Şimdi Ara

ps4 ile pc arasında aman aman bir grafik farkı varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    exc oyunlar için konsol almaya değmez bence ben baya kuvvetli sanıyordum ondan aldım ama sistemi beni tatmin etmedi
  • DaniCalifornia kullanıcısına yanıt
    dostum bu arada gözlerim çok yoruluyor eskiden küçük ekranda oynadığım içinmi oluyor sence? bende şuan inf sec son ve fifa 15 var
  • Grafikte Ps4 biraz daha önde. Pc almanı pekte tavsiye etmem. PC den tam verim alabilmen için en geç 3 yılda bir ekran kartını değiştirmen gerekiyor. PS4 oyunlarının parası biraz pahalı ama almaya değer! Ayrıca ps4'ün ex'leri var. Kesinlikle ps4 almanı tavsiye ederim.
  • Last of us almanızı tavsiye ederim. Bence ps4 Uncharted 4 ve bir çok exclusive gelecek.ps4 7 sene götürür.Pc de sıkıntı yaşarsın. Çünkü 2 ve 3 senede bir PC'ye ekran kartı almak zorunda kalırsın ps4 alırsan satma bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence konsol daha uzun ömürlü zaten şuan ben kralım diyen pc nin ömrü en fazla 2 sene yani üst seviye olarak 2 sene. ps3 örneğinde olduğu gibi konsollar uzun yıllarca idare edebiliyor.
  • Valla yılların pc oyuncusuyum, geçen hafta ps4 aldım, huzura erdim, oyun oynamanın tadına varıyorum, grafikler de muhteşem, alet de canavar, iyi ki almışım, yok o dll eksik, bu dll fazla, şu dosya hasarlı derdim yok, tak oyna, bitti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafiksel olarak pek fark göremedim.

    Ac4 Bf4 Mordor denedigim oyunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    ekran kartı 3 senede bir 500 tl koyarak alabilirim ama birde o var.Bak ac unity'e konsolda çok sıkıntı oluyormuş ben exc değilde bu tarz oyunları seviyorum daha çok
  • hangi oyunu oynuyorsun ? bende diken üstünde oynuyorum baya gözüm sorunlara takılıyor..Tabiki bu kişisel.Ben fps ve ac tarzı oyunları seviyorum exc çok önem vermiyorum mesela
  • Gta ac yarış oyunları felan konsolda daha rahat oynanıyor.ve kafan rahat oluyr.kaldırcak mı kaldırmıcakmı telaşın olmuyor.uzanıyorsun koltuğa direk oyuna dalıyorsun.yok anti virüs engelliyormuş firewall engelliyormuş yok.tak oyna kapat.steam olayına bakma.steam bana göre bilinçsiz tüketim toplumu yaratıyor.herkesin steaminde onlarca oyun var.hangisini tam bitirmiş konsolda oyle değil ama grafikler pek fark etmiyo.10000lik pc olmadıkça

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ac unity falan sıkıntı baya konsolda kullananlar söylüyor.Dostum düzgün bir oyunu karşılaştırıcam arkadaşımın bilgisayarı ile ozaman karar vermeyi düşünüyorum 2200'e falan yaptı bilgisayarı arkadaş bakalım neler olacak
  • Sen Uncharted 4 fragmanını izle ps4 deki 2015 deki grafikleri oyunları görünce şaşıracaksın tabiki pc konsollarda daha iyi grafik olarak önde ve pc konsoldan üstündür. Ama konsolda rahatlik ve exclusive kalitesi bence konsol oyunları pc den daha iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    doğru diyosundurda bana göre değil herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waleur5

