Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.751
Cevap
319
Favori
463.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Peki disk ile bir oyunu iki kisi paylasabilir mi ? A kisisi oyunu HDD ye atar B kisisi A kisisinin hesabini sec. olarak ekler ve oyunu disk ten oynar... Mumkun mu ?
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    HDD ye atilan oyunlar farklı cihazlarda calisiyor. Muhtemelen CUH kodu ile alakalıdır o da. TR PSN hesabından alinip, diske atilan bir oyun farklı cihazda baska TR PSN e bagli yine satın alinan baska bir hesap tarafından oynanabilir.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Anladim yani cihazlar Sony TR cikisli ise diskten HDD ye atilan oyunlar farkli cihazlarda calisabilir gibi anliyorum, bu enteresan ve kullanisli bir durum aslinda , Xbox ta oyuna her giriste HDD de dahi olsa disk talep ediyordu.
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Cihaz ile alakalı degil, Giriş yapılan PSN hesabi ile alakalı. Her cihazın CUH kodu oldugu gibi oyunlarında CUH kodları vardir. Avrupa-abd-asia olarak değişir.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkurler.
  • Arkadaşlar merhaba, ben yeni bir cihaz alacağım, arkadaşımdaki psn plus hesabı paylaşacagiz.

    İçinde fifa18 de var..şimdi ikimizin aynı anda fifa18'e girme imkanımız, online oynama şansımız var midir bunu öğrenmek istedim bilen var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemturgut E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşının kardeşlik yaparak oynadığı oyunları sen üçüncü kişi olarak oynayamazsın, ps4’te kardeşlik sadece iki kişi arasında yapılabiliyor, indirmek istediğin oyunlar arkadaşının hesabından alınmamış olduğu için indiremiyorsun, bu da gayet normal.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico

    Peki disk ile bir oyunu iki kisi paylasabilir mi ? A kisisi oyunu HDD ye atar B kisisi A kisisinin hesabini sec. olarak ekler ve oyunu disk ten oynar... Mumkun mu ?

    Merhaba,

    Diğer arkadaşın üstte verdiği cevap doğru değil, başka bir durumla karıştırdı herhalde.
    Diskli oyunu iki kişi paylaşamaz, diskten yüklenen veride cihaz çalıştırmak için illa diski de takmanı ister, aynı oyunu psnden dijital alsan bile disk verisini silip dijital veriyi tekrar indirmeni ister.
    İşin özeti: diskli oyunda kardeşlik yapılamıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • salih028 kullanıcısına yanıt
    Eğer FIFA18 kutulu değil de dijital sürüm ise ilk sayfada anlatılan daimi kardeşliği uygulayarak ikiniz de oynayabilirsiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Peki arkadaşımın kendi indirdiği oyunları indiremez miyim? Yani o psn kardeşliği var ama kendisi aldığı oyunlarda var bunları başkasıyla psn kardeşliğim varken onunla da kardeş olarak göremez miyim? Biraz karışık oldu ama :)
  • erdemturgut E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşının kendi hesabındaki oyunları indirebilirsin tabi ki ama bunu yapabilmen için arkadaşının hesabını kendi cihazında etkinleştirmen (yani primary yapman) gerekir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorun olacak şimdi bir tane psn plus lı ana hesabım var. Diğer hesaplarım Sec yada pri Online oyun oynamak istersem Sec yada pri fark eder mi?

    Yani Sec hesabı psn plus olan hesaptan aaçamayacağım. Psn plus aktif olması için diğer hesabın pri mi olmalı. Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizcaptain kullanıcısına yanıt
    İçinde plus olan hesabın etkinleştirilmişse yani pri ise o cihazdaki tüm hesaplardan (pri veya sec olmaları farketmeksizin) online oynarsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 6 Şubat 2018; 16:17:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Aydınlatıcı cevap için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu primary olayına takıldım ben kendi hesabımı primary yapmak istiyorum trophyler falan için. İkinci hesabı versem arkadaşa oynayamıyor mu? Atıyorum oyunlarıda sürekli ben alırım.
  • NOWITZKI kullanıcısına yanıt
    Kendi hesabında oynayabilirsin fakat hesabı arkadaşına verirsen o oynayamaz aynı hesaptan. aynı hesap ile 2 farklı ps4ten aynı anla online olamazsın.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Yalniz daimi kardeşlikte her oyuncuda bir hesap var...benim dediğim ortada tek plus hesap var..şimdi abim de primary yapacak ben de primary yapinca PSN hesabından online oynayabilecek miyim..asıl aklima takılan şu, aynı kullanici adıyla girmiş olacağız, nasıl aynı anda fifa oynayabiliyiz online

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • salih028 kullanıcısına yanıt
    Tüm kardeşlikler için her iki tarafta farklı hesaplar olması gerekir, aynı hesaptan ikiniz aynı anda giremezsiniz.
    Ayrıca tek bir hesabı farklı cihazlarda primary de yapamazsınız, tek hesap tek bir cihazda primary olur.
    Hesabı primary yapan hanginizse o farklı bir psn hesabı ile girip oynayacak, primary yapmayan (yani secondary olarak kullanan) da içinde plus olan hesaptan giriş yapıp oynayacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda ilk defa sony konsolu aldım kargoda geliyor ben bir ön inceleme felan yaptım ama bir türlü primary vb anlayamadım arkadaşlar bana bir bu olayı ilk okul cocuğuna anlatır gibi anlatabilirmi ben şimdi ps 4 çalıştırdıktan sonra ilk ne yapacagım 3 aylık mı 1 yyıılık plus mı alcagım ya da bunları almadan kardeşlik yapabilecekmiyin benim açtığım hesap primeri mi oluyor 2 . hesap alırsam o hesaptan mı oynayacagaım kafamda deli sorular.
  • arkadaşlar ben nerden plus alayım bir de o takılıyor kafama kardeşlik felan yapacağım özelikle türkçe oyun için ps4 aldım
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.