Şimdi Ara

Psikolojim bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 seneye yakındır hiçbir şey mutlu etmiyor beyler, ilişkim yok arkadaşım yok çoğu insanın yüzünü bile görmek istemiyorum, herkese altın tepside sunulan şeyler için bile yıllardır çabaladım ve başaramadım.

Bundan sonrasına dair de ne bi ümidim ne de hedefim kalsın istemiyorum artık. Çünkü hepsi hüsranla bitiyor 10 olayda 9 hüsran yaşarsın problem olmaz ama 100 de 1 bile işim düzgün gitmiyor.

Ben nasıl düzeleceğim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yaparsan yap suçluluk duygusu hissetme sakın. başarısız oldun çünkü çalışmadın diyen şarlatan kişisel gelişimci liberalci şarlatanlara kanma.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

liberalizm yerine ne olmali hocam

Başkaları değil ben kendimi suçluyorum. Yani 1-2 defalık bir şey değil problemler üst üste gelince kendine dair hiç bir güvenin kalmıyor.

• Benimde 1 haftadır psikolojim bozuk seninde mi yeni başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DambıIdor kullanıcısına yanıt
    Saol hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Morelim bozuk.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    Bende uzun zamandır var ama son zamanlarda mutluluğumu da üzüntümü de paylaşacak kimsem yok ondan diplerdeyim

• herkese altın tepside sunulan şeyler ne ? Bakayım bende var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 25 Mayıs 2025; 17:53:28 >
  • limbesh kullanıcısına yanıt
    Hayatı zehire çevirmeyen ebeveynler veya çevre en basitinden, hadi faydayı geçtik zararı dokunmayan cinsten arıyoruz da o da yok. Herkeste var bizde yok.

• William0 kullanıcısına yanıt

Anladım, rahata kavuşursun inşallah. Ben çevremdekilere rahatça hayır diyorum yeri gelince, iyi ki fazla ısrar etmiyorlar da tartışmıyoruz.

Bu kişisel gelişim ve kendini geliştir lafı tam bi yalan, mesela ali koça sorsak oda kendini geliştir yabancı dil öğren vs der ama kendisi koç ailesine değilde işci yada memur bi aileye mensup olsa o zaman iş hayatında böyle başarılı olamazdı.

• Amazingjuo kullanıcısına yanıt
    Öyle millet kendini avutuyo

• William0 kullanıcısına yanıt

Türkiye'de yaşayan Türk gençlerinin %80 zaten aileleri tarafından saçma sapan şekilde baskı görür. Benim arkadaş var Bursa'da yaşıyor. Çocuğun babası oto galeri işletiyor, çocuk meslek lisesi mezunu üniversiteyi kazanamadı evde yatıyor. Cabal oynayıp para kazanıyorlar ailecek, çocuğun evinde sunucu bilgisayar vardı, ailesi su döküp yaktı sunucu bilgisayarı sırf cabal oynamıyorsun diye. Arada çocuğu evden kovup duruyorlar, çocuk cami avlusunda yatıp duruyor.

Çocuğun cebinde ne var ne yok alıyorlar. Çocuğun tek sevdiği şey bilgisayar toplayıp modlamak.

Çocuğu 2021'den beri tanıyorum. Babası benden oyuna bot yazmamı istedi, dedim uğraşacak vaktim yok. İstesem yazıp yaparımda vaktim yok ona uğraşmaya.

Bana diyor zero git mühendis ol, beraber ev tutak iş falan yapak. Psikolojim bozuk 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 25 Mayıs 2025; 22:32:1 >

evet olamaz bu onun yeteneğine ve hayat koşullarına bağlı. yetenekli olsanız bile hayatın size "para ve lüks" getireceği konusunda net bir sonuç olmaz. yapabileceğimiz bir şey yok o yüzden hayattan zevk aldığınız şeyleri yapmaya çalışacaksın.

Sabancı televizyona çıkıp "çok çalıştım siz de çalışın sizin de olsun" diyodu.

bunun neden %100 yalan olduğunu şöyle açıklayalım:

dünyadaki dev şirketler, mesela petrol şirketleri, devletlerle iş yapmak istemiyorlar. ailelerle iş yapmak istiyorlar. sermayenin ailede tutulmasını istiyorlar. sebebi şu: devlet denilen yapıda sürekli yönetim değişir ve her gelen rüşvet ister. maliyet büyük.

zamanında dev şirketler Türkiye'ye giriş yapacaklarında onların sermayesini tutacak yerel aileler seçildi. bu seçim tabii ki rüşvet ile yapıldı. sonra da kapitalist emek hırsızlığı ile çalınan paralar Koç gibi Sabancı gibi seçilmiş ailelerde tutuldu ve bi miktarı her dönem Devlet adamlarına rüşvet olarak verildi ve veriliyor.

kısacası, sistem şu: başta Lord olan aileler olacak, geri kalan herkes köle yapılacak.

çalışmak ile hiçbir alakası yok. sistem gereği halkın geneli köle olmak zorunda. zenginlik topluma dağıtılmamak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Mayıs 2025; 23:2:0 >

Mesela ben kamu mülakatı için ankaraya gittim bunu duyan ailesi varlıklı olan bi arkadaşım memur olup gurbette yaşicaksın ne gereği var dedi ama kendisinin ailesi varlıklı olduğu için herkesi kendi gibi görüyor, benim elim ayağım sağlam çok şükür ama ben eli olmayan birine ele ne ihtiyacın var desem saçma olur aynı şeyler aslında.

işyerinde arkadaşım ev alacaktı, babasına: "at ordan 1.2 milyon babalık" dedi, eksiğini ordan karşılayıp aldı sonra babasına ödedi keyfine göre. evlenirken de babası karşılamıştı. sonra araba aldı 1.6 milyona, babasına dedi 550 eksik var at hemen, aldı arabayı, babasına keyfine göre geri ödedi.

ben en son lisede babamdan para alabilmiş biriyim. arabayı değiştirecem, eksik var, ben kapattıkça araba zam yiyo. 2 ay böyle geçti, arkadaş sinirlendi bana, yaa diyo sen ne böyle süreci uzatıyon diyo. almak istiyosan git al ulan diyo. çok kararsızsın, senin karar veremediğin sürede fiyatlar artıyo diyo.

ben de buna çıkıştım. lan dedim sen beni dinlemiyon mu! para yok ulan! para çıkışmıyo! ben senin gibi zengin babaya sahip değilim, benim bin TL eksiğim olsa arabayı alamam çünkü benim adıma o eksiği karşılayacak kimse yok dedim. arkadaş bön bön suratıma baktı hiçbir şey anlamadı. çünkü anlayamaz. zengin babanın oğlu olan birisi, çocuğunu sokağa atan sorumsuz ve fakir babanın oğlu olmak nasıl birşeydir diye kafa yormaz.

Ali Koç gibiler de böyle. herif sonsuz başarısız olmasına rağmen başkanlığı hiç kaybetmiyor ve bunun tek sebebi zengin babadan doğmuş olması. Ali Koç'a sorsan herşeyi kendi yeteneğimle sıfırdan tırnağımla kazıyarak kazandım der.

insanoğlu sahtekardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Mayıs 2025; 23:52:42 >

Anlayamaz abi harbi anlayamaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.