Şimdi Ara

Psikolojim çöktü artık bıktım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gençler sakin olun. Bu pandemi. Şu anda 7. ayın içerisindeyiz. En fazla 1 sene sonra bu virüs de diğerleri gibi hayatımızın içerisinde ve bize zarar vermeden yaşamaya devam edecek.

    Aşı - tedavi çıkmazsa bile.

    Hasta yapıp hastanelik yapma oranları düştü bile ülkemizde.

    Sakinleşin, önlemlerinizi alın, bağışıklığınız güçlü olsun diye moralinizi üst seviyede tutun. Daha gençsiniz. Gelecek güzel olacak.
  • Despresyon'a girmişsin kardeşim iş güç spor sevgili vs. derken üzülmeye zamanın olmaz emin ol şuan birşey ile uğraşmak sana zor geliyor ama bir ucundan yakalasan ne diye kendimi boşuna bu kadar üzmüşüm dünya varmış dersin emin ol
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Bir yeri kabullensem başka bölgeme takıyorum şimdide yemek boruma taktım yemek borumda takılma hissi oluyor buda yine yemek borusu kanseri belirtisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız ama kötü hissediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin bi beylikdüzü innovia sitelerine ugraman lazım. Orda sana yardımcı olacak ablalar var. 1 saat şöyle güzel bi ilgilensinler senle
  • bence dert etme emin ol şu an neredeyse her insan aynı durumda ve ergenlik çağına giriyor olabilirsin belki sıkıntı etme güzel şeyler düşün mesela bu emoji gibi ol Eninde sonunda virüs inşallah gidecek durumlar iyiye gidiyor veba daha kötüydü 50 milyon insan öldürdü bu ise 2 milyon bile anca değil belki dert etme veba eskiydi eski çağlarda geçti bu şimdi her ülke uğraşıyor ilaç için bence dert etme.




  • acilen spora başlamalısın kesin çözüm aynı şeyleri bende yaşadım ve az da olsa o panik atağı azalttım.
  • Allah'a şükredin,sabredin.'Şüphesiz Allah sabredenlerle beraberdir.'(Bakara Suresi 153. Ayet)
  • Gel seni 3 5 tane yardima muhtac aileye gotureyim, bitane derdin kalirsa adam degilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realeu419 kullanıcısına yanıt
    Kuran ı Kerim dinle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Psikolojik destek al.
  • Ben psikolojim bozulmasın diye Mart ayından beri sürekli dışarıdayım. Evde durmak psikolojiyi bozar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realeu419 kullanıcısına yanıt
    Yaş , boy , kilo nedir ? Ne alaka diyeceksiniz ama ama gerçekten bu üçgen arasında herşey .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim böylw bir hastalık var ablam psikiyatri çalışıyor tusa hazırlanıyor gerçekten böyle bir hastalık var bunun çok ileri boyutları var başına iş almadan siktir ol doktora git hemen . Çok soruna yol açar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu insanda olan şeyler aslında bunlar. Sende biraz fazla olmuş hepsi o. Bunun psikolojik olduğunu kabul ettir kendine aslında hiçbir şey olmayacağını düşün, aklına o tarz şeyler geldiğinde başka şeylerle ilgilen. video oyunları, kitap okumak, ingilizce çalışmak gibi. Kafayı başka yerlere verdiğinde göreceksin bu kaygıların azalacak. Maalesef içerisinde bulunduğumuz dönem itibariyle çoğumuz boşluğa düştük yalnız değilsin yani :) yasağın kalkınca da ki yakında kalkar diye umut ediyorum psikoloğa gidip sıkıntılarını anlat en iyi çözümü o verecektir. Seni eğer psikiyatriye sevk ederse ilaç alman için vs. almaktan çekinme. Beynin serotonin ihtiyacını karşılarsa o sorunlar da azalır. Son olarak internette hastalıkla ilgili bir şey okumamanı tavsiye ediyorum okudukça içinde boğulursun çok fazla bilgi kirliliği var.
  • realeu419 kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda panik atak çok yaygın gale geldi. Sanırım bunun sebebi sağlık sektörüne ve doktorlara olan güvenin azalması. Güvenebileceğin iyi bir doktor bulmaya çalış. B12 ve magnezyum eksikliği depresyon ve panik atak gibi psikolojik sorunlar yaratabilir. Kırmızı et yiyor musun ? Genel bir kan testi yaptırabilirsin veya takviye olarak da alabilirsin bunları. İstersen özelden link atabilirim.
  • realeu419 kullanıcısına yanıt
    Hocam beyin bir problem olduğunu düşündüğünde vücudu savunma moduna geçirir. Bunun bize yansıması ise ateş, halsizlik sindirim siteminin bozulması gibi sorunlar olur. Problemin kaynağı fiziksel bir etken olabileceği gibi düşünsel de olabilir. Burada dikkat etmeniz gereken nokta beynin sorunun kaynağına göre farklı davranmaması. Yani örneğin mideniz bakteriler yüzünden de bulanabilir bir düşünce yüzünden de. Yeter ki beyin bir şeylerin ters gittiğini düşünsün. Hayatta kalmak için vücutta sıkı yönetim bile ilan eder. Hayatın tadı kalmaz.
    Bir uzmandan yardım almanız beyninizi bir problem olmadığı konusunda ikna etmek için fayda sağlayacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • realeu419 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sakin ol. Bu süreçte senin yaşadıklarını ben de yaşadım, yaşamaya da devam ediyorum. Bence bu sadece coronadan değil birikmiş kaygılarından, streslerinden veya başka olaylardan dolayı oluşan bir rahatsızlık. Corona bunları iyice tetiklemiş. Biliyorum sana kim ne derse desin inanmayacaksın doktor anlamadı mı, yeterince ciddiye almadı mı diye düşüneceksin. Ama bu sadece sana öyle geliyor emin olabilirsin. Kendini dinlemeyi bırakmalısın. Kendine bu konuyla ilgili konuşup rahatlayacak birini bulmalısın. Burda en iyi kişi psikolog olacaktır. Çünkü hem teşhis koyduğu için rahatlıyosun hem de seni anlayacak en iyi kişi o. Görüşmende fayda var. Biraz içini döküp rahatlarsın, içine attığın diğer sorunları da anlatırsın. Hafiflersin. Bu panik atak sırtına çok ağır bir yük ekliyor, sürekli bir şey olacak mı bana diye bekliyorsun ve bunun ne kadar yorucu olduğunu biliyorum. O yüzden halinden anlayacak birine başvur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 5 Haziran 2020; 3:10:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gardaşım zaten öleceğiz sonsuza kadar yaşamayacaz ki o yüzden akışına bırak ne olursa olsun. Böyle düşünüp psikolojini bozmaktansa korona virüsü kap hastanede yat daha iyi yani. Çünkü ikisi de insanı yer bitirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafanda çok kuruyorsun, hayal kurmayı bırak.Güzel şeyler düşünmeye çalış, hastalık yerine gelecek hayalleri kur plan yap ve adım atmaya başla.İlk adım herzaman zor olur ama bir kere yola çıktın mı arkası çorap söküğü gibi kendiliğinden gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.