    doğru diyosundurda bana göre değil herhalde

    dostum sen kararını vermişsin zaten ama bende birkaç şey söylemek istiyorum.
    ben pc deydim ve ps3'le konsola giriş yaptım geçen sene. ps3 den çok memnundum hevese kapıldım ve ps4 aldım. bu yaptığım en büyük hata oldu ps3'le devam etmeli ve yanına bir pc toplamalıydım. ilerdede ucuzlayınca alırdım diyorlar. ilk aldığımda 1649 liraydı 2. koldu oyundu derken 2000 lira masraf ettim.
    Ben platformların kendi açımdan + ve - lerini yazacğım bunlar herkes için farklı olur ama deneyimlerimi paylaşayım platfrormlar hakkında kafası karışık olanlar veya diğer platformlar hakkında bilgisi az olanlar faydalansın. (US PSN kullanmıyorum sebebi Türkçe oyunlar olmaması ve diğer oyunlarıda okadar çok oynamadığımdan tercih etmiyorum bu konuda eleştirilmektende hoşlanmıyorum 2. elde epey sıkıntılı gelen ürünler tam olarak açıklanmaya biliyor malesef bu yüzden 2.el bölümndende bayağı soğudum)
    PS4 Artıları
    Exc. Oyunlar
    Exc. Türkçe Oyunlar
    Konsolda oyun oynamanın rahatlığı.
    Bazı tür oyunların konsolda çok daha keyifli olması (spor,tps,vb)
    Bir arkadaşınız gelirse onunla maç vb. etkinlikler yapabilirsiniz.
    Optimizasyon Sorunları Olmaması.
    Kutulu oyunların paylaşılabilmesi
    PS4 Eksileri.
    Oyun fiyatlarının yüksek olması
    Oyun fiyatlarının çok yüksek olması
    Oyun fiyatlarının aşırıderecede yüksek olması
    Bazı PS fanlarının insanlar kardeşlik olayına ve 2.ele sıcak bakmıyor diye işi bilmiyorsunuz olarak nitelendirmesi (en nefret ettiğim)
    Sizi 2.El vb. durumlara adeta zorluyor. Steam deki Oyun Satın Alma Mantığı yok. ben oyunu ucuza aldım Kütüphanemde duruyor oynarım bi ara diye bir olay yok. Aldıysanız kısa süre içerisinde oynayıp satmak zorundasınız gibi bir piskoloji oluşturulmuş ve ben bunu rahatsız edici buluyorum.
    Piyasayı Aralın Belirlemesi.
    Bazı Güzel indie oyunların oynanaması ve geç gelmesi. konsolu ikincil platform olarak gösteriyor. (mesela benim merak ettiğim oyunlar Forest , The Long Dark ,Prison Architect var ayrıca sony kendi geliştirdiği h1z1'i bile steam'de erken erişime açacak yorumunu siz yapın.)
    Kaliteli Türkçeleştirme yapan ve bukonuda uzmanlaşmış diyebileceğimiz kişilerin yaptığı kaliteli çalışmalardan faydalanamıyor olmamız. (The Walking Dead,Outlast,The Elder Scrolls V Skyrim vb..)
    Bazı tür oyunların platformda hiç olmaması(Strateji,Civilization, Total War, vb.. DVO Warcraft vb..)
    PC Artıları
    Oyun Fiyarları : kütüphaneniz doluyor taşıyor. 7,5 dolarlık oyuna burun kıvırıyorsunuz pahalı 5 dolara düşsün öyle alırım Kütüphane ağzına kadar dolu diye.
    Oyunlarınızı satmak zorunda değilsiniz.
    Heyecan Duyduğunuz oyunlarda erken erişimle oyuna erişe bilmek.
    Kaliteli Türkçeleştirme yapan ve bukonuda uzmanlaşmış diyebileceğimiz kişilerin Sürekli kaliteli oyunları Türkçeleştirmeleri. (The Walking Dead,Outlast,The Elder Scrolls V Skyrim vb..)
    Bazı tür oyunların sadece bu platformda olması (Strateji,Civilization, Total War, vb.. DVO Warcraft vb..)
    PC başında sürekli olduğunuzdan. steam'den kolay arkdaş edinmeniz ve bu kişilerle sık sık iletişime geçmeniz.
    PC başında sürekli olduğunuzdan. oyun oynamaya üşenmenin daha az olması (bazen insan ps4'ü açmaya üşenebiliyor.)
    PC Eksileri.
    Bazı Oyunları oynamanın daha az zevk vermesi. (spor,tps,vb)
    Bazı oyunların PC'ye geç gelmesi (GTAV)
    Optimizasyon sorunları.
    Bunun Doğruluğunu bilmiyorum ama hep hissetmişimdir. ekran kartı firmaları pc de oyuncuları sistemi yenilemeye zorlamak için bazı sorunlar çıkartıyorlar gibime geliyor.
    Yüksek fiyatlar verilerek kurulan sistemlerin sürekli yenilenmeye ihtiyaç duyması.
    Bazen oyunların sorun çıkartıyor olabilmesi.
    Hergün yeni bir platform kuruluyor olması ve bu sistemlerin oyunculara dayatılması. (Steam,Origin, Uplay, battle.net)

