Şimdi Ara

Psn ıd hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugun darty den 120 gb slım + kıllzone 2 aldım makınayı nete bagladım sorun yok ancak psn ıcın hesap olusturmaya calıstıgımda sureklı ID hatası alıyorum. ne yazarsam yazayım avalıble dıyor. acaba bılmedıgım bısey mı var ulke olarak turkey sectım. ne yapabılırım tskler.



  • öncelikle hayırlı olsun ps3ün sorularına gelecek olursak henüz türkiye psni olmadığı için ülke olarak amerika veya ingiltereyi seçmelisin.ID olarakta kullanılmamış birşey seçmen gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: playerx

    öncelikle hayırlı olsun ps3ün sorularına gelecek olursak henüz türkiye psni olmadığı için ülke olarak amerika veya ingiltereyi seçmelisin.ID olarakta kullanılmamış birşey seçmen gerekiyor.



    sagol playerx amerıka sectım kıllzone u onlıne olarak oynayabıldım :) sımdı sıra yurt dısından oyun almaya geldı hehe konuları bı ınceleyeyım.
  • Yurt dışından yapacaksan shopto.net i öneririm.. Bayağı ucuza kısa sürede geliyor.. Kartımı oraya tanıtamadığım için hiç alışveriş yapmadım ama yapan çok.. Alternatif olarak ise play-asia'yı öneririm ama biraz uzun sürer oradan gelmesi.

    Son olarak ne diyoruz.. seskes şafak dinle... Bir tane de ben espri yapayım yahu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soulfly1

    Yurt dışından yapacaksan shopto.net i öneririm.. Bayağı ucuza kısa sürede geliyor.. Kartımı oraya tanıtamadığım için hiç alışveriş yapmadım ama yapan çok.. Alternatif olarak ise play-asia'yı öneririm ama biraz uzun sürer oradan gelmesi.

    Son olarak ne diyoruz.. seskes şafak dinle... Bir tane de ben espri yapayım yahu



    sagol suolfly bende shopto yu denıcem. seskesss :D
  • Turkiye psn hesabi ile her turlu oyunu oynarsin oyunlarda sorun yok. Yurt disindan oyun alma konusunda shopto var on plana cikan ama oyun alirken kesinlikle sanal kart kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.