Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]Nisan: Immortals of Aveum-Minecraft Legends-Skul (700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.805
Cevap
579
Favori
1.595.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zepharoth

    Evet, tam versiyon yalnız sadece kasım ayına özel değil, psvr’ın birinci yılı şerefine veriliyor.
    Us psnde 7 kasım - 2 ocak arasında plus üyeliği olanlar oyunu indirebilecek denilmiş, yani hem kasım hem aralık plus oyunları içerisinde şeklinde düşünülebilir

    Teşekkürler bir yeni kullanıcı hesabı ile 14 günlük deneme açsam oynayabilirim sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mgs5 den worms a düştük kötü bir ay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse en azından That’s you vermişler.Bu ayda karlı bir ay oldu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worms iyi oldu, eskiden çok oynardım ve çok kişiyle oynayınca cidden zevkli bir oyun.



    Keşke sağlam bir oyun verselerdi worms iyi giderdi yanına.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • endo wastelands 2 yi vermiş farklı olarak :(

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oz84

    çöpe geri döndüler demekki... aaah ah tekel oldukları için mecbur para veriyoruz online oynamak için... dünyanın en saçma şeyi online oynamak için para ödemek...keşke xbox rekabet için online oynamayı ücretsiz yapsa. anında kaç senelik psn hesabımı & ps4ü satıp xboxa geçerim o kadar kılım sony'ye...

    kimse kusura bakmasın ama konsol oyuncuları biraz koyun gibi. 2015 ten beri konsol da oynuyorum oyunları benim gözlemim bu. mesela online paralı olacak dendiğinde oyuncular protesto etse geri adım atarlar. ama yok sony ve xbox ne verse alıyorlar. basit bir örnek vereyim, steamde bir ara oyuncuların yaptığı modlar ücretli satılacak dendi. kıyamet koptu. tepkilerden çekinen valve geri adım attı. konsolda bu birlik bütünlük yok maalesef. sony plus zorunlu diyor bir grup diyor ki '' ayda 10 tl 10 euro veya 10 dolar plus a para veremiyorsanız almayın zaten konsol''. yanlış anlaşılmasın forum için yazmıyorum bunları genel olarak dünya da böyle konsol oyuncuları




  • Valla bu soygunculara online icin para vermem. Her 14 gunde bir hesap acarak ana hesap yapiyorum. Online oyunlara devam. Bi de yaninda metal gear indirdim. Bu arada ps4 u alali bir aydan biraz fazla oldu. 3.trial hesaptayim yaninda kendi hesabimle devam ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki bedava verilir diye beklemekten, 15 tl ye wolfenstein oyunlarını, 30 tl ye metro paketini kaçırdık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BAT007

    Valla bu soygunculara online icin para vermem. Her 14 gunde bir hesap acarak ana hesap yapiyorum. Online oyunlara devam. Bi de yaninda metal gear indirdim. Bu arada ps4 u alali bir aydan biraz fazla oldu. 3.trial hesaptayim yaninda kendi hesabimle devam ediyorum.
    [Deleted from big topics]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billy brown -- 8 Ocak 2018; 10:49:31 >
  • İnsanların ayrıcalıklı olma egosunu kullanıyorlar da ondan. Ben plus ım diyor adam. Ya ne plus sın işte elmadan kurt çıktı. Bir ay ısır dur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omergokyar


    quote:

    Orijinalden alıntı: BAT007

    Valla bu soygunculara online icin para vermem. Her 14 gunde bir hesap acarak ana hesap yapiyorum. Online oyunlara devam. Bi de yaninda metal gear indirdim. Bu arada ps4 u alali bir aydan biraz fazla oldu. 3.trial hesaptayim yaninda kendi hesabimle devam ediyorum.

    İşi gücü olanların sürekli trial açarak nereye kadar vardıracaklarını merak ediyorum. Yanlış anlamayın geçenlerde dns aldım 14 günlük deneme sürümü ama 4. gününde içime kurt düştü 2 yıllık satın alarak full e çevirdim. ps4 için de 1 kere deneme sürümü aldım. onda da sanırım hesabı kaybettim. sonrasında da uygun fiyat olunca 15 aylık satın almıştım. bazısı uğraşır bazısı uğraşmaz, bu sony e kazık atmak da değil, övgü de değil. vaktiniz varsa uğraşırsınız tabi ki.

