Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ps5 Slim Dijital 16500TL Satın Al 14 Mayıs 2025 23:34 1 1 Ps5 Slim Dijital 16500TL PS5 Slim dijital versiyon 1 TB hafızalı, bilgisayar daha çok oynadığımdan dolayı satıyorum, garantisi 24.10.2026'a kadar vardır, kutu ve faturası duruyor. Çok oynamadığım ve ihtiyaç duymadığım için satıyorum. Deneyerek Ankara içi elden alabilirsiniz.Etimesgut ve Ofisim Çukurambardan teslim edebilirim.Takas düşünmüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Ekim 2026 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Steam Bakiye son 24 dolar yüzde 15 indirimli [SATILDI] Steam yüzde 15 indirimli hediye yollanır [SATILDI] Yüzde 15'den steam gift 115 dolar bakiye kaldı bakiye bitti [SATILDI] Ps5 Slim Dijital 16500TL