Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (4445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 00BRK00 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172.639
Cevap
784
Favori
6.098.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 44434444444544464447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sabah 2 maç attım birini yendim birini yenildim 2198 pointste kaldım div2 olacaktım ne güzel 2 puan nedir arkadaş ya.. neyse bu aksam div2yiz kesin
  • Oynamayı neredeyse bıraktım gibi bir şey. Şu Swap kartlarını toplayabilseydim iyiydi. İlk gelen 7 kartı kaldım. Geçen haftaki 2 taneyi alamadım. Bu hafta da 3 taneyi almak normalde zor olmasa da oynamadığımdan zor gibi. 500'e yakın maç yaptım, geçen sene yaptığımdan fazla bir sayı oldu.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Ben iki gün önce 14 tane verdim jumbo nadir oyuncu paketini açtım, board bile düşmedi. Bu sene hiç şans gülmedi bana, biyerden vuracak ama bekliyorum.
  • Sanırım paket açarken, oyun tüm kulübünüzü tarıyor ve elinizdeki oyuncuları görüp paketten ona göre oyuncu veriyor. Ya da oyun gerçekten bana takık ve sürekli olarak beni trollüyor. Elimde toplasanız 10 tane walkout kartı vardır ya da yoktur. Ama 2 gündür açtığım +81 yükseltme veren kartlardan Fernandinho ve Vidal (walkout değil ama sonuçta 85) verdi. Ve elimde 10 tane bile olmayan walkoutlar içerisinde bu 2 kart satılamaz olarak mevcut. Bilmiyorum, yüzdeye vurduğumuz zaman bunun çıkma şansı kaç oluyor ama cidden bilerek yapıyorlar gibi hissediyorum Sonuçta 86'lık bir kart Fernandinho, discard yapmaya elim gitmedi ve mecburen gidip Man. City kadro kurma görevini yaptım. Coins harcamayacakken gidip zorla harcattı. Neyse ki Vidal'de kendime hakim oldum, gidip yükseltmede kullandım.




  • Arkadaşlar neden kimse busquets in scream kartını kullanmıyor? Çok iyi değil mi özellikleri? Yani değişecek mi özellikleri ondan mı almıyor kimse? Değişecekse de ne zaman değişecek bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kontendoo

    az önce yaptığım maçta adam 70-75 arası şut gücü olan oyuncularla her denediğini gol yaptı. bence bu görüntü doğru değil.

    Alıntıları Göster
    update gelmedi henüz
  • bu kimya kartlarını hangi oyuncuya ne basacağımızı gösteren bir site var mı ? neye göre yapıyoruz
  • Yaklaşık 2 aydır fut oynuyorum mütevazi bi kadrom var ve cok kasmıyorum o kadar. Ancak bu ticaret-pazar konusunda takıntılıyım biraz. Hesapta 750k coins var ilk zamanlar mobilden de cok uğrasıyorım ama bayağı vaktimi alıyordu. Ticaretle en etkili şekilde coinsleri nasıl arttırabilirim arkadaşlar bu konuda özelden yardımlarınızı bekliyorum. Düşündüğüm bir kaç taktik vardı ama pek işe yaramadı. Bu yöntemle nasıl milyon coins kasıyorlar anlamadım gitti. Yardım eden arkadaş olursa çok sevinirim. Herkese iyi forumlar
  • Merhaba arkadaşlar 14 tane takas kartlarından şimdiye kadar 12 tanesi verildi değil mi? İki tane daha verilecek bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furandor

    WL de ortalama 17-20 galibiyet alan ben .oyun çıktığından beri rivals de div 5 deyim .sistem sizi asla yukarı cikarmıyor aşağida indirmiyor .bunun sebebi nedir tam bir ust div olacaksiniz takimin duruyor ve uzaklasiyorsunuz sonra tekrar yukari asagi ..sistem bunu neden yapıyor ea'in bunda ki amacı nedir ? Diyorlar ya oyuncular sıkılmasında diye bir sistemimiz var .ulan boyle zaten sıkılıyor oyuncu m.rivals de hic bir amaci yok oyuncunun klasman yukselemeyecigini bildigi icin .
    Ben de 11'den beri div-1, div2 gelip giderdim. Sizin kadar iyi değilim ama sistemi ezbere bilen bir oyuncu olarak iki senedir div 4'ten yukarı çıkamıyorum.. Bunu duyunca rahatladım. Bir ara bornz oyuncuları yedeğe alıyorduk, momentumdan az etkilenelim diye.. İşe yarıyor mu acaba bu sene ?
  • Son 3 ya da 2 swap kartı kaldı galiba. Squad battle da vermediler bu hafta. Yine cuma akşamı haftalık görevlere mi koyacaklar? Bilgisi olan var mı? Tek adam kaldı. Cumartesi günü şehir dışı yapacağım. 1 adam yüzünden kalmayalım jumbo nadir paketinden:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismeyu

    yalnız değilsin ben gol attıktan sonra santrada rakibe kart görsem bile dalıyorum abi o anki momentum kırılıyor gibi geliyor bana yada psikolojimi bozdum gol artı kart yiyorum :)

