Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (4703. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: balkan82 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172.537
Cevap
786
Favori
6.095.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 47014702470347044705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muhendis_58 M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Yavuz LEGTN M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam o zaman. Takas fırsat oyuncularıyla ikon almak mantıklı. İkon sbc'ye verirsiniz üstüne de hem prime ikonu tamamlamış olursunuz hem de 100k paket geri dönüşü olur.

    Belki eusebio falan çıkar direk base ikonu takıma koyar oynarsınız bile belli olmaz şans.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MyWoRlD

    Haftalık SquadBattle ödüllerinden swap oyuncu gelmedi bugün (toplamda 12 tane var elimde). Bende bir hata yoktur umarım. Herkeste aynı mı durum?
    Bu hafta SB da swap oyuncusu yoktu şu ana kadar 12 oldu sendeki gibi son iki kart için sbc gelebilir.

    Bu arada İtalyan oyuncu ile gol işini elimde kiralık Scream Balotelli vardı ilk dört maçta halletmiş oldum
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    Elimde untradable OTW Cancelo var sağ kanat. 14 swap bitirktirince riske girmeyip Douglas Costa'yı alırım.
  • MyWoRlD kullanıcısına yanıt
    Ben ikon açacağım bakalım ne gelecek, hayalim Ryan Giggs
  • 23. dakikada hilebaz bir rakip 1-0 önde iken oyunu bitirmeyi sağladı, bunu ea.ya nasıl rapor edebilirim acaba ?

  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    Ya dun bende 2-0 öndeyim adam ne yaptıysa komple oyundan dustum. Tekrar girdim malubiyet vermiş. Daha öncede oldu. Bu serefsizler cozmusler bir şekilde hile yapıyorlat. Asılea salagı ulan 2-0 ondeyim maçı niye bırakayım bana niye malubiyet veriyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: josrdr

    @akgun17, hocam oyunun basindan beri 86 lik Son kartiyla oynuyorum, vazgecilmezim. 90 ligi dusunemiyorum

    Hendrik Johannes Cruijff, dostum 25 galibiyet cidden enfes. Ben cok buyuk saygi duyuyorum elit yapanlara. Ciddi manada psikolojik savas veriyorsun. 22 uzerine cikamadim, elit olmadan da Fifa 19 u birakmayacagim, inat ettim

    Bu arada takas firsatlarindan Costa yi mi alsam Gri yi mi. Costa yi mac icinde kanada koyarim diyorum ama bitiriciligi kotu, cidden cok kotu, karar veremedim bi turlu, gitcem ikon a vericem oradan da Casillas tan sonra bi van Der Sar gelirse oyunu noktalarim o derece
    İkonu dönüşümlü kullanıldığı birşey çıkarsa ilerde yararlı olabilir yani bir baby ikon verirsin üstüne bir kadro ister sana prime ikon verir ilerde belki kadro kaliten iyiyse gene bence ikon dene ben griezmann'ı aldım geçtim bende sbc bazlı iyi birşey çıkmıyor genellikle çöp flashback yapmadım tuzak dedikleri doğru imiş çoğunlukla ya kadrona göre işe yaramaz eleman yada varolan çıkıyor ea dediğim gibi kullanıcıları düşünce 3 lü seçimden birini seç diye seçenek sunardı fut champdeki seçim gibi.

    Oyunda kadronun sana sağladığı bir güç var kadro kaliten belli bir barajı geçti ise sen zaten pek birşey yapmıyorsun gerek savunmada gerekse az çok hücumda ai zekası çok pik seviyede oyunda ve bu nedenle kadronu elinden geldiğince çıkabilen en üst seviyeye ulaştırman lazım geri kalırsan başarıda da geri düşersin her yeni çıkan kart bir öncekiler öldürüyor.İyi bir oyuncu isen ve ara verip tekrar denersen ve kadronda da hiç değişiklik yapmamışsan oynamak insana zul geliyor.Bu sezon kadronun önemi çok fazlabağlantı kalitesi çok göze batıyor oynamaktan bile öte delay olunca şansın rakibin oyununa bağlı oluyor elinden birşey gelmiyor.

