Şimdi Ara

PSI Ayarlı Pompa Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. PSI ayarlı pompa modeli önerilerine ihtiyacım var, dün evden çıkarken fark ettim ki ön tekerlek tamamen inmiş, bu sürpriz sonucunda otobüsle gitmek zorunda kaldım, o yüzden PSI ayarlı pompa almanın mantıklı olduğuna kanaat getirdim, fakat model konusunda kararsızım, önerebileceğiniz modeller var mıdır? Şimdiden teşekkürler

• Kendim Black decker ası300 modelini iki yıldır kullanıyorum memnunum hem psi hem kpa hem de bar olarak hava basabiliyor elimde ayrıca milimetrik ayarlı basınç ölçer aleti var. Asi300 ile lastiği şişirdikten sonra basınç ölçerle ölçüyorum en fazla 0.5 değer sapma oluyor lastikçilerdeki hava cihazıyla kontrol edince 1.5 sapmaya kadar çıkabiliyor tabi lastikçilerdeki hava ölçerler ne kadar doğru tartışılır. Olumsuz yönüne gelirsek ekranda ışıklandırması yok gece sorun olabilir bir de çok sesli çalışıyor sokakta matkapla deliyor gibi ses yapıyor ama kısa sürede şişirdiğinden dert olmuyor. Motorunuzda çanta varsa içine rahat sığar ya da sele altı fullface kask alıyorsa rahat sığar onun harici düz bir yapısı olmadığından genişliği ölçüp öyle almalı black decker için düz olan modellerde var genelde memnun kalırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Hocam kamp gibi yerlerde nasıl kullanabiliriz bu aleti? Priz yok ya o açıdan sordum?
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Hem 220 v priz girişi hem de 12 v çakmak girişiyle çalışıyor bınların şarjlı modelleri veya akü ile çalışanı var mı bilmiyorum piyasada çeşitli markalar var ben bauhaus tan almıştım otomobil aksesuarları satan yerlerde veya internette bulabilirsiniz

• Hocam şu ürünü gördüm şimdi, diğeriyle kıyaslayınca fiyat açısından fazla gibi ama işlevi konusunda iyi gibi...
    market.miuiturkiye.net
    Xiaomi Mijia Akıllı Taşınabilir Hava Pompası
    https://market.miuiturkiye.net/xiaomi-mijia-akilli-tasinabilir-hava-pompasi

• Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Hocam xiaomi telefonlarda fiyat performans ürünüdür başka teknolojik ürünleri de var kullanıcı yorumlarından bakıp karar verebilirsiniz memnuniyet fazlaysa alınabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.