Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.751
Cevap
319
Favori
463.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar

    aşağıdaki yöntemde iki yakın arkadaş fifa alacağız, benim hesabım arkadaşta arkadaşımın hesabı bende primary hesap olacak kendi hesaplarımız da secondary olacak. buna göre bir kaç sorum var

    - oyunu hangi hesaptan almamız gerekir, atıyorum benim hesabımdan aldık, ben benim makinemde secondary olan hesabıma girip purchased kısmından oyunu indiriyorum, arkadaşımda kendi makinesinde primary olan yine benim hesabıma girip primary olan yerden oyunu indiriyor doğru mu?

    - ben makimende secondary olan kendi hesabımdan arkadaşımda kendi makineseinde kendi hesabında fifa'yı açıp oynayabiliyorum değil mi?

    - kendi hesaplarımızda açtığımız için başarılar kazanımlar kendi hesabımına geçiyor değil mi?


    - biz ikimiz karşılık oynayabiliyormuyuz?
    ----
    DAİMİ KARDEŞLİK.

    Yöntem 1: Karşılıklı ana hesap paylaşma.


    İko ve Zack daimi PSN kardeşliği için anlaşırlar ve ana hesaplarını(Oyun oynayıp, trophy kasıp, arkadaşlarının olduğu hesap) hesaplarını birbirlerine verirler.

    İko, Zack'in hesabını kendi PS4'üne "Primary" olarak kaydeder.
    Zack'te, İko'nun hesabını kendi PS4'üne "Primary" olarak kaydeder.

    Böylece herkesin ana hesabı kendi makinelerinde "Secondary" olur. Yani bu demek oluyor ki ben hem Zack'in hesabındaki oyunları, hem de kendi hesabımdaki oyunları ana hesabımda sorunsuzca oynayabiliyorum. Zack'te aynı şekil.

    "Nasıl oluyor?" derseniz:

    Hani "Primary" hesaptan indirilen oyun PS4'teki her hesapta çalışır ya, "Secondary" hesaptan indirilen oyun da sadece o hesapta çalışır.
    İşte ben Zack'in hesabını "Primary" yaptığım için Zack'in hesabındaki oyunları PS4'ümdeki her hesaptan sorunsuzca oynayabilirim. Benim hesabım da PS4'ümde "Secondary" olduğu için kendi hesabımdaki oyunları sadece kendi hesabımda oynayabilirm.

    Yani böylece Zack'in hesabındaki oyunları da, kendi hesabımdaki oyunları da kendi hesabımdan online-offline, trophy kasarak özgürce sorunsuzca oynayabilirim. Tabii ki hepsi Zack için de geçerli. ----




  • TIRTILL T kullanıcısına yanıt
    Tüm sorularının cevabı evet
    Tabi FIFA alacağınız hesaba veya arkadaşınla kardeşlik yapacağınız hesaba plus üyelik de almış olmanız gerekiyor, malum ps4’te plus üyelik olmadan online oynanmıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki hesabın da plus olması gerekmiyor mu? biri yeterli mi?
  • TIRTILL T kullanıcısına yanıt
    Karşılıklı hesap paylaşma yapacağız demişsiniz, bu durumda hesaplardan birinde plus olması yeterli, her ikiniz de online oynarsınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el dijital oyunlardan dolay ban yeme gibi bir risk söz konusu olabilirmi? Hiç böyle bir örnek varmı yaşanan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus hesabı satan varsa alacağım. İrtibat kurabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

    Site üzerinden pri veya sec hesap alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor ?
    Alırken satıcıdan hangi bilgileri kesinlikle almalıyız ? (mail,mail şifresi vb)
  • Hocam merhaba. Şimdi diyelim ki ben ana hesabımı secondery olarak kaydettim ama primary olarak kaydettigim arkadasin hesabında oyun oynuyorum. O da kendisinde secondery olan kendi ana hesabindan oynuyor. Yani ikimiz da aynı hesaptan aynı anda oyun oynuyoruz. Bu durumda bizim hesaplar banlanir mi? Her ne kadar ben PS4 e farklı hesaplar kaydedebilsem de aynı hesapta iki kişi veya daha fazla kişi aynı oyun oynayamiyor mu? Yoksa bir sıkıntı olmaz mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, Örnek olarak A-B-C kullanıcıları var.

    A-B kullanıcıları zaten kardeşlik yapıyorlar. A'nın cihazından B'nin hesabı Primary. B'nin cihazında A'nın hesabı Primary şeklinde.

