Almanya’daki arkadaşınız ön sipariş verebilmişmi ??Yada nereden vermiş benimde var arkadaş daha veremedi bende veremez diye . Vede garanti sebebiyle buradan alayım diyorum . Ps4 te bile 2 ay stok sorunu oldu . Ps5 te 1 yıl stok sorunu olacağından bahsediyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Çok net, tertemiz bir serzeniş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ocağa kadar zam gelmezse ps5e alırım 🙂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bıkmayın hocam bende çok bunalmıştım, illaki bulursun bir iş aradıkça. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Türk halkı böle koyun oldukça daha da pahalılarına laik.Bence 15-20000tl yapılmalıydı.Halk madem koyun çobanın hakkıdır yünleri toplamak...İşin komik tarafı ukraynaya gidip ps5 alsan daha ucuz yani kendi ülken devletin bunu yapıyor.🤷♂️ |
Dostum şubat ayında kardeşim geliyor o bana getireccek ps5 kutulu olarak getirse sıkıntı olmuyor ozaman. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Parası olan neler almıyor ki :) ama bizim millet borç yapar aç kalır yine alır aleti. Kapitalizme karşı bilinçsiz hareket etmesini severler. Bir noktada tepki göstermek gerek ama vurdumduymazlık, açgözlülük buna engel. Oyun fiyatları nedeniyle ps5 almayacağım. Hali hazırdaki ps4teki psnow nedeniyle en az bir yıl beni götürür. Sonrasında da pc toplarım |
1/10 oranı pek de bozulmadı. Kurlar başımızı yaktı maalesef. Konsol 10 bin olursa oyunlar 1000 olacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen öyle ve daha da çok yakacak bazı şeyler değişene kadar ki uzun süre olamayacak... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 Kasım da Amerika'da biden seçilince asıl kurlara bakmak gerek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |