|
Neden 825 GB? RDR 2 gibi bir oyun konsolda 120 gb yer kaplıyor. Gelecekte çıkacak oyunların isteyeceği kapasiteyi düşünemiyorum. 2tb veya üst bir sürüm gelir diye bekledim fakat gelmedi.
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Adamlar resmen dijital alın diyorlar kutu tasarımına bak :D |
|
|
Sony yayınladığı görsellerde hep konsolu ergonomik boyutta gibi göstermeye çalıyor ama. 50 cm uzunluğa yakın konsol ve 6kg ya yakın ağırlık. genişlik de 30 cm civarı. maşallah heybetli duruyor... yalnız 825 gb bu işletim sistemi yüklemesinden sonra kalan alan mı yoksa os ve ara dosyalar yüklendikten sonra 800 gb düşer mi? |
|
|
|
|
|
5 yıl sonra PRO olarak 2 tb olanını çıkaracaklar çünkü |
tabiki hayir hocam. ayrica konsolun içindeki ssd nin hızında bir ssd yok sanirim şuan piyasa. 3.5gb hizinda olan var 1tblik 1300lira. sony kendi satacak ssd kartuş şeklinde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
içindeki ssd pahali hocam hiç sanmiyorum 2tblik versiyon çıkacağinı. bu nesilde hem xbox hem ps kartuş şeklinde ssd satacak. örnek olarak bu xbox için 1tblik ssd. 220$ olmasi bekleniyor fiyati. ps5 de aynı şey geçerli. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |