Şimdi Ara

PS5 için TV'den Anlayanlar Yardım. (Bu TV'de input lag var mıdır?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lütfen bilen birisi bana yardımcı olsun. Şuan yurtdışındayım ve buradan bir PS5 aldım. 5 Ay daha yurtdışındayım. Burada oturduğum evde 1080p bir tv var ancak tvde çok fazla input lag var. Özellikle MW2 betada online da çok zorlanıyorum. Asıl soruma gelecek olursak;



    Türkiye'deki evimde 2017 model Sony Bravia TV var (Vatan'dan almıştım o dönem belki aynı dönem alan vardır. Model no: SONY KD-49XE7005) 5 ay sonra Türkiye'ye döneceğim. Ancak bendeki bu tv input lag açısından iyi midir? Yeni bir tv almam gerekir mi? 120 hz olması benim için aşırı önemli değil bu dediğim tv 60 hz ancak input lag çok önemli. Tv'nin görüntü kalitesinden vs çok memnunum. Ancak dediğim gibi eğer input lag olan bir tv ise Türkiye'ye dönmeden önce bütçemi zorlayarak tv alıp öyle döneceğim. Internetten baktığımda 18 ms gibi birşey gördüm. Bu değer TV için iyi midir?


    Lütfen biri yardım etsin. 2017 Sony Bravia (SONY KD-49XE7005) tv. Bendeki TV'nin görüntüsü şu şekil belki kullanan biri vardır;



    PS5 için TV'den Anlayanlar Yardım. (Bu TV'de input lag var mıdır?)







  • Merhaba, 2017 XE70 serisinde 22ms input lag ölçmüşler, şu an güncel tvlerde 60 hz de 9-10 ms gibi değerler alınıyor en iyi ihtimalle. aradaki 10-12 ms fark için o kadar para ödemeye gerek yok bana sorarsanız.

  • handful kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Şuan kullandığım tv'de analoğu çevirdiğimde anlık dönmediğini hissettiğimden acaba evdeki tecrübem de böyle mi olacak diye korktum. Siz hiç o civarlarda ms veren bir tv ile oyun oynadınız mı?

  • sony genel olarak input lag konusunda başarılı bir firma, alacağınız en iyi televizyondaki 10-12 ms lik farkı hissedemezsiniz bana göre. Bendeki mevcut philips 2018 model tv oyun modu açıkken 30 ms cıvarı input lagı var, herhangi bir sorun yaşamıyorum açıkçası.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.