    Dediğim gibi bu oyunda yerine göre kadronuz nedir bilmem ama ortalama için gold 2 iyidir çok iyi kadronuz iyide oyununuz varsa elite 3 iyidir.Malum ülkemizin altyapısı batı terminallerine olan uzaklığı sonuçta eain merkez terminallerinden birine bağlı olarak oynuyorsun hızının pek önemi yok videolarda şahit olan olmuştur 1 gb hızda bile delay var ne kadar ana merkez olan almanya ve ingiltereye yakınsan o kadar şansın artıyor romanyada da küçük ölçekli var ama oradanda oynama şansın az dediğim gibi fazla kafaya takmamak lazım kadro kaliten ve oyununa bağlı olarak gold 2 yada elite 3 iyidir fazlasında gözünüz olmasın bu oyun insanı psikolojik olarak çok etkiliyor hayatınızı bile etkileyebilir çevrenize bile hakaret edebilir ona buna zarar verebilirsiniz.Kafaya takmayın oyun neyi size layık görüyorsa o zaten elitede pek iyi birşey vermiyor genellikle gold3 ödülleri daha iyi gold2 ödülleri felan insanın hevesini kıracak çok şey var aslında.




  • Lickshoot kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2 ay önce ps4 slim 500 gb eurosia garantili tek kol 1839 tl ye n11 den aldım. Fifa yida ps store dan 140 tl ye aldım. Alırken baya araştırmıştım en karlı bu şekilde olmuştu. Tabi 1 tb olsun istiyorsan masraf artar. Ama sadece fifa nba vs. oynarım diyorsan 500 gb de işini görebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunda sadece 2 skill hareketi ile orta sahadan kaleye kadar gitmeye çalışanlara Fifa'nın artık dur demesi lazım
    Adamlar bildiğin sadece La Croqueta ve Heel to hell flick hareketleri ile tek başına kaleye kadar girmeye çalışıyorlar.
    Ne bir pas yapma var, ne takım oyunu var. Tamamen bireysel özel hareket komboları ile pozisyon bulmaya çalışanlar mevcut

    Tamam arada işe yarasın ve farklılık ortaya çıkarsın bu hareketler tabi. Ama oyunun gerçekliğini de baltalamadan belirli ölçülerde kullanılabilsin. Futbol simülasyonu iddaası ile ortaya çıkmış bir oyunun bu tür şeyleri azaltması lazım. Bence her sene bu gibi şeylerin etkinliklerini azaltacaklar. Fut Squad battle modunda bunun sinyallerini vermeye başladılar bence. Özellikle legendary modunda birkaç maç yaparsanız bunu daha iyi anlayacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgun17 -- 22 Nisan 2019; 13:43:20 >




  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    FUT 19: SBC - Max Kruse 19 Apr, 2019

