Şimdi Ara

PS4'te YAVAS DOWNLOAD SORUNU YASAYANLAR - ÇÖZÜM BURADA (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
45
Favori
80.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    ben AKK'ye girdim, 3mbit ile FIFA season sıkıntısız oynuyorum, hiç birşey yapmadım, kendiliğinden geçti lag.
  • Akk 3mbps ama ps4 testte indirme hızı 2mbps olarak görüyor normal mi bu arkadaşlar 5gb icin 5 saat süre veriyor böyle bir rezillik olamaz.



    Modemden dns seçeneklerinden iss yi seçtim google dns varken daha da berbatti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Mb internette 2 Mb hız gayet doğal bence, Wifi ile bağlanıyorsanız.
    Kablolu bağlanıyorsanız hızın hepsini kullanması gerekiyor bence.
  • Dustywaffe kullanıcısına yanıt
    Wifi ile bağlanıyorum hocam ama dediğim gibi google dns 8.8.4.4 kullanirken daha yavasti sonra modemden dns ayarını iss yaptim ttnetin daha iyi oldu kendi dns ayarı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline ADSL'de 99+ saat muhabbeti yine mi başladı?
  • Hız normal ilerlerken dinlenme moduna alıp bir süre sonra tekrar baktığımda süre artmış oluyor. 4 saat olmuş 20 saat. İndirmeyi durdurup tekrar başlattığımda hız normale dönüyor. Çözümünü bilen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ps4 pro internet bağlantım 35 bit ttnet kablolu bağlanıyorum sıkıntım su ultimate oynarken yarı final yada final maçlarında bazen turnuvalarda oyun atıyor nekadarde benden sorunle değil desemde EA ya internet ayarlarından dıyor ping sayısı düsükmüş bunla alakalı mail filan attılar port ayarlari gibi yada oyunun donmaması yada atılmamak için bazı ayarlar varmış bilen varsa bana yardımcı olabilirmi tşkler
  • PS4 Pro aldım last of us indiriyorum.İnanılmaz yavaş iniyor wifiden bile değil kablolu bağlantı.10 saatte 6gb indirmiş.TTneti aradım herşey normal görünüyor dedi.Başka bir çözüm yolu varmı ? Gece 2 dede hiç bir şekilde hızlanma yoktu sabah daha da yavaşlamış.3-4 sn 1mn atıyor test yaptığımda ps üzerinde 1.1mbs gösteriyor.Ayarlar otomatikte
  • selam arkadaşlar dün ttnet fibere geçtik 50 megabit hızım var telefonda pc de falan her şekilde memnunum fakat playstation 4 bir türlü internet hızını 100 kb/s üstüne çıkaramadı uploadı tam alıyor fakat download hep bu seviyelerde uzakta değil modem sinyal çekim güçü %88 gösteriyor bir sürü dns denedim olmadı port açma olayınıda yaptık fakat o da çözüm olmadı bir fikri olan var mı ?
  • sasa19951995 S kullanıcısına yanıt
    Kablo ile denedin mi hiç hızını ps4 te.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    onu deneyemedim fakat sorunun kablo yada kablosuz olması değilde internet hattıyla olduğunu düşünüyorum ama yarın gene gidip ethernet kablosu alıp deneyeceğim
  • Cihazınız uzun süre açıksa veya bekleme modunda ise 2 dakikalık modem kapatıp açma ardından ps4 cihazı yeniden başlatma bende ise yariyor. Bazen çok yavaş indirmeler de ayda 1 kere belki bu yöntem ise yariyor. Ben wifi ile kablo arasında bir fark hissedilecek şekilde olduğunu dusunmuyorum. Bende wifi ile bağlanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • 5 tl' e 100mb aldım. Download hızım 25mbps göüzüküyor. Bilgisayarda 85mbps civarı
  • komoli kullanıcısına yanıt
    aynı şey bende de mevcut sabit ip verdim dns denedim hiçbir çözüm bulamadım
  • Rezalet serverları var 16 mbit internet var ya 5 ya 6 mbit ile indirme yapıyor düzelmiyor hiç bir şekilde 20 gündür böyle.
  • Ps4 un test ederken gösterdiği hizlar çok önemli değil. Hız sorunu yaşayanlar modem + router kullansın. Ben modemin Wifi yi iptal edip Wifi+lan baglantilarini router ile yaptım ps4 interneti son hızına kadar kullanmaya başladı. Ayrıca Oyunlardaki pingler de daha stabil oldu sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kablolu bağlantı ile bağlanıyorum, uydunet 50mbps hızın tamamını alıyorum.
  • Beyler merhaba;

    mevcut modemimi değiştirip docsis 3.0 modem aldım. Önceki modemde bu port açma yönlendirme aktifti sorun yaşamıyordum. Yeni modemde de bunu yapmak istiyorum ancak hatırladığım kadarı ile yaptığım için haliyle bir yerde yanlış yapıyorum.

    Birkaç sitede yazanları uyguladım ama başarılı olmadı. Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mıdır?
  • speedyrazors kullanıcısına yanıt
    Pingler daha stabil olmamıştır, size öyle geliyordur. Ping değeri sizin ISP nizin sağladığı hat ile oynadığınız sunucuların merkezi arasındaki gecikme süresidir. Dolayısıyla hattınızla alakalıdır, modem ya da farklı bağlantı şekliyle ping değişmez, neyse odur.

    Modem + router kullanmak derken tam olarak naptınız bilmiyorum ama ben hiç buna gerek kalmadan bağlantımı ps4te tam kapasite kullanıyorum.
    Ağ ayarlarını iyi yapmak gerek. PS4e manual IP atadım & pcden modem arayüzüne girip bu atadığım IP için DMZ yi aktif ettim. Port açmaya bile gerek kalmadan tam download - upload hızını alabiliyorum. Port yönlendirmeyi oyunların özelinde yaptım ea oyunlarında mesela.

    Youtubeda çeşitli anlatım videoları da var. PS4te en hızlı en verimli bağlantıyı elde etmeyle ilgili. Mesela eleman manual IP vermemiş de primery & seconday dns kısmına google ya da open dns numaralarını atamış. Bu bile fayda ediyor.

    Pingler dediğim gibi hat kalitemize & oynadığımız oyunların sunucularına olan uzaklığımıza göre değişiyor. Çok eski kalitesiz bir modem kullanılmadığı senaryoda genel olarak durum budur.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.