Şimdi Ara

Psikoteknik Raporu Alamayanlar Ne Yapmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Psikoteknik raporu, ticari araç sahipleri, uzun yol şoförleri ve yolcu taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren şahıs ve şirketler için zorunlu bir rapordur. El ve ayak koordinasyonu ve reflekslerin yanı sıra ruhsal durumunun profesyonel bir şekilde ele alındığı ve kontrol altında tutulduğu testlerden söz ediyoruz. Peki ama bu testi geçemediğiniz durumlarda ne olacak? Trafiği tehlikeye atma hakkına sahip değilsiniz ve bu yüzden araç kullanmanız da uygun görülmeyecektir. Tekrar bir test yaptırabilirsiniz ancak negatif sonuç aldığınızda ne yazık ki belge sahibi olamıyorsunuz. 

    Psikoteknik belgesi veren yerler bu konuda bir hayli hassas davranıyor ve zaten denetimleri de sık sık yapılıyor. Uzmanlar kontrolünde gerçekleştirilen bu testlerin güvenilirliği üst düzey seviyededir ve rapor incelemesi de çok sayıda uzman tarafından yapılmaktadır. 

    Sürücü Belgeleri Psikoteknik Belgesi Veriyor mu?

    Psikoteknik Raporu Alamayanlar Ne Yapmalı?


    Psikoteknik Raporu Alamayanlar Ne Yapmalı?
    Psikoteknik Raporu Alamayanlar Ne Yapmalı?zeybek sürücü kursu
    Psikoteknik Belgesi - Zeybek Sürücü Kursu
    https://zeybeksurucukursu.com/psikoteknik-belgesi/


    Psikoteknik testi için ziyaret ve tercih edebileceğiniz yegane adreslerden bir tanesi de sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan sürücü kursları olacaktır. Testler, uzmanlar tarafından yapılır ve rapor da yine bu uzmanların bulunduğu sürücü kursları tarafından hazırlanacaktır. Fiyatların değişken olmadığını ve tam aksine sabit olduğunu da hatırlatmak gerekiyor. Yüksek tutarlar ödemeyeceksiniz ve bu konuda da yine sürücü kurslarından detaylı bilgi alabilirsiniz. Psikoteknik raporu sahibi olduğunuz takdirde yolcu taşımacılığı ya da eşya taşımacılığı yapabilir ve elbette uzun yol şoförü olarak da trafikte yer alabilirsiniz. Aynı şekilde src belgesi sahibi olmanız da gerekiyor. 








  • Merhaba şu an psikoteknik belgesi almak için fiyatlar nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.