|
Bende "ağır" kişilik bozukluğu var ama psikotik atak yok. Belki perseküsyon sanrısı vardır, şizofreninin negatif özelliklerini ve sosyal izolasyonu psikozdan sayar mılar bilmiyorum ama halüsinasyon görmüyorun ve bu durum zaten 10-15 senedir var. Doğal olarak arızalar listesinin 15. Maddesinin d bebdine girebilecek miyim şüpheliyim. Açıklama kısmında "resmi sağlık kuruluşlarından alınmış raporlar ile kanıtlanabilir tanısı olanlar" yazıyor. Bende böyle bir rapor yok. Askerlik muayenesinde askerliğe elverişlidir rapodu verdiler. Askere gitmemek için tecil ettirdim ama raporum yok diye itiraz etmedim. Şimdi hastaneye gittiğimde şikayetin ne, neden geldin diyorlar. Doktor galiba askere gitmemek için numara yaptığımı düşündüğü için beni iplemiyor. Bu aşamada ne yapacağımı ben de şaşırdım. Durum psikoz olarak değelendirilebilir diye doktora gitmeye devam etmeli miyim yoksa ne yaparsam yapayım halüs görmediğim için beni askere mi yollayacaklar? Doktora gitmeye devam etmeli miyim, çünkü gitmek istemiyorum, sinirlerim bpzuluyor. (Ps: ek rahatsızlık olarak kendi kendime konuşmayı durduramadığım için uyuyamıyor, kitap okuyamıyor, hiçbir şey izleyemiyorum. ) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler