Şimdi Ara

PS4 GÜÇ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün ps4 ve ataba marka adaptör aldık .Dün oynadık sıkıntı çıkmadı bugün açtığımda 1 saat oynadım , oynamadım emin değilim birden kapandı .Tekrar açmaya çalıştığımda açılmadı başka bir güç kablosu denedim ps4 açıldı yani sorun , ataba marka dönüştürücü'de imiş.Herkes ataba'yı çok övüyor ve pahalı olduğu için sağlam diyorlar fakat 2. günden gitti.Acaba sonradan düzelir mi bu olay 15-20 dk önce oldu acaba ataba marka dönüştürücü kendine gelir mi , yoksa yandı mı ? Bir fikriniz var mı ?

• PS4'ün güç ünitesi içinde değil mi ataba vs. bir adaptöre ihtiyaç yok diye biliyorum ki bendeki de öyle, doğrudan prize takılıyor araya bir şeyler takmak cihazı bozacaktır bence.
  • PS4 için herhangi bir adaptöre ihityaç yok. Direk olarak kendi güç kablosuyla şebeke hattını kullanabilirsiniz.
  • ntsc cihaz olduğu için dönüştürücü kullanıyor olabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

ntsc cihaz olduğu için dönüştürücü kullanıyor olabilir misin ?

Evet NTSC bir şey daha soracağım ps4'ün kutusunun içinde küçük bir aparat var amerikan tarzı pirizin ucuna takıp bizim prizlere takılabiliyor onu kullansam sıkıntı çıkar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamgee -- 26 Ağustos 2014; 17:34:52 >
  • Gamgee kullanıcısına yanıt
    Hocam direk olarak sadece güç kablosuyla kullanabilirsiniz. İsterseniz kutudan çıkan kablonun ucuna dönüştürücü bağlayarak çalıştırın isterseniz piyasada teyp kablosu diye tabir ettiğimiz kablolardan satın alarak onu kullanın hiç farketmez. Ekstra bir güç adaptörüne vs ihtiyaç yoktur.

Bu da teyp kablosu için örnek bağlantı

Tıklayınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamgee

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

ntsc cihaz olduğu için dönüştürücü kullanıyor olabilir misin ?

Evet NTSC bir şey daha soracağım ps4'ün kutusunun içinde küçük bir aparat var amerikan tarzı pirizin ucuna takıp bizim prizlere takılabiliyor onu kullansam sıkıntı çıkar mı ?

hocam ben de kipadan aldım dediğin gibi aparat çıktı onunla kullanıyorum 1 aya yakın oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış olmasın ben yine de emin olayım.Resim ekledim bu resimdeki küçük aparatı kullanacağım ,az önce denedim bir maç yaptım sıkıntı olmadı ama yine de size sorayım.Bahsettiğiniz aparat şu küçük aparat değil mi ?
     PS4 GÜÇ !

• quote:

Hocam yanlış olmasın ben yine de emin olayım.Resim ekledim bu resimdeki küçük aparatı kullanacağım ,az önce denedim bir maç yaptım sıkıntı olmadı ama yine de size sorayım.Bahsettiğiniz aparat şu küçük aparat değil mi ?
     PS4 GÜÇ !

Kullanabilirsiniz hocam sorun yok. Ama aparat ile falan uğraşmak istemiyorum derseniz yolunuz düşerse kadıköy veya eminönünden bir kaç liraya direk bahsettiğim kabloyuda alabilirsiniz. İkisi de sorun oluşturmaz. (İstanbul'da olduğunuzu farz ettim : ) )

• evet böyle prize takılan kısmı beyaz sadece her şey aynı

• Dogru tahmin hocam Maltepe'de oturuyorum Cok sagolun @old_hand

Sagolun hocam @hdforumlar

Edit : Ha bir de şu aparatla kabloyu baglayinca bir yamukluk oluyor mu sizde de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamgee -- 26 Ağustos 2014; 18:14:05 >
  • PS4 universal adaptörü direk prize takacaksın.Çevirici dönüştürücü vs. gerek yok.
  • Hocam sadece xboxda dönüştürücüye gerek var ps de buna gerek yok. Keşke almadan önce sorsaydınız

• Wat can I do sometimes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de acaba şu kadar saatten fazla oynama diyebilirmisin ? Oyle bi sıkıntı var midir çünkü dun ki olaydan sonra hala cok tedirginim . Yani belli bi saatten fazla oynasam bir şey olur mu ?

• quote:

Hocam bir de acaba şu kadar saatten fazla oynama diyebilirmisin ? Oyle bi sıkıntı var midir çünkü dun ki olaydan sonra hala cok tedirginim . Yani belli bi saatten fazla oynasam bir şey olur mu ?

Yok hocam öyle şeymi olur

• Gamgee kullanıcısına yanıt
    ps4 için dönüştürücüye ihtiyaç yok. o xbox one için lazım.
  • Sağolun her şey için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.