Şimdi Ara

PS4 PRO | 2x DualShock 4 | Dock Station | 2.500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Değerli DonanımHaber üyeleri , Herkese Sağlıklı ve Hayırlı günler dilerim.
    Çok yakın bir arkadaşıma ; PS5 almamızdan dolayı boşa çıkan ve ilk sahibi olarak kullandığı cihaz olan PS4 PRO satılıktır.

PS4 PRO | 2 x Dualshock 4 | Dock Station | FIFA 21

Hafıza : 1 TB
    Model : CUH-7016
    DualShock 4 : 2 ADET Kontrolcü Mevcuttur ( Siyah olanda Analog soyulması mevcuttu. Uğraşılmadığı için yaptırılmadı. )
    Oyun : FIFA 21 ( SATILMIŞTIR )

Konsol , dönemsel olarak yazlıkta kullanıldığı için, satış esnasında kutu verilmeyecek.Konsolun kutusu Istanbul dışında, yazlıktadır.

FIYAT :2.500 TL

PS4 PRO | 2x DualShock 4 | Dock Station | 2.500 TLPS4 PRO | 2x DualShock 4 | Dock Station | 2.500 TLPS4 PRO | 2x DualShock 4 | Dock Station | 2.500 TLPS4 PRO | 2x DualShock 4 | Dock Station | 2.500 TLPS4 PRO | 2x DualShock 4 | Dock Station | 2.500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 3 Aralık 2020; 13:33:9 >

• Neden gelmeyecek 2 sene garantisi mi devam ediyo ? Daha dün mü aldın cihazı ?
    Sıfırını 2300-2500TLye aldığınız cihaza 3-4 sene kullanıp sıfır fiyatının üzerinde fiyat yazmak normal pazarlık teklifi gelince zuahaha. Komikmiş gerçekten :)
    Cevabı ben mesaj attıktan sonra yazmanda bir hayli garip.
  • Özele yazdım
  • PM attım cevap verirseniz sevinirim.
  • Oyunsuz son fiyat nedir?
  • @Wesley Benjamin Sneijder

Konsol Satılmıştır. Ödemesi tarafıma gönderilmiş olup , yarın kargo gönderimi yapılacaktır.

Said hocama hayırlı olsun
  • Bu fiyata bile pazarlık teklifi geliyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bu fiyata bile pazarlık teklifi geliyor ya
    Neden gelmeyecek 2 sene garantisi mi devam ediyo ? Daha dün mü aldın cihazı ?
    Sıfırını 2300-2500TLye aldığınız cihaza 3-4 sene kullanıp sıfır fiyatının üzerinde fiyat yazmak normal pazarlık teklifi gelince zuahaha. Komikmiş gerçekten :)
    Cevabı ben mesaj attıktan sonra yazmanda bir hayli garip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.