Şimdi Ara

PS4'üm geldi PSN Plus hesabı nereden açayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Amerikadan aldığım PS4'ü arkadaşım getirdi, daha önce playstation kullanmayan acemi biri olarak aşağıdaki sorularıma cevap aramaktayım.

    PS4 Amerikadan geldi içinden 10$'lık PS Store ve 30 günlük music unlimited promosyon kodları çıktı, bu kodları kullanabilmek için PSN hesabını TR'den açsam olur mu? Cihazı kurdum dili Türkçe yaptım, versiyonu 1.60 update oldu ama hangi menüye girersem gireyim PSN hesabı istiyor. Şimdi PSN hesabı açmak istiyorum bunun için PS4 üzerinden Türkiye'deki adresimi vererek TR PSN hesabı açarsam promosyon kodlarını kullanabilir miyim? Eğer kullanamazsam USA adresi vererek mi PSN hesabı açmalıyım.

    Bu PSN hesabını tam anlamadım br tane ana hesabım olacak bu ana hesap US PSN olması daha iyi deniyor siz ne dersiniz? Ana hesabı yani Plus üyeliğimi US yapsam alt hesap olarak TR PSN hesabı açabilir miyim? Bu durumda ana hesabım US olsada Türkiye PS Storedan alt hesabım ile oyun satın alabilir miyim? Mesela Killzone türkçe çıkmış bunu alabilir miyim, türkçe olarak bu oyunu kullanabilir miyim?

    Sorularıma yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, vereceğiniz cevaplara göre PSN hesabını USA veya TR'den açacağım PS4'ü kullanabilmek için sabırsızlanıyorum, hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

    NFY







  • Yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu?
  • PS plusı Amerika da açmak zorundasın kod Amerika için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın dostum TR PSN hesabı açtım ama o promosyon kodlarını kabul etmiyor, bu hesabı PS4'e henüz girmedim birşey sormak istiyorum PS4'ü ilk defa kullanacağım TR PSN hesabı ile açarsam sonradan US PSN hesabı alsam o hesapla da kullanabilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.