Şimdi Ara

PSN de sizde de su siralar bir yavaslik var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba.

    Yaklasik 3 hafta once ikinci el bir ps4 alip ps3den ps4 e gecis yaptim ama aldigima alacagima pisman oldum desem yeridir.

    Ps4 demek online demek ama ben 3 haftadir daha bir kere bile online oyun oynayabilmis degilim! Hicbir oyunda sunuculara baglanamiyor, baglansa bile pingden oyun hic oynanmiyor. 3 tane psn hesabim var(usa-end-tur) birisi plus, hepsinde de psn e baglanmasi yaklasik 3 dakika suruyor. Psn baglansa bile net surekli kopuyor.

    Uydunet kullaniyorum ve AKK den dolayi su an 3mbit internetim. Baslarda bundan dolayi sikinti oluyor zannediyordum ama yok sikinti baska. Mesela bugun bir ara 5dk. ligina The Crew oynayabildim. O sirada speedtest yine baglantiyi 3mbit olarak gosteriyordu. Sonra yine baglanti koptu tabii...

    Neyse sormak istedigim su, su siralar sizde psn baglanti durumu nedir? Bende mi sorun var bir tek? Sorun bendryse nasil cozerim bu isi?(farkli dns ler denedim yemedi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bende bu sorunlar yok. internetinizla alakalıdır büyük ihtimal hocam. farklı dnsler deneyip interneti testten başka şansınız yok gibi. ben 3 mbit ile bağlandığımda da çok iç açıcı olmuyordu hız. belki onunla alakalı olabilir. hangi oyunları oynadığınızada bağlı olabilir server bakımından
  • Ben taahhüt bitince modem değiştirerek sorunu çözdüm.Yeni verdikleri modem ile wifi de 92mbps gördüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet bağlantında veya modeminde sorun vardır. Servis sağlayıcı firmayı arayıp arıza kaydı oluştur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkac gundur memleketteyim burdaki Telekom internetiyle hicbir sikinti yok. Benim evdeki hatta bir sorun varmis dediginiz gibi. Neyse bayram donusu bir ariza kaydi birakirim(biraz arastirma sonucu kablonet-uydunette psn sorununu herkesin yasadigini gordum ve duzelteceklerini hic sanmiyorum).

    Tesekkur ederim yardimlariniz icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev ici kablo tesisatinizda problem olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre0177 E kullanıcısına yanıt
    Modem marka modeli nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bir sorun yok gibi hızım düştü AKK'den dolayı COD ve GTA online rahatlıkla oynayabiliyorum.
  • Benim ps4 port istemişti bazen baglanıyor bazen bağlanmıyordu ara sıra bağlanıp kesiyordu port açıp çözdüm sizdede böyle problem verebiliyor olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nearuvs kullanıcısına yanıt
    Uydunet miydi sizin kullandiginiz internette?

    Okudugum yorumlarda Uydunet musteri hizmetleri de Ps4 icin port actirma yaptirdigini, bazilarinda ise yaradigini bazilarinda yaramadigi yaziyordu.

    Bakalim bayram donusu ariza kaydini birakayim sorun cozulur umarim. Yoksa taahutten dolayi sancili gunler bekliyor beni.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköy'de oturuyorum ve yaklaşık 1 senedir uydunet kullanıyorum henüz online oyunlarda hızım 3 mbit'e düşşe bile bir problem yaşamadım.

    Uydunet bölgelere göre çok farklılık gösteren bir servis sağlayıcısı ya çok iyi sonuçlar veriyor yada süründürüyor ben bunu farkettim yorumlardan

    Bu arada nat tipi kaç ? eğer 3 ise zaten online oynayamazsın rakip bulmaz bağlanmaz bir çok problem meydana gelir onada bir bak istersen.

    Ben wifi olarak bağlandığımda nat type 3 oluyor ve oynayamıyorum ama kablolu bağlandığımda nat type 2 oluyor hiç problem kalmıyor böyle de ilginç bir durum var.
  • Tekrar merhaba. Bayram ve tatil donusu eve geldim, ps4 u kurdum ve ilk isim interneti kontrol etmek oldu ancak su an herhangi bir sorunla karsilasmadim. Sabah 5 e kadar BF4 oynadim hic ping-laf-donma-kasma yok. Demek ki ya donemsel bir sorun vardi ya da baska birseydi bilemiyorum.

    Yardimci olan arkadaslara tesekkurler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolu bağlantıyı deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.