Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.750
Cevap
319
Favori
463.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

    Arşiv yapamazsın aldığın primary oyunlar kendi hesaplarında kalır ancak ana hesabında oynarsın primary hesabın açık kalması gerekmiyor sadece cihazında hesabın tanımlı olması gerekiyor. Ayrıca ps4 e 16 hesap tanımlatabilirsin daha fazlası olmaz.

    anladım hocam al sat yapmak gerekiyor yani bi süreden sonra ?
  • R.Karaeski kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
  • beyler birisiyle kardesligim devam ediyor oyunlari plusu felan onun hesabindan alioruz benim hesaptan oyun alsam o oyunu karsi taraf oynayabilir dimi sorun cikarmi. ?
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar ben arşiv yapmayı sevdiğimden dolayı bu primary - secondary işlerine hiç girmicem açıkçası pekte anlamıyorum.Benim size soracağım şey ise ben tek bir mail açtım ve o maili tek hesap yapıp yani sizin deyiminizle 16 hesap hakkımızdan sadece 1'ini kullanarak o tek hesap yani tek mailde tüm oyunları toplayabilirim değilmi ? Çünkü al sat işi yapmayı düşünmüyorum.Girdiğimde tüm oyunlar kütüphanemde olsun istiyorum.Bu 1. sorumdu.

    2. sorum ise belli süre sonra al sat gerekiyor gibi birşey demiş kafam karıştı.Yani ben steam kütüphanesi gibi tek hesabıma yani tek mailime istediğim kadar oyun alamıyormuyum ? Misal 1 mailimde 100 tane oyun.Kısaca başka hesap başka mail vs uğraşmadan tek maile istediğim kadar oyun alabilir ve oynayabilirim doğrumudur sınır yok yani ?
  • Tek hesaba istediğin kadar oyun alırsın bir sorun olmaz.



    Bir süre sonra al sat yapmak gerekecek diyen arkadaş, makinada 16 hesap kısıtı olduğu için öyle demiş. O arkadaş her oyunu ayrı hesaba alıp bitirdikçe elden çıkarmayı düşünüyor.
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim.

    Bundan 4 ay önce PS4 aldım arkadaşımla PSN kardeşliği yaptık. Şimdi PS4 ü satmak istiyorum ancak hesap silmem gerekirse oyunlar nasıl oynanır? Çözümü olan var mı?
  • leaderrock kullanıcısına yanıt
    Bunun çözümü yok malesef, hesabı sildiğin anda oyunda kilit simgesi oluşur oynayamazsın, oyunu oynayabilmek için hesabı makinadan silmemen gerekiyor.
  • Sorum basit beyler, hali hazırda bir psn kardeşim var. Dün bir oyunun başka bir hesaptan sec hakkını aldım. Psn kardeşi olduğum diğer arkadaşım da benim gibi sec hakkını benle birlikte kullanabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayo3327

    Sorum basit beyler, hali hazırda bir psn kardeşim var. Dün bir oyunun başka bir hesaptan sec hakkını aldım. Psn kardeşi olduğum diğer arkadaşım da benim gibi sec hakkını benle birlikte kullanabilir mi?

    Hayır, bir kişi kullanabilir
  • Arkadaslar bi arkadasimla daimi kardeslik yaptim. Ayni zamanda forumdan pri hak aldim.fakat aldigim oyunu primary yapamiyorum hesapta ,daimi kardeslik yaptigim kisinin hesabi bende primary oldugu icin.lurfen yardimci olurmusunuz artik baksa primary hesap aktif yapamazmiyim daimi kardeslik yaptigim icin tesekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erron Black

    Arkadaslar bi arkadasimla daimi kardeslik yaptim. Ayni zamanda forumdan pri hak aldim.fakat aldigim oyunu primary yapamiyorum hesapta ,daimi kardeslik yaptigim kisinin hesabi bende primary oldugu icin.lurfen yardimci olurmusunuz artik baksa primary hesap aktif yapamazmiyim daimi kardeslik yaptigim icin tesekkurler