    şimdilik aklıma gelenler bunlar gördüğünüz gibi hepsinin rahatsız edici eksileri var benim görüşüm. bu iki platforma sahip olunca tam bir sisteme sahip olmuş oluyorsunuz. bende ps4 var. ps4'ümü seviyorumda ama pc'de şuan için gerekli bende senin gibi ikilemdeyim. ama ps4'ümü satarsam daha sonra yeniden almak isteyeceğim. ve buda çok zarar edeceğim demek bu yüzden sistem toplamak için şimdilik borçları bitirmek istiyorum sanada tavsiyem bunu yapman. tabi kendi kararın ama bence ps4'ü satman kötü olur. biraz para biriktir yanın pc al ve ikisininde nimetlerinden faydalan.




  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    dostum unity 25 fps cod advance war 30 fps'de çalışıyormuş bunu duyunca zaten direk satasım geldi.Bu arada hepsini okudum saolasın cevaplar için :).Pc özgürlüğü bir başka evet bazı oyunlarda uğraştırıyor ama f2p olsun moba olsun senin dedigin gibi bir sürü opsiyonu var.Ben sadece birini alabilirim ondan düşünüyorum.Ps4 çok sevemedim inf sec son'da bile kusur var
  • 1200 TL'lik PS4'ün verdiği grafiği 1200 TL'lik bir PC veremez.
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    dostum anlarımda herşeyi ps4 60 fps değil kandırıldık resmen ya.. çoğu oyun 30 fps buda gözü yorar yani artı akıcılık alabiliyormusun 30 fps de
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    evet. sadece birini alabiliyorsan bu pc olmalı. ama infamous'u oynadım yeryer sıksada güzel oyun. tabiki herkes her oyunu beğenecek diye bir kaide yok. "ama anlamadığım şey. unity 25 fps cod advance war 30 fps'de çalışıyormuş bunu duyunca zaten direk satasım geldi." demişsinya bu biraz garibime gitti. unity muhtemelen bir güncellemeyle 30 fps olur. ubisoft optimizasyon özürlüsü bi firma. cod aw ise 60 fps diye biliyorum ama bir kaç yerde 40 fps'ye düşüyormuş. sen bunlara takılıyorsan pcde daha çok sıkıntı yaşarsın pc de konsoldaki gibi bir optimizasyon durumu yok. bazı oyunlar üstseviye kartlarda bile sıkıntı yaşatıyor. daha dün bir bir arkadaşım optimizasyon sorunları yüzünden (shadow of mordor) ps4'e geçmeyi düşünüyorum demişti. geçen sefer başka bir oyunda yaşadığı sorunlar yüzünden geçecekti ben vaz geçirmiştim. bu konuyu biraz düşün bence.

    Düzenleme : ve arkadaşın dediği gibi sadec ps4 ten aldığın parayla sistem toplyacaksan hiç toplama bence üstüne güzel bir para koyman lazım 2. el ps4 lerin piyasası baya düşük. satarsan büyük zararla satacaksın muhtemelen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 12 Kasım 2014; 16:27:15 >




  • Arkadaşlar öğrenin artık pc diye bir alet yoktur.

    Senin cebindeki para vardır.

    Cebinde yüz lira varsa tarayıcı açamazsın.

    Cebinde yüz bin lira varsa kendi tarayıcını açarsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waleur5

    dostum anlarımda herşeyi ps4 60 fps değil kandırıldık resmen ya.. çoğu oyun 30 fps buda gözü yorar yani artı akıcılık alabiliyormusun 30 fps de

    FPS oyunlarda genelde 60 FPS'ye sabitleyebiliyorsun, diğer oyunlardada 30 FPS ile 60 FPS arasında fark hissetmiyorum ben hiç.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.