    Dostum bizim de isimiz gucumuz var. Yasim 36 evliyim ve uluslararasi bir lojistik şirketinde calisiyorum. Beyaz yaka ofis ici şef pozisyonundayim.kimi aksam mesaiye kalirim zamanim da azdir. Konu şu ki para kolay kazanılmıyor. Ben oyuna 300 tl veriyorum ok ama plus icin bu yol kapanana kadar yaparim. Alacagim yillik uyeligin kafadan yarisinda oyun oynayamayacagim zaten isim gucum sebebiyle ve %50 si çöp olacak. Bu yüzden gerektiğinde surem dolmussa 10 dk da hesap acarak yapiyorum verdigim paranin da yarisi çöp olmuyor. Yapsinlar yillik uyeligi 70-80 tl alayim. 180 tl nedir arkadas?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bana göre bu işin çözümü xbox'ın geçtiği sistemdir. tıpkı netflix gibi alırsın milletten ayda bir 10 tl daha ama karşılığında birkaç yıl geçmiş aaa oyunlardan oluşan 100 oyunluk bir kütüphaneyi açarsın sınırsız erişime. ben oyunu çıktığı anda parayı basıp oynarım diye adam üye olmaz, oyunların güncelliğine bakmayan adam da tutar üye olur, örneğin plus a ayda 15 vereceğine toplu paket 25 verir, elinde sürekli güncellenen devasa bir oyun kütüphanesi olur. sony olarak sen de hem müşteri aidiyetini daha çok sağlarsın, hem aylık düzenli girdin artar, hem de oyun firmaları ile ilişkin daha da güçlenir.

    bana göre çözüm aylık ücret alıyorsan bir parça daha da al, ama bana batman, wolfenstein, uncharted gibi gibi oyunların tüm önceki serilerini ücretsiz sınırsız aç.
  • Online oynadigin oyun sayisina gore de fiyat degiskenlik gostermeli. Ben sadece fifa oynuyorum ve dogru duzgun oyun indirmem. Bana kuruphaneyi kapatsin sadece online fifa acik kalsin yillik 70 lira vereyim. 180 benim kullanimim icin fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c-c-c-combo breaker!

    durum bu...
  • Dua edin Xbox diye bir konsol varda iyice şımarmıyor Sony :) Aralarındaki rekabet azda olsa bazı saçmalıkları törpülüyor.

    Allah'a Şükür kendi şirketimde çalışıyorum, para sıkıntım yok ve yıllık 180 tl bana koymuyor. Fakat bu konsolun kitlesi için yıllık 180 tl fazla, zaten oyunlar ucuz değil birde online oynamak için para tırtıklıyorsun. Kazanılan paralar az buz değil ve verdiği bedava oyunlar emin olun Sony için kar oranını bile etkileyen bir şey değildir.

    Plus sistemini sonuna kadar kullanan kitle için 180 tl verilmesi gereken bir ücret olabilir. Fakat benim gibi ayda 3 4 kere online takılacak insanlar için gereksiz bir ücret, benim işim gereği evde akşam geçirdiğim vakit sınırlı ve evliyim tek odağım konsol değil...

    Kimse plus hizmetlerini sonuna kadar kullanmıyor. Bu yüzden verilen ücretlerin belli bir kısmı inanın direkt sony cebine bedavadan gidiyor.

    Kalkmış solucan oyunu veriyor. İnsanları salak yerine koymaktır, ben worms oynamak istesem ps4pro mu alırım arkadaş ? 4k 4k diye bağırıyorsun verdiğin oyunlara bak ?




  • 4K 60FPS solucan
  • Asia'ya 2. oyun olarak Wasteland 2 vermiş, kontrolerla oynaması nasıl bilmiyorum ama muhteşem bir oyun. Ayrıca pcde director's cut versiyonuyla oyun resmi olarak Türkçe olmuştu, ps4 de Türkçe mi emin değilim ama gelecek aylarda Avrupa'ya da verirler umarım.
  • İyi bu ay bitmişti. Yenilemeye gerek yok. Kampanya bekleyeceğim. Zaten sadece witcher oynuyorum bu aralar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pissacore kullanıcısına yanıt
    Wasteland 2 çok iyiymiş, bizim tarafa da bir an önce verilir umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endonezyaya ek olarak Wormsun yanına Wasteland 2 geldi.. Bound geçen ay gelmişti MGS5'in yanında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 2 Kasım 2017; 20:18:9 >
  • 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.