Şimdi Ara

PS4 için oyun tavsiyesi yada PSN plus üyeliği mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ps4 için oyun tavsiyesi istiyorum yani kategori gözetmeksizin tavsiyelerinizi göz onunde bulunduracağım

mesela ps3 te deli gibi modern warfare 1 den basladık butun cod serılerını multisini oynadık sabahlardan aksamlara kadar

suankı ghost'u alsam aynı zevkı alır mıyım?online'ı nasıl lag vs var mı?

veyahut killzone?

yada hepsini es geçip psn plus mı alayım?

bu arada diyelim psn plusta suanda outlast verıyor bu ay ıcın bu ay bıtınce outlastı alsakta oynayamıyormuyuz yoksa psn plus uyelıgım oldugu surece ıstedıgım zaman outlast ı oynayabılır mıyım? bu ay ıcınde psn plus almazsam outlastı obur ay psn plus alsam kacırmıs olurum degıl mı?

ksıaca tavsıyenız nedir

• PS Plus devam ettiği sürece indirdiğin oyunu her zaman oynayabilirsin.CoD:Ghosts oynamadım ama dergilerde,yorumlarda herkes çok şikayetçi.Eğer FIFA 14 aldıysan BF4 al bence.Ayrıca PS4'te PS Plus olmadan ONLINE oynıyamıyorsun.Yani almazsan.BF4 te çöp Cod:Ghosts'ta.
  • Önce son sorunuza cevap vereyim. PSN Plus üyesi iken bir oyunu indirme listenize (kitaplığınıza) eklediğinizde, üyeliğiniz devam ettiği müddetçe o oyun artık sizindir. Yani o oyun PSN Plus'dan kaldırılıp, yerine başka oyunlarda verilse o oyun hala sizin listenizde bulunur ve istediğiniz zaman indirebilirsiniz.

PS4'de online oyunları oynamak için PSN Plus üyesi olma zorunluluğu getirildi. Yani, siz bugün BF4 alıp, online oyuna katılmak isterseniz; illa ki PSN Plus aboneliği almanız gerekecek. Zaten bana sorarsanız Playstation 3'de 4'de PSN Plus olmadan olmaz.

Bence ilk aşamada 3 aylık PSN Plus üyeliği (29 TL) bir de yanına BF4 alabilirsiniz. COD serisi maalesef herkesçe eski çekiciliğini kaybetti artık. En azından benim gördüğüm öyle. Killzone'da online hiç bağlanmadım ama senaryosunu oynamıştım ve özellikle de Türkçe olmasından ötürüdür ki hoşuma gitmişti.

Senaryo olarak eğer PS3'de oynamadıysanız ya da bir daha da oynamak isteyebilirsiniz belki Tomb Raider'ı tavsiye ederim. Yine bunun haricinde eğer ilgilenirseniz AC4 Black Flag'ı tavsiye ederim. Grafikleri ve aydınlık havası özellikle çok hoşuma gitmişti. Ayrıca henüz oynamamış olsam da denemek istediğim Thief var, oynanabilirliği sadece videolardan izlediğim kadarıyla güzel geldi. Sizin de eğer oyunun tarzı hoşunuza gidiyorsa, incelemelerini okumanızı ve videolarına bakmanızı öneririm.

İyi oyunlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_hand -- 25 Şubat 2014; 21:16:35 >

PSN ID (PS4): byaslan25

• Yukaridaki arkadasin dedigi gibi online istiyorsan her ikisinide alacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

detaylı ve aydınlatıcı bılgılerınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

o zaman şu aşamada plus almak daha mantıklı en azından her ay farklı oyunlar veriyorlar ?

detaylı ve aydınlatıcı bılgılerınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar

Plustan güzel oyunlar gelecek diye birkaç ay beklentini yüksek tutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    şöyle bi durum var; arkadasımın hesabı plus üyelikli ve ben o hesabı second hesap gibi kendi ps4 üme tanımladım. Acaba online oyun için bu tanımladıgım plus üyelikten faydalanabilirmiyim ? Yoksa zorunlu olarak her ps4 de ana hesapta plus üyelikmi gerekmekte ?
    PS4 Oyun ve Plus Alınık
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.