Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.751
Cevap
319
Favori
463.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seyrim kullanıcısına yanıt
    Evet mail onayı olmadan şifreyide mailide değiştirebilir o yüzden güvenmediğiniz kimseyle kardeşlik yapmayın zaten sony en büyük saçmalığı bu eski mail onay olmadan oyunun mail adresini değiştirebiliyorsunuz.
  • Ps4 kardeşlik konusu ne zaman ve neden kapandı acaba?
  • ForqotteN kullanıcısına yanıt
    Kapanmadı hocam.. 2. el foruma taşındı.. Aşağıdan ulaşabilirsiniz..
    http://forum.donanimhaber.com/m_109819213/mpage_359//tm.htm
  • Seyrim kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • Bir hesap aynı anda hem ps3de hem ps4de online olabilir mi?

    Benim ps4 hesabımda verilen plus oyunları arkadaşım ps3 de oynayabilir mi aynı anda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hagiosmann

    Bir hesap aynı anda hem ps3de hem ps4de online olabilir mi?

    Benim ps4 hesabımda verilen plus oyunları arkadaşım ps3 de oynayabilir mi aynı anda?

    İyi bir soru takipteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endonezya veya USA psn hesabından sahip olduğum primary hesaptaki oyunu TR psn hesabımdan oynayabilirmiyim? Bir sıkıntı olurmu? Kupa almada falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Primary hesap olduğu için bir sıkıntı olmaz tr hesabından oynayabilirsin kupalarıda tr hesabına kazanabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bir tane second hesap vardı bir oyunun ona kredi kartı bilgilerimi girip bir oyun aldım o hesaba bu kredi kartı bilgilerimi hesabın ana sahibi görebilirmi?
  • YuRYTR kullanıcısına yanıt
    Eğer oyunu hemen alıp sistemden kart bilgilerini sildiyseniz o kartı kullanamaz..Zaten kart bilgilerini göremez sadece o hesaptan başka oyunlar alabilirdi..
    Aldığını oyunu hesabın pri sahibi de kullanacaktır..Satarken üzerinde hak iddia edecektir..
    Neden farklı bir hesap açarak almadınız ki?
  • Arkadaşlar merhaba

    Primary hesap olarak Assasins creed aldım. Oyunu yükledi sorun yok. Yaklaşık 8GB yükledi. Fakat daha sonra 46GB oyunla ilgili Uygulama verisi yüklüyor. Bu yükleme nedir ne alaka? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 40 45 gb arası birşey 8 gb olan ön yüklemedir şu an biraz oynayabilirsin tam erişim için tamamının inmesi gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan3734 -- 28 Mart 2016; 21:28:55 >
  • Ps4 te yeniyim. Bu konudaki cahilligimi mazur gorun.Haftada 2 3 saat oynuyorum sadece.
    Cok basit iki sorum olacak.mutlaka onceki sayfalarda var ama bikac sayfa goz attim goremedim.
    1.Si forumdan bi uyeden sec hesapli bir oyun aldim.mail ve sifre verdi.indirip oynamak icin Tam olarak hangi sirayi izliyorum.
    2.si Psn plus tr uyelik alacagim. Forumdan farkli ulke secondary hesap alsam online oynayabilir miyim? Primary sartmidir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surrealist2 -- 28 Mart 2016; 23:45:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surrealist2 kullanıcısına yanıt
    1. Sec veya pri farketmez diyelim oyun aldın psn giriş bilgilerini yazıp kütüphaneden indirebilirsin başka bir işlem yapmıyorsun.
    2. Sec plus alırsan eğer sadece plus olan hesaptan online oynayabilirsin primary alırsan istediğin her hesaptan online oynayabilirsin.
    Fakat primary plus istediğin zaman bulamazsın ama çift hak veya secondary plus bulmak daha kolay yani kupalar senin için önemli ise kendi hesabından oynuyorsan primary önemli değilse kupalar secondary tercih sana kalmış.
  • Merhaba, arkadaşımda Gta 5 dijital oyun var, ve online oynayabildiğine göre sanıyorum psn plus hesabı da var.