    Alıntıları Göster
    aynen var bu sneelerdir bilinen bir bug. faydalanabilen bazen ben oluyor, bazen rakibim..
  • Bugün TOTW e PSG damga vurabilir, aşağıdaki oyuncular TOTW olabilir



    Cavani Hat trick + asist

    Mbappe Hat trick

    Neymar 2 goal + 1 Asist

    (Belki) Di Maria 2 asist

    Seria A dan Zapata Hat trick

    Onyekuru Hat trick

    Alba 2 asist
  • Fut champions pek oynmnamadım. Fut rivals ile arasında bir fark var mı ? Fut'tan çok mu şiakyet ederim yoksa ?
  • Finn Balor kullanıcısına yanıt
    Alakası yok, benim yan hesap da en yüksek reytingli oyuncular 84'ü geçmiyor. Nereden baksan 50'ye yakın paket açtım gelen en iyi oyuncu 86'lık Naldo, Yani bunun hesapla filan ilgisi yok sadece şansla alakalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunuscan86

    Son 3 ya da 2 swap kartı kaldı galiba. Squad battle da vermediler bu hafta. Yine cuma akşamı haftalık görevlere mi koyacaklar? Bilgisi olan var mı? Tek adam kaldı. Cumartesi günü şehir dışı yapacağım. 1 adam yüzünden kalmayalım jumbo nadir paketinden:)
    11 görev çıktı şu anda 1 tane squad battles var 2 tane daha gelmesi lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furandor

    WL de ortalama 17-20 galibiyet alan ben .oyun çıktığından beri rivals de div 5 deyim .sistem sizi asla yukarı cikarmıyor aşağida indirmiyor .bunun sebebi nedir tam bir ust div olacaksiniz takimin duruyor ve uzaklasiyorsunuz sonra tekrar yukari asagi ..sistem bunu neden yapıyor ea'in bunda ki amacı nedir ? Diyorlar ya oyuncular sıkılmasında diye bir sistemimiz var .ulan boyle zaten sıkılıyor oyuncu m.rivals de hic bir amaci yok oyuncunun klasman yukselemeyecigini bildigi icin .
    Ben artik Rivalsi ciddiye almaktan vazgectim bende oyun ciktigindan beri 6 dan 5 e ciktim orda kaldim 1 kere 6 ya dustum hemen ciktim 5 te 200 yil kalacagim gibi.

    Eski serilerde bende Div 1 e cikiyordum en kotu fifa serisinde en az 2 ye cikardim. WL de de maclarin yarisini kazaniyorum 30 da 16 fln yapiyorum (bir kere 30 mac tamamladim) yani cok iyi degilim ama yeni baslayan oynamayi bilmeyen biri de degilim.

    Rivals tamamen momentum WL de yine guclu kadro ve yetenek is yapiyor 10 macin 8 inde en azindan. Rivalsta bigun 5 mac ustuste kazanip ertesi gun ustuste 5 maci kaybedebilirsin ayni klasmanda.




  • Czn C kullanıcısına yanıt
    WL de çok üst düzey rakipler geliyor, rivalsta kendi klasmanından rakipler var. Kendim 5. klasmanda Rank 1 i rahat alıyorum, rivalsta az mağlubiyet alıyorum. Fakat WL de (ilk defa bu sene başladım) gümüş 1 ya da Altın 3 alıyorum ama çok sinir bozucu olduğundan dolayı 30 maçı tamamlamadan 25-28 maç oynuyorum. Benim için zor.
  • Kadrom su sekilde. Ilkay'dan pek memnun degilim. Fabinho'nun da paslari kotu. Da Costa 10 Chem oynasin diye boyle yaptim. Degisiklik tavsiyesi olan var mi? Skriniar vs mesela?

    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA



    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA




  • rousteern R kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kartlar totw olursa bunların normal değerleride mi artar. Yada bizim bu totw yi doğru tahmin etmememiz bize nasıl bir fayda sağlayabilir
  • 
Sayfa: önceki 44434444444544464447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.