Şimdi Ara

PS5 için Nvme tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kara cuma muhabbetinde ps5 almayı düşünüyorum.Büyük ihtimalle güzel bi indirim yapacaklardır.Mevcut hafıza bana yetmeyeceğinden nvme almayı da düşünüyorum da youtube vs baktığımda giriş segment nvme yerine top nvme'leri incelemişler

Şuan bilgisayarda 2 adet kioxia'nın nvme ssd'si mevcut 1 tb g2 2100-1700 olarak, gayet de memnunum açıkçası.PS için ise 1Tb g3 bakıyorum 5100-3900 olarak.Fakat kullanan kimseyi de görmedim

Ben buna G2 taksam ne olur ? Çalışır mı hata mı verir ? Yoksa G3 mü almak mantıklı ?

G2;

www.hepsiburada.com
    Kioxia Exceria G2 1TB 2100-1700MB M.2 NVMe PCIe SSD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kioxia-exceria-g2-1tb-2100-1700mb-m-2-nvme-pcie-ssd-pm-HBC00001P6C57

G3;

www.hepsiburada.com
    Kioxia 1TB Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCIe M.2 NVMe 3D Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kioxia-1tb-exceria-plus-g3-lsd10z001tg8-pcie-m-2-nvme-3d-5000mb-3900mb-sn-ssd-pm-HBC00005D55JQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepestSea -- 27 Ekim 2024; 13:33:55 >

• G2 çalışmaz, G3 Plus çalışır. PS5, gen4 şartı koşuyor ve eğer ssd gen4 ise 5500 MB/sn üzeri okuma hızını olanları öneriyor.

www.playstation.com
    PS5 konsoluna M.2 SSD ekleme (Türkiye)
    https://www.playstation.com/tr-tr/support/hardware/ps5-install-m2-ssd/#min

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 27 Ekim 2024; 13:33:30 >
  • ps5 zaten dip fiyatta hocam şuan 17-18 bin gibi nakit alabilirsiniz. Taksit düşünüyorsanızda 18500 e satılıyor amazonda ara ara bakın derim bu fiyalara zaten dip. bazı firmalar fiyatları şişiriyor 23-25 gibi bunlar indirim yapar belki. bilkom zaten uçtu dijital 30 diski 36 ya satıyor bunlar indirim yapsa bile çok çok pahalı gene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

G3'ü listeye attım

Pc'ye bağlayıp bi firmware update'den sonra direkt ps'e takarım o zaman

Teşekkürler İbrahim

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Hepsiburada üzerinden almayı düşünüyorum, 20.600 civarı buldum en dip.Bi arkadaşımın arkadaşı sony eurasia satıyor 18.5'a veriyor.Zaten önümüz kara cuma vs olduğu için bir tık daha indirime girer diye bekliyorum.10 gün beklerim ne olacak ? Bir de pro muhabbetleri var

En azından ssd'nin yarı fiyatını çıkartsam kar kardır

Diskli sürüm düşünüyordum da, ps4 pro kullanırken hiç diske ihtiyacım olmadı.Hep marketten discount zamanlarında oyun aldım.Şuan kütüphanede 120'ye yakın oyun var.Onlar bana baya bi gider açıkçası

• amazonda 18.500 e düşüyor 6 taksit yapıyor takip edin sık sık düşüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DeepestSea kullanıcısına yanıt

Evet hocam ben de 980 Pro almıştım ps5 icin. PC ye takip öyle firmware guncellemesini yaptım. Harici nvme kutusu var ona taktigimda ssd yazilimlari görmüyor oyle olsa çok kolay olacaktı maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Ekim 2024; 13:15:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 Pro için TV önerileri
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.