Şimdi Ara

PS5 Özel Oyunları PS4'e Gelmeyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 özel oyunlarını PlayStation 4'e getirmeyi düşünmüyor.

    GamesIndustry.biz'e konuşan Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan "Yeni nesil konsol oluşturmaya harcadığınız çaba göz önüne alındığında o konsolun önceki nesilde bulunmayan özellikler ve faydalar içermesi gerektiğine inanıyoruz. Ve bizim bakış açımıza göre, bu özelliklerden en iyi şekilde yararlanacak oyunlar yapılmalı." dedi.

    "PlayStation oyuncu topluluğuna yalnızca PlayStation 5'te gerçek anlamda zevk alabilecekleri yeni ve farklı bir şey vermenin zamanı geldiğini düşünüyoruz."

    Rakibi bu konuda farklı düşünüyor. Microsoft, yeni neslin ilk birkaç yılında Xbox Series X için çıkaracağı birinci parti oyunların hepsini Xbox One'a da getirmeyi planlıyor.

    İki konsol da noel döneminde piyasaya sürülecek.








  • Bu haber değeri taşıyor mu ki zaten belliydi 1 konsolun tüm enerjisini içine çekmek ve harika teknolojiler kullanmak varken neden antika ps4 üde işin içine katıp tam verimliliği sağlayamasınlar.
  • Olması gereken bir şey. İki konsola da çıkartmak için oyunları kısıtlamanın anlamı yok. Zaten PS4 de yeteri kadar ozel oyun var bir hikâyenin bitme zamanı geldi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gelse grafiksel sıçramayı göremezdik zaten. Gayet doğal.
  • @goldpunch o sıçramayı series x te de görcen merak etme. Pc ye nasıl low-mid-high-ultra düzeyde üretebiliyorsa konsolda da öyle olacaktır.
  • adamlar yeterince destekledi konsolu 7 yıl misler gibi gitti. Gerçekten enfes oyunlar oynadık bu nesil, bakalım yeni nesil de neler gelecek. Ben hala spiderman ile days gone oynamadım onları da oynadım mı geriye 2 oyun kalıyor ghost of tsushima ve tlou 2 ps4 sezonu güzel kapanacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    @goldpunch o sıçramayı series x te de görcen merak etme. Pc ye nasıl low-mid-high-ultra düzeyde üretebiliyorsa konsolda da öyle olacaktır.


    merak ediyorum...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bilgisayarda Rtx 2080 ti 13 teraflops gücünde, ray tracing görmüşüz daha neyin grafik sıçramasıymış bu göremediğimiz ne göstereceklermiş? 110 milyondan fazla satmış Ps4'ü nasıl görmezden geliyorsun onu anlamadım? Üstelik bizim ülkemizde bu habere sevinen var mı cidden? Ps4 almak bile lüks olmuşken insanlar hemen Ps5 alamayacaklar bir iki tanesini getirmek o kadar mı zor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 29 Mayıs 2020; 21:59:11 >
  • Katılıyorum @mutlak sıfır
  • Bu muhabbetin üstüne zibilyar fps ile zibilyar çözünürlükte oyun oynamak için zibilyar lira harcamak gerekiyor diyen cahilleri pistten alabiliriz. PC de olsa konsol da olsa pamuk eller cebe...

    Tek farkımız sizin 5 yıl sonra ulaştığınız teknolojiye bizim 5 yıl önceden ulaşabilmemiz. Bunu da hâlâ körü körüne 300 dolarlık sistemleri savunmayın diye söylüyorum kardeşim. Selametle...

    dip not : Ben kasama ssd'yi takalı 6 yılı aşkın süre oldu bu arada. Counter-attack yapmaya çalışacaklara duyrulur. Geçin bu işleri. Parayı veren düdüğü çalar.
  • İşte duymak istediğim haber.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PS2-3-4 hangisinde gelmişki buna gelsin. Farkı nasıl görecektik ?
  • Yeni nesil konsol oluşturmaya harcadığınız çaba göz önüne alındığında o konsolun önceki nesilde bulunmayan özellikler ve faydalar içermesi gerektiğine inanıyoruz. Ve bizim bakış açımıza göre, bu özelliklerden en iyi şekilde yararlanacak oyunlar yapılmalı.

    Ps4:30 fps grafik sıkıntısı yok
    Xbox:30 fps grafik sıkıntısı yok

    Peki neden 60 fps vermedi buyeni konsollar?

    Soruyorum size peki neden?
    PS Ceo:30fps sorununu çozdunuzmü?
    Çalışan:patron 4k olunca 60 yapmak çok zor yapamıyoruz
    PS Ceo:Tamam boşver onu ps5 e ozel oyun yapmayın hali hazırda ps4 için geliştirip duyurmadıgımız oyunları 4k 30fps ps5 e atın.Biraz grafik basın parası neyse veririz ps4 kaldırmıyormuş gibi gorunsun.ha bide yeni kol çıkarın yeni mahsat ssd- ah pardon ps5 guclu gorunsun sorarlarsa grafik der geceriz zaten ps Exc yazınca pre order abanan bi kitle var ps5 ismi yeter onlara

    Exc yazınca pre order abanan bi kitle var ps5 ismi yeter onlara
    Şimdi bazı ps fanları bana laf soyler bunun için.Ama kendilerine soyluyorum bu siz degilsiniz.boyle bir kitle var gerçekten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anvil_4 -- 29 Mayıs 2020; 22:44:38 >




  • Ps4 oyunu oynamak isteyenler ps4 alır, yeni nesil oynamak isteyen ps5 alır. 12 tf diye milleti gazlayıp xbox one ayarında oyun yapmak mantıklı değil zaten.
  • 720 p ye bile razıydım illa aldıracaklar konsolu ama düşününce konsol çok satmaz ise iyi özel oyunlarda gelmez kısır bir döngü

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grafikler için iyi ama fakirler için kötü
  • Yorumlara bak komedi resmen
    Yok 2080 ti da görmüşler grafikleri yok SSD takmışlar
    Ya arkadaş den 2080 ti da kullansan sıra sıra SSD de taksan oyunlar PS4/Xone baz alınarak yapılıyor
    Göreceğin sadece daha fazla çözünürlük ve FPS
    Çevre aynı, etkileşim aynı, uzak çizim aynı ,fizikler aynı hâlâ bunu anlamadınız
    Biri de çok şey yazmış ne virgül var ne nokta var. Paragrafın başı sonu belli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps5 konusunda yazınca ps fanboylar taşlıyordu bizi

    Şimdi diyorlardır budamı gol değil : )
  • Zaten bilinen bir gerçek.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.