    Max kruse sbc sinin bitmesine daha çok var hocam dahada düşer mi artar mı toplam maliyeti siz tecrübelisiniz
  • Ozilote kullanıcısına yanıt
    şuanda fifa 19 indirimli psn de kaçırmayın
  • mertismet kullanıcısına yanıt
    Eğer herkesin yapabileceği 83 84 reyting ucl tott oyuncu sbc'si getirirlerse tottenham oyuncusu için falan, bu kartlar yükselir. Herkes sbc'ye saldırır çünkü. Mesela dele alli. Ben yaparım şahsen
  • Mustafa Yavuz LEGTN M kullanıcısına yanıt
    Bazı kartları kaçırdık, hala toplama şansı var mı 14 adet ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akgun17 A kullanıcısına yanıt
    fifayi birakirsam tek sebebi bu skill olayi ne yaparsam yapayim onune gecemiyorum, adam bir basliyor orta sahadan kaleci ile karsi karsiya kaliyor ceza sahasinda yapmaya baslayinca zaten kolu birakiyorum; mudale etsen baglanti aziziligi direk penalti oluyor. isin kisasi karsi takimda rashford vs gorunce eyvah diyorum, bir insan neden sadece skill kasar onu da bilmiyorum ama karsima gelmelerini inan hic istemiyorum pskolojik olarak cokuyorum skill ile oynayanlarin karsiisinda
  • srkn55 S kullanıcısına yanıt
    Sorma yahu maymun gibi bi sağ bi sol bi sağ bi sol yapa yapa kale ağzına kadar geliyorlar. Çıldırıp arkadan patlatasım geliyor adama ki öyle de oluyor şanslıysak sarı kart yeyip oturuyoruz.
  • karşımdaki la croqueta ve drag back yaparak oynuyorsa direk oyunu durdurup çıkıyorum. sinirlenmekten iyidir. o şekilde oynayanlarla başetmek zor. skill bilmek çok etkili. zaten oyun çok hızlı bi de skill yapınca hiç tutulmuyorlar.
  • srkn55 S kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 1 tane 2 tane yapılsa anlarım. Pozisyon icabı elbet kullanmayı gerektiren durumlar oluyor. Ben de arada rakibi eksiltmek için yapıyorum. Ama en fazla 1-2 tane arka arkaya yapıyorum. Fazlasını yapmak hem fanteziye kaçıyor hem de sizin de belirttiğiniz gibi bu bağlantılarla çok riskli.
    Gecikmelerden dolayı belli bir süre sonra oyuncunuz sapıtabiliyor. Ama bağlantı sorunu yaşamayanlar bunu çok seri halde yapabiliyorlar.

    Ben iniesta hareketi yapan rakiplere karşı geçilmiyorum. Ama topu alması da çok zor . Ceza sahasında siz hiçbirşey yapmasanız bile penaltı riski çok yüksek. Üstüne üstüne yengeç gibi gelen bir rakip söz konusu. Siz hiçbir şeye basmasanız bile size çarpıp penaltı alabiliyorlar.

    Rashford bu sinir bozucu etkiyi bende de yaratan bir oyuncu. Hatta 2 gün önce kendim de alıp kullanmaya çalıştım. Fakat bizdeki bu bağlantı hızları ile kullanmak ne mümkün. Alt tarafı L1 e basılı tutarken, analoğu bir sağa bir sola çeviriyorsunuz. Ama bizde arka arkaya yapınca sapıtıyorlar. Baktım olacak gibi değil ertesi gün sattım hemen




  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun :)
  • Bu haftayı 19 galibiyet ile bitirerek kendi rekorumu kırmış oldum, inanılmaz mutluyum. Umarım sizler de istediğiniz dereceyi almışsınızdır. Günde 10’ar maç oynadım ve ilk gün 8, 2.gün 6 ve dün gece 5 galibiyet aldım. Git gide düştü performans 1 galibiyet ile Altın 1’i kaçırdım. Sondan bir önceki maçta tek kale oynamama rağmen yenildim ve çok üzüldüm buna. Ama bir önceki gün de, aynı şekilde tek kale oynayan bir rakip vardı ve bu sefer ben yenmiştim. Yani denge oldu kısacası.

    Aslında cimri olmayıp bazı oyuncuları geliştirsem, belki fazladan 1-2 galibiyet daha alırdım. Bu hafta SBC’sini yaptığım Kluivert 20 maçta 16 gollük katkı verdi. Ancak Jesus’a haksızlık yapıyorum gibi hissettim ve Kluivert’ı MOO koydum, Jesus’u ileriye attım. Mata mecburen yedeğe oturdu çünkü Rashford inanılmaz bir kart. Ayrıca Fut Swap’tan nadir mega paket ve Pepe’yi aldım. Pepe muhteşem arkadaşlar. 3 kere yedekten soktum ve kısa sürede 3 asistle kurtardı beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 47014702470347044705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.