    Birden fazla hesabı ana hesap yapabilirsiniz. Yeni aldığınız hesabı da yapabilirsiniz bir engel yok
  • Erron Black kullanıcısına yanıt
    PS4'te aynı anda 16 hesaba kadar primary yapabilirsiniz, aldığınız hesabı primary yapmak (yani ps4'ünüzde etkinleştirmek) istediğinizde nasıl bir hata veriyor? Belki hesap hali hazırda başka bir ps4'te etkinleştirilmiş olabilir, önce o ps4'ten etkinleştirmenin kaldırılması (deaktif edilmesi) gerekiyor olabilir.
  • Beyler birsey soracagim.bu psn de oyun nasi satin aliniyor ? Pc de ki steam hesabi gibi mi ? Ben 2 sene oldu ps4 alali ama toplasan 1 defa oynamsmdir.aldigim 2 kutu oyun var o kadar..



    Birde psn de oyunlar kutulusuna gore daha mi ucuz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 4 Haziran 2017; 11:33:45 >
  • Arkadaşlar oructan dolayı kafa durdu birşey soracağım ...







    Şimdi arkadaş ile plus aldığımız bir hesab var ben ana hesap oda sec hesap üzerinden giriş yapıp online oynayacağız ama başka sec hesapları online oynaması mümkün olur mu yoksa, sec plus hesabın haricinde olan hesapları ana hesap mi yapması lazım?
  • apaci0834 A kullanıcısına yanıt
    Başka sec hesapları online oynayamaz, sec plus hesabın haricindeki hesapları ana hesap (primary) yapıp sec plus hesaptan giriş yaparak online oynayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zepharoth

    Başka sec hesapları online oynayamaz, sec plus hesabın haricindeki hesapları ana hesap (primary) yapıp sec plus hesaptan giriş yaparak online oynayabilir.

    Aklıma ilk gelen o oldu. Cevabın için teşekkür ederim yattı artık o plan olduğu kadar
  • beyler bu kardeşlik olayında ben bazı şeyleri anlamadım.

    şimdi benim bir tane psn hesabım var. bu hesap aynı zamanda psn plus hesabım. Şimdi ben bu tek hesabımın şifresini başkasına mı vereceğim. Her oyun alım satım işleminde herkese psn hesabımı mı paylaşacağım. Ayrıca başkasının psn hesabıyla oynarsam tropyler benim hesabıma nasıl yüklenecek.

    Psn plus da iki kişilik alınıyormuş. O nasıl oluyor. Yani bir kişide psn plus olacak, diğer kişi nasıl psn plus haklarından yararlanacak.

    Ama en önemlisi, ben forumda her yeni oyun alış satışında psn hesabımı mı paylaşacağım. Hesabım bir sürü kişide olacak, çakışma olmaz mı. Psn hesabımda tanımlı kredi kartı varsa riskli değil mi.
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Trophy kastığın hesabını satman veya şifresini başkasına vermeni tavsiye etmem, dediğin gibi riskli bir durum.

    Forumdan hesap alışverişi yapacaksan diğer pek çok kişinin yaptığı gibi alacağın her oyun için ayrı hesap açarsın, oyunu bitirdikten sonra da o hesabı satarsın, oyunu arşivlemek istiyorsan da trophy kastığın hesabına satın alırsın ve satmazsın.

    Başkasından aldığın hesabı primary hak olarak alıp ps4'ünde etkinleştirdiğinde o hesaptaki oyunu kendi trophy kastığın hesaptan oynayabiliyorsun. Psn plus kardeşliği de benzer mantıkta işliyor: Bir tane hesaba plus alınıyor, kardeşlerden biri bu plus hesabını ps4'ünde etkinleştiriyor ve kendi hesabından online ve plus oyunlarını oynuyor, kardeşlerden diğeri de sadece plus hesabından giriş yapıp oynuyor, böylece tek plus hesabını iki kişi paylaşmış oluyor.

    Tek bir hesabı birden fazla kişi ile paylaşamazsın, o yüzden satmak niyeti ile alacağın her oyun için yeni hesap açman gerekir. Hesabı satmadan önce de tabi ki hesaptaki kredi kartı bilgilerini silmen gerekir.




  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    iki kisi ayni plus hesabi ayni anda girerse psn cakismasi olmuyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.