Şimdi Ara

PSİKOLOG VARSA BAKABİLİR Mİ PİLİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanlardan çekinme sorunum var. Sosyal fobi sosyal ortamda olur diye biliyorum .Ben erkeklerden bile çekiniyorum yav tek kişiden bile çekiniyorum. Milletin yanında düşünemiyorum bile heyecandan. Ellerim kollarım sürekli garip garip hareketler yapıyor. Yolda yürürken yanımdan yaşıtım kız geçiyor diyelim heyecan yapıyorum. Sürekli ceketimin fermuarıyla oynuyorum. Hayal kurduğum oluyor gerçekten kopuyorum bildiğiniz böyle saçma sapan sorunlarım var. Zaten konuşmayı bile bilmiyorum milletle ne konuşacağımı bile bulamıyorum ne cevap vereceğimi bulamıyorum çok değişik lan. Tipsizim de zaten iğrenç ötesinde tipim var

Yolda yürürken insanların size uzaylı görmüş gibi bakmasıdır. Her ortamda yalnız kalmanızdır. Özgüveninizin olmamasıdır. Psikolojinizin bozuk olmasıdır. Hayata 40-0 geride başlamanızdır.
  • Peki sence bu sorununun temel sebebi ne olabilir?
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • 1- Çirkinliğim 2- aile

Yolda yürürken insanların size uzaylı görmüş gibi bakmasıdır. Her ortamda yalnız kalmanızdır. Özgüveninizin olmamasıdır. Psikolojinizin bozuk olmasıdır. Hayata 40-0 geride başlamanızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A1-S

1- Çirkinliğim 2- aile

Neden ailen olduğunu düşünüyorsun?
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • TechR gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boşver ben de malım.keyfini çıkar :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar da açık sözlü bir adam

• makina müh okuyorum buyur
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.