yüksek çözünürlüklü yeni görsellerle PlayStation®3'e geliyor. Vekta gezegenine yapılan acımasız Helghast saldırısını, destansı bir çatışmayla başlayan büyük savaşı ve tüm zamanların en beğenilen birinci şahıs nişancı oyununun başlangıcını yeniden yaşayın.

inFAMOUS™: Festival of Blood:
    Cole MacGrath, PlayStation®Move ile tamamen oynanabilir olarak tek başına inFAMOUS™ macerasına geri geliyor. New Marais, vampirlerle kaynıyordur ve şehri kurtarabilecek tek kişi olan Cole ısırılmıştır. Cole'un artık kan emen kötülüklere karşı savaşacak ve baş vampiri öldürecek tek bir gecesi vardır; aksi takdirde ruhunu sonsuza dek kaybedecektir.

Uyumluluk Bildirimleri:
    Killzone®
    1-2 Oyuncu, Sabit Disk: Minimum 3.2GB, HDTV Ekran Çözünürlüğü: 720p

inFAMOUS™: Festival of Blood
    1 Oyuncu, Sabit Disk: Minimum 3.7GB, HDTV Ekran Çözünürlüğü: 720p, Ağ Özellikleri, PlayStation®Move Özellikleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

ICO hocam sen bu sözde cok cagdas olan kesimi takma geleneklerini,ecdadini,milletini,dinini sevmeyen adamlardan her halt beklenir Allah'tan azaldi bunlar :)

Ne demis Necip Fazıl; İslam,Avrupadan gelse hepiniz Müslüman olurdunuz

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

ciddi hacı sevdim dediğini

quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

İco reiz sonuna kadar haklisin

Eyvallah hacılar, sağolun. Hepinizi tek tek öpüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Birbirinizi kirdiginiz konuya bak.

Ben başlatmadım Bıngıldak ama dışarıdan (Gerçekte) her ne kadar sert gözüksemde yüreğim yufka gibidir.

İnsan kalbi kırınca gerçekten kötü oluyorum. Sokakta dilenci vs görünce de keyfim kaçıyor. Cebimde ne varsa bir bölümünü veriyorum ama yine de vicdanımı rahatlatamıyorum.

"Küfretme Joe... Şükret"tir felsefem.
    Yürekli olmak iyi bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Yok Cadılar Bayramı
    />
    indirimi, yok Paskalya
    />
    indirimi.

Sony, sen evrensel bir firmaysan ya Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı vb indirimleri de yapacaksın.
    Yapmayacaksan da indirimleri de kendi bayramlarınıza denk getirmemeniz gerek.

Sony japonlara ait bir firma ve japonların da çoğu ateist. Sony yöneticilerinin hepsi de muhtemelen ateistir. Bu tür bilmemne bayramları gerçekten o bayramı kutlamak yerine bir ticari marka gelir elde etme fırsatıdır artık. Dünyada hristiyanlar çoğunlukta olduğu için de daha fazla kesime hitap etmek için onların bayramlarını "sözde" kutluyor. Hem easter işte bir kaç renkli yumurta orda burda hoplayan tavşan hepsi bu, ciddiye alınacak bir şey değil hatta "renkli" bir bayram

• quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

Sony japonlara ait bir firma ve japonların da çoğu ateist. Sony yöneticilerinin hepsi de muhtemelen ateistir. Bu tür bilmemne bayramları gerçekten o bayramı kutlamak yerine bir ticari marka gelir elde etme fırsatıdır artık. Dünyada hristiyanlar çoğunlukta olduğu için de daha fazla kesime hitap etmek için onların bayramlarını "sözde" kutluyor. Hem easter işte bir kaç renkli yumurta orda burda hoplayan tavşan hepsi bu, ciddiye alınacak bir şey değil hatta "renkli" bir bayram

Capon milletini severim ben, sevdiğim için de tüm ana hatlarını biliyorum.

Benim dediğim her bölgeye kendi kültüründe bir jest yapsa kötü mü olur hani?
    Türk PSN'yi (Piesen diye değil, Pesene diye okuyorum.) bir hayal ettim de, of anam of.
    Benim bir şirketim olsa var ya, insanların elle örnek gösterdikleri, gözleri anime kızları gibi parlayarak hayranlık duyulan bir şirket olurdum.

Olmasam ne olayım.

• Japonlar ateist değil, shinto ve budizm hakim ülkede ve inanılmaz bağlılar dinlerine. Sallamasyon yapmayalım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 29 Mart 2013; 9:31:23 >

Orijinalden alıntı: salvo

48 saat indirimde kalacak seriler halinde yapılacak indirimler tüm konsolları kapsıyor. Bu arada Bahar İndirimi de devam edecekmiş.

Ayrıntılı bilgi:http://blog.eu.playstation.com/2013/03/27/the-playstation-store-easter-egg-hunt-starts-today/

İlk oyun:

Easter Egg Hunt
    Offer 1: Killzone & Infamous Bundle (includes Killzone HD and Infamous: Festival of Blood)
    Was €19.99/£12.49, now €15.99/£9.89
    Valid from 12.00pm 27th March until 11.59am 29th March

Konu amacından sapmış beyler...

Bu arada şu verilen oyuna baktım, yaw sony git işine...

• İlgi çeken bir indirim göremedim şimdilik.

Artık nasıl bir popülizm yaptıysan konu karman çorman olmuş. Sana bulaşmamak gerek

RPG J-RPG Since 90s
    &amp;quot;There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.&amp;quot; - William Shakespeare
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

Bugün yeni oyun geliyor mu?

Gelmesi lazım, blog'un saatiyle 12'de ilk promo bitiyor çünkü.

İnsan gibi güler yüzle yazdım ama gelen tavıra bak, hakarete bak.

Sen ve senin gibilere Hristiyanlık çok modern, Yoga rahatlatıcı, Şamanizm Türk'ün özü (!), Amerika çok demokratik, Avrupa medeniyetin beşiği, Filistin haksız İsrail haklı, eşcinselliği savunanı entellektüel ve elitist, iki saksafon çalıp kitap yazan adamı "aydın", Batı"yı dost doğuyu düşman, Japonca-Çince-Rusça vb alfabeyi egzotik, Arapça alfabeyi iğrenç, İslam'ı gericilik, ULU MÜSLÜMAN VATANSEVER TÜRK MİLLETİNİ yobaz, cahil gören "Güneş, batıdan doğar" diyen bir cahilsin.

Terbiyemi hiç bozmazdım ama bu hakaretlerine dayanamadım.
    Muhattabım olmak için önce saygı ve sevgiyi öğren lütfen.

Güzel demişsin.
    Paskalya indirimini bize niye veriyorlar ulan Müslüman adamız biz falan yazan adamı da ciddiye almam da, her ülkeye özel PSN var. TR Psn'de de bizim bayramlarımızda indirim yapmak zor bir şey olmasa gerek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.