Şimdi Ara

PS4 Oyun için Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhabalar Ben yeni ps4 almayı düşünüyorum ama şunu çok merak ediyorum sizlere sorayım dedim

Soru:
    Diyelim ki ps4 için bir oyun cdsi aldık (bf4,watc dogs vs.) oyunu ps4 e taktık oyun setup ettikten sonra cd ye gerek kalmazmı yani pc deki gibi bir kez setup edip ondan sonra hdd denmi oynanır yoksa her oynayacağımız zaman cd yi takmak zorundamıyız?

• ps de oyunlar cd olmadan acılmaz, kurulum yapıyor ama oyunun hepsini hdd kurmuyor gerekli belli bir kısmını kurar. genel olarak cd üzerinden okuma yaparak oynar
  • oyunu psnden satın alırsanız indirip oynayabilirsiniz disc gerekmez.
  • ps storeda oyunlar pahalı diyorlar ayrıca ben kredi kartı kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_GO -- 24 Temmuz 2014; 20:10:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_GO

ps storeda oyunlar pahalı diyorlar ayrıca ben kredi kartı kullanmıyorum

Us psn kullanırsınız. oyunlar sabit 59,99$
    Bende kredi kartı kullanmıyorum ininal - paypal nakit kart - paymybe gibi ön ödemeli kartları kullanabilirsiniz.
  • Oyunu kutulu alırsanız CD olmadan oynayamazsını.PSN den alırsanız indirdikten sonra rahatlıkla oynayabilirsin .Kardeşlik ile oyun mahaliyetlerinide düşürebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

ps de oyunlar cd olmadan acılmaz, kurulum yapıyor ama oyunun hepsini hdd kurmuyor gerekli belli bir kısmını kurar. genel olarak cd üzerinden okuma yaparak oynar

yanlışınız var hocam,ps4 oyunun hepsini hdd ye kuruyor.böyle yapmalarnın sebebini hdd nin bluray e göre çok daha hızlı olmasıdır.

http://ps4daily.com/2013/11/how-the-mandatory-game-install-on-playstation-4-works/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüyendisAdayı -- 24 Temmuz 2014; 23:08:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bildiğiniz gibi psn plus olmadan ps4 te mp oynayamıyorsunuz bende tam mp hastasıyımdır psn plus üyeliğini nakit parayla alabileceğimiz bir yer var mıdır (kredi kartı veya ininal kart kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_GO

bildiğiniz gibi psn plus olmadan ps4 te mp oynayamıyorsunuz bende tam mp hastasıyımdır psn plus üyeliğini nakit parayla alabileceğimiz bir yer var mıdır (kredi kartı veya ininal kart kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum)

Amazon ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.