    C kullanıcısıda sadece A kullanıcı ile kardeşlik yapmak istiyor. Bu mümkün müdür?

    -----EDİT-----

    @zepharoth hocam psn üzerinden yardımcı olmuştur. Çok teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seegoo -- 18 Ekim 2017; 15:31:22 >
  • bu işlerde acemiyim kusura bakmayın oğlum uncarthed kayıp miras oyununu istiyor forumda satan birini buldum çift hak tr hesabı yazıyor bu oyunu alırsam oğlumun tr hesabından ve kendim us hesabımdan oynayabilirmiyim acaba karşı taraf bana yeni hesap mail şifre falanmı verecek ordan yükleyince direk oynayabilirmiyiz dikkat etmem gereken başka bir şey varmı aldığım hesabı silmem falan gereklimi teşekkürler
  • waitu kullanıcısına yanıt
    Cift hak hesap demek hesabin primary ve secondary haklarinin ikisini birden aldiginiz yani komple satin aldiginiz hesap demektir.
    Bu hesabi aldiginizda saticinin size hesabin mail adresini, PSN sifresini, mail adresinin sifresini, hesabin dogum tarihi ve varsa gizli sorusu gibi guvenlik bilgilerini vermesi gerekir.
    Verilen mail adresi ve PSN sifresi ile PS4'te yeni bir kullanici olusturup bu kullaniciyi etkinlestirmeniz (yani primary yapmaniz) gerekir, bunu yaptiktan sonra hesaba giris yapip kutuphaneden oyunu indirmeyi baslatabilirsiniz.
    Sonrasinda kendi hesaplariniza girip hem kendiniz hem oglunuz oyunun keyfini cikarabilirsiniz.
    Bu anlattigim isleyis tum cift hak veya primary hak oyunlar icin gecerlidir.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim benim için çok faydalı oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bir sorum olacak



    Bugun arkadasimin hesabindan gran turismo deluxe edition aldik. Ben ondan once indirdim ve az once oyunu baslattigimda 3 eklentiyi benim cihazima kurdu. Yalniz ben kendi hesabimdan oyunu kurdum, o eklentileri kendi cihazina indirebilecek mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 18 alsak ortak olan varsa...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Bazi oyunlarda eklentileri sadece secondary hak sahibi kullanabiliyor, Gran Turismo'da boyle bir durum olup olmadigini oyunun konusunu bulup orada sorarsan daha saglikli cevap alabilirsin.
  • Merhaba ciddi bir sıkıntım ve yardımlarınıza ihtiyacım var.

    Uncharted oyunumu almak için yeni bir hesap oluşturmak istedim. işyerimde boş vaktimde değerlendirirken Nasıl olsa fark etmez diyerek notebook dan psn web sitesinden oluşturdum. yani konsol ekranından kullanıcı oluştur tuşuna basarak değil.

    akşam konsolun başına geçtiğimde manual olarak, öğlen oluşturduğum hesap adı ve şifre bilgisi ile login oldum. sonra mağazaya girip oyunda satın aldım. sonrasında ana hesap olarak atamak aklıma geldi fakat ana hesap olarak atayamıyorum. o menü yok hesap ayarlarında. ne yapmam lazım? internette araştırdım, konuk olarak girdiğiniz için olmuyor demişler. başka türlü nasıl gireceğim elimdeki yeni oluşturduğum ve hiç kullanılmamış hesabımı?

    illa login ekranından mı oluşturmam gerekliydi? eğer hesabın o makinadan create edilmiş olması gerekiyor ise, internette ikinci el primary hesaplarını satın alanlar o hesapları nasıl kendi cihazlarına ana hesap olarak atayabiliyorlar?




  • oxiabit O kullanıcısına yanıt
    Etkinleştirmek istediğiniz hesap bilgileri ile ps4’e giriş yaptıktan sonra Ayarlar içerisinde bulunan Hesap Yönetimi kısmına gelin. O menünün içerisinde hesabı ps4te etkinleştirme seçeneğini göreceksiniz.

    Not: Veya ps4’teki o kullanıcıyı silin, hesap bilgileri ile kullanıcıyı tekrar eklemek istediğinizde etkinleştirilsin mi diye soracaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 19 Ekim 2017; 5:07:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    kullanıcıyı sildiğimizde onun kütüphanesinden indirdiğimiz oyun silinmiyor değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hayır silinmez sadece kilitlenir, ps4’teki başka bir hesap ile aynı bölge psnden oyunu tekrar alana kadar da kilitli kalır, açmaya çalışırsanız ps storedan oyunu satın almaya yönlendirir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.