    Ben ilk defa Playstation almayı düşünüyorum şuanda ve ilk etapta amacım sadece beraber gta online oynamak. Hazır arkadaşımda dijital oyun ve psn plus varken bir kere daha para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.

    İlk sayfadaki "Yöntem 2: Bir kişinin ana hesabı üzerinden tüm oyunları ortak alma" bizim olayımıza uyuyor sanırım ama birkaç bilgiye ihtiyacım var, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim;

    1) Kendime ps4 aldıktan sonra sanıyorum bir hesap açmam gerekiyor adıma (psn plus olmayan, parasız)
    2) Arkadaşımın hesabını kendi ps4'üme girip o hesabı primary yapınca onun hesabındaki oyunu kendi ps4'üme indirebilir ve kendi adıma açtığım hesabım ile offline veya online oynayabilirim değil mi?
    3) Peki arkadaşımın ps4'üne benim açtığım, içinde hiçbir oyun ve psn plus bulunmayan hesabı ekleyip onu primary yapmamız gerekecek mi? Bunun kendisine bir dezavantajı olur mu, yani hesabını kendi cihazında primary'den secondary'ye çevirmesinin?
    4) Ardından ben kendi ps4'ümde kendi boş ve secondary olan hesabımı seçip onunla mı oyuna başlayacağım, (yani bir kere psn plus olan bir hesabı girip primary yapmak yeterli oluyor değil mi)
    5) Kendisi Gta online oyunda satın alımlarda bulunmuştu para vs., onun oynadığı oyun açısından problem olur mu, onun oyunu, leveli, parası vs aynen devam edecek, benim için de aynı şekilde olacak sanırım?
    6) Oyun için DLC gelirse her iki taraf da kendi cihazındaki kendi secondary hesabıyla ek paketi kurabiliyor mu, yani dlc veya ps4 yazılım güncellemesi vs. konularında herhangi bir sakınca var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 29 Mart 2016; 2:28:19 >




  • sercan3734 kullanıcısına yanıt
    Yok Psn plus tr yi kendi sitesinden alacagim onda sikinti yok. Oyunlari forumdan farkli bolge ve sec alirsam online oyatir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surrealist2 kullanıcısına yanıt
    Oynarsın tabi istediğin bölgeden alabilirsin.
  • Psn plus aldim 1 yillik ve icinde oyun yok. Sec hakkini satmak istiyorum, alan kisi sec hakkiyla ds4 yöntemi ile online oynayabilir mi? Online oynarken bende oynarsam sorun olur mu? Yani hem alan hemde benim acimdan sorun olabilecek durum nedir ona gore satmayacagim da bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercan3734 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sagol kardesim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    1) evet
    2) evet
    3) hiç gerek yok. ben yapmıyorum. benim hesabımda plus ve oyunlar var. arkadaşımda primary şeklinde ekli. kendi hesabım bende secondary ve onun hesabı bende ekli değil. sende oyun olsaydı mantıklı olabilirdi. secondary ya da primary olmasının bi önemi yok. yani arkadaşınla paylaşırken.
    4) evet bir kere primary ekleyip oyunları o hesaptan indirmeye başladıktan sonra ( indirmeden kütüphanede gözükebilir denemedim) kapatıp kendi hesabına geçebilirsin ki arkadaşın da hesabına girebilsin.
    5) onun indirdikleri hesabında ya da ps4ünde kayıtlı konumdadır. o yüzden kendi hesabından (secondary ya da primary fark etmez) oynadığı sürece her şeyi aynen devam eder. senin için de geçerli.
    6) yazılım güncellemesi sorunu yok. bundan böyle her oyunu dlc yi vs primary hesaptan satın aldığınız sürece tüm oyunlardan ve dlclerden yararlanırsınız. ister sende ekli olan arkadaşının primary hesabından sen alırsın, istersen kısa süre deaktif edip arkadaşın tekrar primary yapar o satın alır. aranızdaki güvene bağlı. ben hiç uğraşmıyorum mesela benim hesabım olmasına rağmen arkadaşım satın alıyor benim adıma.

    başka sorun olursa özelden de yazabilirsin. karışık gibi duruyor ama tüm işlemler 5dk sürüyor. asıl mesele şu aralar oyun satın alabilmekte psn altyapısından dolayı :)




  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.