Şimdi Ara

PSN Oyun iademi kabul etmiyorlar, ne yapmak gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde arkadaş ile ortak hindistan PSN hesabımizdan Monster Wilds Hunt oyununu alalım dedik, yanlışlıkla kendi tr PSN imden satin ala tıklamisim, kart kayıtlı olunca hop çekti. Neyse hiç indirmedim ben bunu iade ederim diye, iade başvurumu da yaptım, aradan günler geçti ses yok, benim arkadaş da ortak hindistan hesabimizdan ayrıca almış oyunu, o hesap ta bende primary, o alinca merak ettim o hesaptan indirdim ama indikten sonra, pri oldugum için yine iade istediğim kendi tr PSN hesabimdan oyunu biraz oynadım.

Playsttion destek hattı ile konuştum oyunu indirmedim 14 gün geçmedi diye, oyunu indirmissiniz ve oynamissiniz deyip reddettiler. Ne kadar ben satın aldığım hesaptan oyunu indirmedim desem de olmadi

Nasıl bir yol izlemem lazım Cimer e mi basvurmam gerek tüketici mahkemesine mi sikayet etmem gerek yardımcı olabilecek olan var midir, tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikera -- 14 Haziran 2025; 21:28:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kamikera K kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey yapamazsınız hocam geçmiş olsun. Sony bu konuda çok katı. Oyunda sorun yoksa zor iade kabul ediyor diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • Xbox’ta belli bir saate kadar oynasan da iade edebiliyordun sanırım. PS tarafı tam şark kurnazı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler herkese, sorun şu ben başka bir arkadaşımin playstationu da bunu oynamış olabilirim, o hesabı da paylaşımlı yapmış olabilirim en basidi farkli PSN üzerinden bir arkadadim bunu bana hediye etmiş olabilir ben nasıl bu oyunu iade etme hakkını kaybederim , onların dediği gibi bu oyunu satın aldığım hesap üzerinden henüz indirmedim ve hala 14 gün geçmedi başka da kuraldan bahsetmemisler bence bunu tüketici mahkemesine iletmem gerekiyor, ben neden zaten alınmış bir oyundan iki tane alayin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.