Bildirim
Ps4 telefon interneti sorunu Acil Acil yardim lutfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yokmu kimse :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimalle wifi ile girdiğin için oluyor
Benim bir arkadaşımda wifi ile girince sesli konuşamıyoruz sonrasında kablolu takınca konuşmaya tekrar başladık
Belli YouTube de filan vardır oraya yaz bak
Vallaha kardesim type 3 bi cok oyunu oynuyorum da diablo da olmadi bazi armadaslarla sesli sobet olmuyor konu hakinda bulamadim birsey hem modem uzerine anlatimlar
quote:
Orijinalden alıntı: Aesinq
Vallaha kardesim type 3 bi cok oyunu oynuyorum da diablo da olmadi bazi armadaslarla sesli sobet olmuyor konu hakinda bulamadim birsey hem modem uzerine anlatimlar
Wifi olduğu için olmuyor işte çözümünü kablolu ile bağlanmak belki bilen biri çıkar varsa ayarı filan
Ben eskiden modem ile wifi ile baglaniyordum da yeni evde port yok internet bahlanilmiyor mecbur telden baglaniyorum type3 sorunu var onda da
Yok abi bu forumdan da cevap gelmiyorsa baska yerde hic yoktur sansiziz ne yapalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X